nisem... Ti si v redu fant, oni pa je nadležen kot kaka uš pa nikoli nič ne pojasni zakaj tako navija za Goloba.Pomoje si ga z mano zamesal![]()
nisem... Ti si v redu fant, oni pa je nadležen kot kaka uš pa nikoli nič ne pojasni zakaj tako navija za Goloba.Pomoje si ga z mano zamesal![]()
A je rekla kaj narobe?![]()
Klakočar Zupančič ni opazila, da ji je obleka zdrsnila z buhtečega dekolteja
To je povedala v svoj "zagovor" ...www.zurnal24.si
"Spraševala sem se, kdaj in kje smo ljudje izgubili človečnost. In odgovor sem dobila hitro. V nekaterih komentarjih in na obskurnih portalih, ki širijo sovraštvo. Nimam popolnega telesa, nisem lepotica. Imam dneve s slabo frizuro, zabuhel obraz od neprespanih noči, maščobne obloge, brazgotine od operacij, odluščen lak na nohtih, zatečene noge. Obleke, ki zlezejo dol, pa tega ne opazim, ker razmišljam o vsebini, ki jo želim deliti s svetom. Obleke, ki se umažejo, pa nimam nič za preobleči s seboj, ker nimam polnih omar. Obleke, ki niso vedno najbolj primerne, ker so druge v pralnem stroju skupaj z otroškimi oblačili. Z menoj ni stilistov, ki bi me pripravljali in popravljali. Nisem nobena vplivnica, ki se kaže zaradi nabiranja všečkov. Sem samo človek z vsemi napakami. Kmalu bom stara 50 let. Nočem se spremeniti v lutko, ki jo bodo drugi oblačili in slačili. Tako je. In tako bo ostalo," je Urška Klakočar Zupančič zapisala na družbenih omrežjih.
Zamudila je priložnost biti tiho.A je rekla kaj narobe?![]()
Marsikdaj in ob marsikateri priloznosti. Posledice so pa tudi taki brezvezni in bebavi napadi na njen izgled.A je rekla kaj narobe?![]()
Mislil sem samo ob tej zadevi... Ostalo, ah, pustmo stat...Marsikdaj in ob marsikateri priloznosti. Posledice so pa tudi taki brezvezni in bebavi napadi na njen izgled.
Za izdelavo umetnega gnojila rabiš precejšnje količine zemeljskega plin, ki pa ga EU kot vemo, praktično nima. Zato tudi cene gnojil podivjajo, ko se cene plina dvignejo.
Sicer imamo nekaj proizvajalcev umetnih gnojil, recimo:
Timac (bolj kompleksna in učinkovita gnojila a je cena le teh skorajda dvojna napram navadnim).
Yara: ravno tako nekoliko dražja opcija.
KAPPA proizvaja vse vrste gnojil. Cenovno mogoče malo nad Kutino.
Petrokemija Kutina, tale pa zadnje čase dela samo po potrebi. Trenutno dela proizvodnja KANa. Dobil ponudbo 330 EUR/T, drugače pa samo uvažajo večinoma iz Turčije, od koder so tudi lastniki in prepakirajo.
Dosti gnojil, predvsem NPK se je preko posrednikov uvozilo iz rusije, ker so cenovno konkurenčna, efekt pa enak. Kako bo naprej pa je težko napovedati vendar glede na carine 400+ EUR/T gnojila iz rusije predvidevam, da ga uvozniki ne bojo kupovali.
Vsi pa vemo, kaj se ponavadi zgodi, ko se ponudba na trgu zmanjša, ti pa nimaš ravno plina na pretek...
In vso svojo učenje in inteligenco si uporabil, za uradnika. Takega, ki leze v rit oblasti in zajebava ljudi. Neverjetno uspešna poraba talenta res!
Sam da on ni birokrat.... ccc tok ega, pa tok mal pameti....norček, kdaj boš odrastu?
Katastrofalne poteze vlade in vladajoce koalicije (ko sami svoje referendume preklicujejo) se pac gladi s poletno lahkotno zgodbo zaljubljene urske. To sicer obicajno deluje ampak samo kratek cas.![]()
Klakočar Zupančič Mahniču: Ni dovolj alkohola, da bi vas naredil možatega #video
V državnem zboru se je med razpravo o predlogu SDS, da bi zakonsko dovolili točenje alkoholnih pijač tudi na prireditvah, ki potekajo na območju šol, najprej zaiskrilo med poslanci SDS in poslanko Svobode Tamaro Vonta, nato pa je slednjo branila še predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič, ki je...siol.net
za mahniča mora bit pijana, za urško pa gluh.Katastrofalne poteze vlade in vladajoce koalicije (ko sami svoje referendume preklicujejo) se pac gladi s poletno lahkotno zgodbo zaljubljene urske. To sicer obicajno deluje ampak samo kratek cas.
Ce bi jaz bil Mahnic bi jo vprasal ce zeli povedat da more bit pijana da ji je moski vsec.
Saj ji je rekel, da rabi psihiatra.Katastrofalne poteze vlade in vladajoce koalicije (ko sami svoje referendume preklicujejo) se pac gladi s poletno lahkotno zgodbo zaljubljene urske. To sicer obicajno deluje ampak samo kratek cas.
Ce bi jaz bil Mahnic bi jo vprasal ce zeli povedat da more bit pijana da ji je moski vsec.
In ga ni psihiatra, ki bi vas pozdravil...![]()
Klakočar Zupančič Mahniču: Ni dovolj alkohola, da bi vas naredil možatega #video
V državnem zboru se je med razpravo o predlogu SDS, da bi zakonsko dovolili točenje alkoholnih pijač tudi na prireditvah, ki potekajo na območju šol, najprej zaiskrilo med poslanci SDS in poslanko Svobode Tamaro Vonta, nato pa je slednjo branila še predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič, ki je...siol.net