pa saj te veš kolko mora ona met raznih slik pa toen drug jo benča, to le je bilo pa hitro...
pa saj te veš kolko mora ona met raznih slik pa toen drug jo benča, to le je bilo pa hitro...

Poglej priponko 108349
Poglej priponko 108350
Sami so leta 2023 dvigni marže trgovcem?!?
Čemu to sprenevedanje, a so ljudje res take ovčke da požrejo vse to,
ker marže trgovca je tukaj namesto 10 sedaj 12 centov?
Za bruhat so vsi, levi desni, in vse kar je nekaj fejk pofarbano...
![]()
dobrih 1,5 centa pa res, pri 50 litrih je Janša ukradel kar 77 centov.!!!ker marže trgovca je tukaj namesto 10 sedaj 12 centov?
Zaradi teh nenehnih dražitev goriva sem se odločil tankati v Italiji.Poglej priponko 108349
Poglej priponko 108350
Sami so leta 2023 dvigni marže trgovcem?!?
Čemu to sprenevedanje, a so ljudje res take ovčke da požrejo vse to,
ker marže trgovca je tukaj namesto 10 sedaj 12 centov?
Za bruhat so vsi, levi desni, in vse kar je nekaj fejk pofarbano...
![]()

ti kr si bolj na ti z njim, morda veš, kak kaj kaže njegov električar? je že nabral dost cekinov al upa da mu jih bo janša šenkalKar se Svobodnjak nauči, to Gatto zna.![]()
Katja me mal spominja na našo Barvico. So top ženske, samo ne jim lomiti jajc, ker utegne boleti.....Znajo biti fajn strupene. Ampak kapo dol takim in Upam da Katja pokaže Tinci kar ji gre.Obeta se Porta potty tožba
![]()
Katja Kokot zavrnila 15 tisočakov Tini Gaber Golob zaradi domnevnih duševnih bolečin
Žena nekdanjega predsednika vlade Tina Gaber Golob od poslanke stranke Resni.ca Katje Kokot zaradi njenega odziva na zapis, ki ga je na družbenem omrežju X objavil uporabnik z imenom "brutusReloaded", zahteva 15.000 evrov odškodnine zaradi domnevnih duševnih bolečin, ki ji jih je s tem...siol.net
Upam da jo fajn iztoži. Gabrova Kokotovo.Katja me mal spominja na našo Barvico. So top ženske, samo ne jim lomiti jajc, ker utegne boleti.....Znajo biti fajn strupene. Ampak kapo dol takim in Upam da Katja pokaže Tinci kar ji gre.
To meni? Pojma nimam, ne spremljam Gabrove. Ne prenašam pa primitivcev ki javno nekoga žalijo, potem se pa skrijejo v luknjo. Ampak ok, Kokot je ena taka kopija Mahniča in se bojim da je marsikomu tak način všeč in je to nabiranje volilne baze. Potem pač dobimo vlado kot jo imamo..Ljubitelji influencerjev ste zmeraj bili nekaj posebnega. Predvidevam, da si po njih jemljete zglede, ker so za vas najbolj produktivni in koristni državljani.
upanje umre zadnje...Upam da jo fajn iztoži. Gabrova Kokotovo.