Kajpak. In ti si strokovnjak za take zadeve in veš, da je v kmetijstvu denarja kot smetja, zato je treba dvigniti davke. Že tako kmetije propadajo kot po takočem traku, tistim uspešnejšim je pa treba takoj nabiti nove davke, da se jih postavi nazaj na mesto. Le kje vas najdejo, bisere.pavšal in katasterski dohodek sta en velik smeh napram podjetjem-obrtnikom.
Dopolnilna dejavnost na kmetiji je delo na črno napram obrtnikom-podjetnikom.
Na našem koncu je 9 žag požegnanih s 50% kmetijskih subvencij, delat nimajo skoraj kaj, ker je gozdnatost pri nas 25%, ostalo je poljedelstvo.
Isto je s klobasami, vinom (predvsem jurko), sirom itd. V štali par pučijov, "delamo" pa tone klobas, čevapov, tunke itd.
Jeste vse samo slovensko ne.
Seveda, saj sem dejal, ponoči je delo na črno. Mislim, ko imamo take strokovnjake na terenu bi lahko one v ljubljani kar razpustili.
Pa strokovnjak za žagarstvo si tudi praviš? Kaj pa sploh je subvencionirano pri žagi, če nam lahko razodeneš, ker to pa tudi mene zanima?
Meni bolj izgleda, da gre vse tebi kar precej v nos in bi najraje videl, da "sosedu krava crkne". Sem ti že napisal, če veš, da se krši zakone imaš vse možnosti zadevo prijaviti. V vsaki vasi je nekaj takih "posebnežev".