Jaz nisem SDS-ov član.Se pravi bi samo SDS-ovci živel v Sloveniji, ker po njihovo itak normalnih ni izven SDS-a.
Hm, na kaj me že to spominja?!?
Kje ti vidiš nesposobnost mi ni čist jasno.Tipično sporočilo osebe ki za svojo nesposbnost krivi druge.
Mislim, da lahko kar v crrni kroniki preberes, kdo je problematicen. Redno ze sploh slovenski priimek srecas, ce pa ze, pa ne vem ce jih je 10%..Kdo pa naj bi odločal o tem kdo je problematičen? In kakšni so pogoji problematičnosti
Čaki, a niso Mahnič Oink Oink; helblova in ostali S(D)S ovci zaposleni v parlamentu? Kaj so delali med delovnim časom v Celju pred sodiščem kot govorci?
V črni kroniki se priimkov običajno ne objavlja. Nekateri ste pa jasnovidni, to pa
Strinjam. Sam mislim da mamo kriterije glede problematičnosti mal različne, sploh pri tvoji kategoriji levuharjev. To gre pri tebi, če nisi za Heroja si levuhar....Jaz nisem SDS-ov član.
Pa nisem rekel da bi samo SDS-ovci živeli v Sloveniji.
Pravim samo, da če izselimo problematične, bi bila država lepša, se strinjaš?
Edina sreča je da so "desni" ful drugačniLevuharji bodo uničili to državo, zaradi želje po neskončni oblasti.
Podpiram vse ki se hocejo znebit bande SDS-ovske.
Poglej se v ogledalo, bos presenecen.
Tipično sporočilo osebe ki za svojo nesposbnost krivi druge.
Se pravi bi samo SDS-ovci živel v Sloveniji, ker po njihovo itak normalnih ni izven SDS-a.
Hm, na kaj me že to spominja?!?
V črni kroniki se priimkov običajno ne objavlja. Nekateri ste pa jasnovidni, to pa
Dejva še enkrat, da boš razumel pa ostali provokatorji tudi.Edina sreča je da so "desni" ful drugačni
Za razliko od tebe bi rekel, da je poleg naštetih še ena stranka škodljiva za državo, sam to tebi in tebi podobnim ne gre v kište. Trenutno ne govoriš o tem ja, samo je po naštevanju državnih sovražnikov (šiptarji, levuharji, tajkuni....vstavi poljubno iz bogatega Janezovega 30 letnega repertuarja, ki ga zanjim ponavljate kot papige) zelo jasno kateri heroj ti je pri srcu. Sicer si pa lahko v Celju spremljal klientelo, ki jo bi imel v vaši Koromandiji brez razrednih sovražnikov. 90% upokojencev in še par oprancev, ostalo bi bilo izgnano.Dejva še enkrat, da boš razumel pa ostali provokatorji tudi.
Ne zanima me kakšen je Janša, desnica... ne govorim o tem
Tukaj govorimo o levuharjih.
In trdim, da po treh letih vladanja Svobode, SD in Levice lahko s 100% zanesljivostjo trdimo, da so te tri stranke škodljive za državo.
Kdorkoli v tej državi po treh letih še vedno podpira trenutno oblast in bo na novih volitvah volil katerokoli od teh treh strank - je zame zabit levuhar in ga lahko izselimo iz države
Ostalo je moralo delat, da napajamo tebe in ostale levuharske prisklednike, ki se bodo sedaj pričeli prebujat po vikendu na račun nekoga, ki za razliko od njih dela.Za razliko od tebe bi rekel, da je poleg naštetih še ena stranka škodljiva za državo, sam to tebi in tebi podobnim ne gre v kište. Trenutno ne govoriš o tem ja, samo je po naštevanju državnih sovražnikov (šiptarji, levuharji, tajkuni....vstavi poljubno iz bogatega Janezovega 30 letnega repertuarja, ki ga zanjim ponavljate kot papige) zelo jasno kateri heroj ti je pri srcu. Sicer si pa lahko v Celju spremljal klientelo, ki jo bi imel v vaši Koromandiji brez razrednih sovražnikov. 90% upokojencev in še par oprancev, ostalo bi bilo izgnano.
Kaj pa pomeni če daš par dni dopusta, za blaginjo ki bi sledila?Ostalo je moralo delat, da napajamo tebe in ostale levuharske prisklednike, ki se bodo sedaj pričeli prebujat po vikendu na račun nekoga, ki za razliko od njih dela.
V poletni črni kroniki iz našega kraja, se je klen Slovenec, zagrizen SDSovc, ki ga je zaradi dolgoletnega obilnega podpiranja šanka pustila žena, pijan kot metek namerno sprl s skupino soobčanov poleg sladolednega vrta. Dolgoletni spoštovani lastnik lokala, prijazen in uglajen gospod, ki je bil tisto noč, kot vsako noč v službi, je stopil zraven, ker je hotel pomirt zadevo. V zahvalo je fasal nož v srce, takoj za njim pa še eden izmed napadene družbe.Množičen pretep v Sežani: Pivčana s kijem udaril po glavi | 24ur.com
Koprski policisti so v zgodnjih jutranjih urah posredovali v Sežani, kjer se je pred enim od gostinskih lokalov steplo več oseb. Med pretepom je eden od nasilnežev v roke vzel lesen kij za bejzbol in 41-letnega Pivčana udaril po glavi. Ta je potreboval oskrbo v bolnišnici.www.24ur.com
Janez se je naveličal Modrijanov. Nato je sledila razgreta debata ali je pražen krompir lahko samostojna jed
Koncert srbskega turbo folk pevca Darka Lazića se je v zgodnjih nedeljskih....
Pele so pesti in leseni kij
Po koncertu srbskega turbo folk pevca se je pred sežanskim klubom včeraj zjutraj vnel pretep, v katerem je 41-letni Pivčan dobil s kijem za baseball po glavi. Policisti so ugotovili, da se je pretepalo 20 ljudi iz Pivke, Postojne, Sežane in Hrpelj. Policisti še ugotavljajo, kdo je pretepač s kijem.primorske.svet24.si
Ti mene napajaš? Razloži tole.Ostalo je moralo delat, da napajamo tebe in ostale levuharske prisklednike, ki se bodo sedaj pričeli prebujat po vikendu na račun nekoga, ki za razliko od njih dela.
Definicija delovnega levuharskega potomca pra levuharjev: hodi v šolo, da ne boš rabil delat, to šolo bomo skupaj z denarjem, ki ga dobimo ker smo levuharji v 10 ali 20 letih že zaključili in ti boš potem ponosen levuhar, levuharskih prednikov in boš častil levuharsko ideologijo s tem, da boš nič delal in s pomočjo soseda napravil potomca (tretjo generacijo levuharjev).Ti mene napajaš? Razloži tole.