Planet Janša

mistique

Guru
16. jun 2009
16.583
3.635
113
Spet jok. Pa sej že vsi vemo, da ni povabljen...on pa še kar ne preboli :valjamse: Đoni, če boš kdaj rabil ledvico, maš na alterju dve levi v dobrem!

• Haha
Reactions: aljoman in Gatto

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.929
8.978
113
Si golob
Celo kampanijo sestaviš v duhu anti jansa
Nimaš večine v parlamentu
Male stranke zavračajo sodelovanje
Začneš bluziti o narodni enotnosti

Potem ti pa jansa reče da bi prišel na pogovore, samo da ni vabljen. Meni se to zdi trolanje. Kot da bi zares hotel sodelovati z golobom :valjamse:

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.929
8.978
113
No zdaj se lepo vidi prazno govoričenje o sodelovanju (NSI, Logar). Največji sluzavci kot vedno, pa NSI. Upam, da JJ ne boli rit od njih.

> si Golob
> 4 leta ignoriraš predloge opozicije
> predvolilno kampanjo vodiš z pomočjo nevladnikov, kateri diskreditirajo opozicijo
> volitve te streznijo, kjer desnica pobere več glasov kot levica
> ob zmagi na volitvah ne moreš sestaviti vlade

Zdaj je čas za narodno enotnost! Kako si drzne desnica ne sodelovati z nami! Pa saj je Logar rekel da bo sodeloval, saj je NSi rekel da bo sodeloval? Kaj, nočejo niti sodelovati z Janšo? Pa kako če so ja satelit SDS? Pa saj so rekli, da hočejo povezovati! Kaj? Janša bi prišel na pogovore z mano? NIKAKOR! Saj sem le zmagal ker sem proti njemu!

Lahko trolaš, lahko resno misliš. Samo Golob si je precej sam kriv za nastalo situacijo, delal je razdor, zdaj pa žanje kar je sejal. Pa naj gre Levica ali SD v koalicijo z SDS, če so ti Logar ali Ljudmila Tonin sluzasti.

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.890
9.099
113
Folk je spet pustil, da se ga zmanipulira kot ovčice, ki pravijo, da to niso. Glas ne zame, je glas za onega drugega. Ne, glas je za tistega, ki si mu ga dal. Kdo pa je zdele zmagal? Vsi smo izgubili. Ker lahko imata po 30 mandatov vsak, pa ne sesavita 46 normalno, ker so odvzemali tistim, ki bi jih skupaj tvorili. In zdaj folk - ce bi vsak glasoval, kot je sam mislil, da je najbolj prav in ne proti enemu ali drugemu, bi imeli celo šanso bolj razpprejenih glasov in moznost mandatarja, ki to ni ne Golob ne JJ, kar drugace vsi pravijo, da bi raje. Tisti, ki so pa glasovali proti obema (ampak spet proti nekomu), so pa Resnico notri spravili. To je oa pika na "i".

• Wow
  • Všeč mi je
Reactions: sajkek in Gatto

roCkY

Guru
2. sep 2007
2.758
706
113
Ta volilni sitem da to. Tretja os je logično oslabila primarni 2. Rabi pa se korektnih 50% za vlado. ...

Dokler bomo imeli tak volilni sitem bomo imeli v parlamentu "vrtec" v smislu vedno nekih novih karjernih startupov, ki v praksi prinesejo le težave. Startup, ki je sicer precej uspel a je skrajen je recimo Levica. Njen program pa svetovno dokazano nerealen.

Skozi isti algoritem, pridejo podobni rezultati. Dokler se ne bo volilni sitem spremenil je to to.

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.929
8.978
113
Ker potem bo potrebno biti konstruktiven in ne biti Sončni Diktator, kateri lahko vse ukazuje. Pa interpelacije bodo dejansko imele neko vlogo (spomnimo na Simona, katerega je večinska koalicija ščitila kot Gabrova nutrije, pa zdaj po mandatu ugotavljamo, da razen zapravljanja proračunskih sredstev ni naredil NIČ in bi moral leteti ob prvi priliki).

pipo

Guru
19. mar 2008
1.012
543
113
veš kaj bi Robi mogo, spusti svoj ego, ker je.be ga mnogo.
pod črto, leva manjšinska vlada bi verjetno bila balzam za državo.
Večinoma stvari ne bi šlo skozi, tak da spreminjali bi bolj malo, posledično manj zahebali stvari, kar pa bi šlo skozi, bi pa imelo širši konsens.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.191
14.498
113
kod Džej-Zija
Zakaj bi že moral Logar sodelovat s svobodo? Celo kampanjo so ga grdo napadali in ga proglašali za podtaknjenca SDSa, zdaj bi pa kar MORAL sodelovat z Golobom, saj da je obljubil? WTF? Da sem jaz na njegovem mestu, gladko odjebem Goloba, naj požre, kar je sejal.

NSi se pa enostavno drži svojega programa. Svoboda in Levica na polno tolkla po kmetih, po zdravnikih, po s.p.-jih, ki so volilna baza NSi, zdaj naj bi pa ti požrli svoj program in obljube in šli v koalicijo z velikim preganjalcem njihove volilne baze? Spet WTF, folk, kaj vam ni jasno? Vam kar lepo povem, če bi šel NSi trojček v vlado pod Golobovimi pogoji, jih v naslednjem mandatu ni več v parlamentu. Na veselje SDS, ker se bojo tudi zmerno desni glasovi preselili tja.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.615
8.747
113
Pred volitvami ravno niso tako govorili. Če si gledal soočanja sta tako Logar kot Vrtovec obljubljala sodelovanje (s hudičem).
Če bi gledal opazke in kritike drug na drugega, bi ugotovil, da lahko sodelujejo le eni. To je združno desnica in združno levica. Samo tebi trenutno to ne paše, ker rabite enega na svoji strani.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.615
8.747
113
Zakaj bi že moral Logar sodelovat s svobodo? Celo kampanjo so ga grdo napadali in ga proglašali za podtaknjenca SDSa, zdaj bi pa kar MORAL sodelovat z Golobom, saj da je obljubil? WTF? Da sem jaz na njegovem mestu, gladko odjebem Goloba, naj požre, kar je sejal.

NSi se pa enostavno drži svojega programa. Svoboda in Levica na polno tolkla po kmetih, po zdravnikih, po s.p.-jih, ki so volilna baza NSi, zdaj naj bi pa ti požrli svoj program in obljube in šli v koalicijo z velikim preganjalcem njihove volilne baze? Spet WTF, folk, kaj vam ni jasno? Vam kar lepo povem, če bi šel NSi trojček v vlado pod Golobovimi pogoji, jih v naslednjem mandatu ni več v parlamentu. Na veselje SDS, ker se bojo tudi zmerno desni glasovi preselili tja.
Bravo, lepo napisano. Upam da nekaterim to kapne v betico, kar si napisal.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.615
8.747
113
Zakaj ne potem desna malo manj manjšinska (imajo več sedežev)? A samo zato, ker je IJJ tako rekel?
V bistvu nobenemu ne paše manjšinska vlada. Ker sta oba, tako Robi kot Janez, prevelika egocentrika. Kot drugo pa, kaj boš lahko dosegel kot manjšinska vlada? Da te opozicija povozi pri vsakem predlogu novega zakona? Brez veze pol.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe