Sem že napisal. Poišči.Daj nas razsvetli kje je ta napredek, da toliko bolje živiš.
Razen če imaš enega od NVO-jev ki ga futrajo z našim denarjem
Sem že napisal. Poišči.Daj nas razsvetli kje je ta napredek, da toliko bolje živiš.
Razen če imaš enega od NVO-jev ki ga futrajo z našim denarjem
Jaz mislim da če izselimo cigane, šiptarje pa vas levuharje, smo naredili vse in se nihče od normalnih preostalih ne rabi selitZakaj sedaj nekateri ne greste v tujino ce je v Sloveniji tako slabo, nevzdrzno?
Jaz mislim da če izselimo cigane, šiptarje pa vas levuharje, smo naredili vse in se nihče od normalnih preostalih ne rabi selit
Se pravi bi samo SDS-ovci živel v Sloveniji, ker po njihovo itak normalnih ni izven SDS-a.Jaz mislim da če izselimo cigane, šiptarje pa vas levuharje, smo naredili vse in se nihče od normalnih preostalih ne rabi selit
In kaj čakaš? Desni državljani ne mislite, ampak delate (sem večkrat prebral tu na Alterju ). Ali si tudi ti ekstremni levičar s prelepim slovanskim imenom, ki je bilo zelo popularno v komunajzarskih časih? Konvertit, ki je ugotovil, da obljube o lepšem in bolj čistem jutri niso utemeljene...najhujši od najhujšihJaz mislim da če izselimo cigane, šiptarje pa vas levuharje, smo naredili vse in se nihče od normalnih preostalih ne rabi selit
Sam res 3,14zda.Če gre nekdo bojkotirat zastonj hrano že mora bit hudo.
Na srečelov ste pa pozabili?Sam res 3,14zda.
Matr, zdaj jim bo pa ostal denar, ki so ga nameravali sprašit za NY fešto, pa še organizator od ne bo dobil božičnice od ponudnika cateringa.
Tragedija u 3.14čku mater .
.
Predlagam jim, da hitro kakšno podrto bajto kupijo.
Pa saj ti nisi levo usmerjen...Se pravi bi samo SDS-ovci živel v Sloveniji, ker po njihovo itak normalnih ni izven SDS-a.
Hm, na kaj me že to spominja?!?
Tud SDS kao ni, pa je.Pa saj ti nisi levo usmerjen...
Kje je mesec in ostali borci za delavce. Tole diši po mobingu. Zeloooo diši.
A pol ti kao nisi...pa si?Tud SDS kao ni, pa je.
Jaz zase vem, ti pa bi si moral marsikaj razčistiti v glavi, dvomim pa da si tega sposoben brez sugestije Janeza.A pol ti kao nisi...pa si?
Se prav, če prevedem. Ti bi izselil 80 procentov Slovencev (kdor ni za Heroja je levuhar) skupaj s Šiptarji in cigani. A ne bi blo lažje, da se vi izselite in si vzamete Heroja skupaj z njegovimi hipersposobnimi podrepniki s sabo, cigote pa Šiptarje pa komot tuki pustite. V nekaj letih vas, delovno ljudstvo, bo Heroj popeljal v blaginjo in boste tretja Švica, ziher. Mi ostali bomo pa končno zadihal.Jaz mislim da če izselimo cigane, šiptarje pa vas levuharje, smo naredili vse in se nihče od normalnih preostalih ne rabi selit