Planet Golob

tomi

Guru
1. sep 2007
19.839
11.258
113
MB
Komentar v slogu levih uhljebov.....

Ahaaa tukaj je tvoj problem....so ti levi uzeli....zdaj pa te boli!
Pa zanimivo je kak levicarji ponavadi zagovarjajo da pac ne mores enacit vseh ljudi neke skupine.

razen pobitih po vojni, to so bili vsi kolaboranti, tud dojencki.

al pa židi, njih tud vse sovrazijo, pa si zelijo koncne resitve.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.537
11.138
113
Ah ja... očitno nisi razumel mojega motiva za predhodne poste, naj ti ga razodanem: nikakor ni vse v redu, prej sem se pa oglasil ker: prvič - me je zgolj zanimalo od kod izvira tvoje nespoštovanje izpostavljenega soforumaša in drugič - me preseneča uporaba žaljivk s strani osebe, ki naj bi bila (že pregovorno) moralno višje pozicionirana in se naj ne bi spuščala na tak nivo komuniciranja. Upam, da ti tokrat uspe sprocesirati vse skupaj. :nazdravje:
Tukaj lažeš kot pes teče. Da ti nisi spremljal debate? Pol pa svizec zavije čokolado v folijo.
Si že štartal z lovom na whataboutizme? Lohk pr svojem varovancu štartaš, bo velik dela. Aja ups, on je tdadesen, tja se ne vpikuješ, seveda zgolj naključno....

jello

Guru
22. sep 2008
11.405
4.566
113
Tudi vse debate z danielom, ki so se končale s komunajzarjem, lef.tardom, lenuhom, zaradi katerih je ta v istem predalu kot suzica, osmica in reality je spregledal. Pardon, ni spremljal. Tako kot zgodnjejutranjih pljunkov ki se na tešče spahnejo osmici (nazadnje današnjega), teh tudi ni spremljal. Pardon, spregledal je. Oziroma karkoliže.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in aljoman

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.943
6.256
113
Tudi vse debate z danielom, ki so se končale s komunajzarjem, lef.tardom, lenuhom, zaradi katerih je ta v istem predalu kot suzica, osmica in reality je spregledal. Pardon, ni spremljal. Tako kot zgodnjejutranjih pljunkov ki se na tešče spahnejo osmici (nazadnje današnjega), teh tudi ni spremljal. Pardon, spregledal je. Oziroma karkoliže.
Kaj čmo, če nekaterim drugo ni razumljivo. Pol pa pridemo na osnovne pojme, kot abeceda v OŠ.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.051
18.748
113
Jup. Marsikatere "fore" se enostavno preskoči.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.955
-478
113
Pa zanimivo je kak levicarji ponavadi zagovarjajo da pac ne mores enacit vseh ljudi neke skupine.

razen pobitih po vojni, to so bili vsi kolaboranti, tud dojencki.

al pa židi, njih tud vse sovrazijo, pa si zelijo koncne resitve.
Kar je čista laž. Nihče ne trdi, da ni bilo nedolžnih poleg, na obeh straneh enako. Ima pa večina poln kufr tega vašega pogrevanja te tematike. Ker karkoli se naredi boste vedno našli izgovor za obmetavanje, drugo pa po vaše so itak vsi skrajni levičarji, ker ji ta tema ne zanima in jo nočejo.