Planet Golob

B81

22. jul 2007
37.281
10.657
113
BTW, tule bo

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.490
2.226
113
Tipično sporočilo osebe ki za svojo nesposbnost krivi druge.
Kje ti vidiš nesposobnost mi ni čist jasno.
Mi gre pa strašno na organ tale komunizem, ki ga gledam trenutno.
Pa to da imamo trenutno registriranih tujcev v državi 180.000+ po mojem tudi ni OK.
Bogve kolk jih je neprijavljenih.
Pa ujčkanje ˝migrantov˝ tudi ni ravno velik plus

Pa da ne naštevam preveč naprej
Levuharji bodo uničili to državo, zaradi želje po neskončni oblasti.

Ko nas bodo šiptarji premagali z razmnoževanjem v naslednjih 30 letih boste naredili kaj? Nastavili guzico, ker druge variante ne bo več.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.768
-1.362
63
sarkázem -zma m (ā) zelo negativen, poniževalen odnos do česa: njegov pogled je izražal sarkazem; v teh besedah je bilo čutiti brezobziren sarkazem; govoriti s sarkazmom; ironija in sarkazem

V črni kroniki se priimkov običajno ne objavlja. Nekateri ste pa jasnovidni, to pa :evil:

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: Holobist in B81
2. jul 2020
5.256
6.783
113
Čaki, a niso Mahnič Oink Oink; helblova in ostali S(D)S ovci zaposleni v parlamentu? Kaj so delali med delovnim časom v Celju pred sodiščem kot govorci?

Lahko, da so si dopust jemali. Saj veš, kot je to počela opozicija 4 leta nazaj.

PS: rekli ste, da ni za bodyshaejmat ljudi. Nike se ne sme zmerjati z pujso, Žana pa se lahko :sprasujemse:

V črni kroniki se priimkov običajno ne objavlja. Nekateri ste pa jasnovidni, to pa :evil:

Če bereš novice, ponavadi napišejo narodnost. V primeru tujcev zgolj napišejo "storilec".

• Objave ne odobravam
Reactions: Holobist

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.859
9.500
113
Jaz nisem SDS-ov član.
Pa nisem rekel da bi samo SDS-ovci živeli v Sloveniji.
Pravim samo, da če izselimo problematične, bi bila država lepša, se strinjaš?
Strinjam. Sam mislim da mamo kriterije glede problematičnosti mal različne, sploh pri tvoji kategoriji levuharjev. To gre pri tebi, če nisi za Heroja si levuhar....

• Objave ne odobravam
2. jul 2020
5.256
6.783
113

Janez se je naveličal Modrijanov. Nato je sledila razgreta debata ali je pražen krompir lahko samostojna jed :valjamse:

Koncert srbskega turbo folk pevca Darka Lazića se je v zgodnjih nedeljskih....

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.490
2.226
113
Edina sreča je da so "desni" ful drugačni :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse:
Dejva še enkrat, da boš razumel pa ostali provokatorji tudi.
Ne zanima me kakšen je Janša, desnica... ne govorim o tem

Tukaj govorimo o levuharjih.

In trdim, da po treh letih vladanja Svobode, SD in Levice lahko s 100% zanesljivostjo trdimo, da so te tri stranke škodljive za državo.
Kdorkoli v tej državi po treh letih še vedno podpira trenutno oblast in bo na novih volitvah volil katerokoli od teh treh strank - je zame zabit levuhar in ga lahko izselimo iz države

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.859
9.500
113
Dejva še enkrat, da boš razumel pa ostali provokatorji tudi.
Ne zanima me kakšen je Janša, desnica... ne govorim o tem

Tukaj govorimo o levuharjih.

In trdim, da po treh letih vladanja Svobode, SD in Levice lahko s 100% zanesljivostjo trdimo, da so te tri stranke škodljive za državo.
Kdorkoli v tej državi po treh letih še vedno podpira trenutno oblast in bo na novih volitvah volil katerokoli od teh treh strank - je zame zabit levuhar in ga lahko izselimo iz države
Za razliko od tebe bi rekel, da je poleg naštetih še ena stranka škodljiva za državo, sam to tebi in tebi podobnim ne gre v kište. Trenutno ne govoriš o tem ja, samo je po naštevanju državnih sovražnikov (šiptarji, levuharji, tajkuni....vstavi poljubno iz bogatega Janezovega 30 letnega repertuarja, ki ga zanjim ponavljate kot papige) zelo jasno kateri heroj ti je pri srcu. Sicer si pa lahko v Celju spremljal klientelo, ki jo bi imel v vaši Koromandiji brez razrednih sovražnikov. 90% upokojencev in še par oprancev, ostalo bi bilo izgnano.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: jonny77 in Holobist

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.109
-309
63
Za razliko od tebe bi rekel, da je poleg naštetih še ena stranka škodljiva za državo, sam to tebi in tebi podobnim ne gre v kište. Trenutno ne govoriš o tem ja, samo je po naštevanju državnih sovražnikov (šiptarji, levuharji, tajkuni....vstavi poljubno iz bogatega Janezovega 30 letnega repertuarja, ki ga zanjim ponavljate kot papige) zelo jasno kateri heroj ti je pri srcu. Sicer si pa lahko v Celju spremljal klientelo, ki jo bi imel v vaši Koromandiji brez razrednih sovražnikov. 90% upokojencev in še par oprancev, ostalo bi bilo izgnano.
Ostalo je moralo delat, da napajamo tebe in ostale levuharske prisklednike, ki se bodo sedaj pričeli prebujat po vikendu na račun nekoga, ki za razliko od njih dela.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.859
9.500
113

Janez se je naveličal Modrijanov. Nato je sledila razgreta debata ali je pražen krompir lahko samostojna jed :valjamse:

Koncert srbskega turbo folk pevca Darka Lazića se je v zgodnjih nedeljskih....

V poletni črni kroniki iz našega kraja, se je klen Slovenec, zagrizen SDSovc, ki ga je zaradi dolgoletnega obilnega podpiranja šanka pustila žena, pijan kot metek namerno sprl s skupino soobčanov poleg sladolednega vrta. Dolgoletni spoštovani lastnik lokala, prijazen in uglajen gospod, ki je bil tisto noč, kot vsako noč v službi, je stopil zraven, ker je hotel pomirt zadevo. V zahvalo je fasal nož v srce, takoj za njim pa še eden izmed napadene družbe.
Trikrat lahko ugibaš narodnost oziroma etnično pripadnost obeh žrtev, eden je preživel drugi ne. (Hint...Šiptar in cigan).

• Objave ne odobravam

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.109
-309
63
Ti mene napajaš? Razloži tole.
Definicija delovnega levuharskega potomca pra levuharjev: hodi v šolo, da ne boš rabil delat, to šolo bomo skupaj z denarjem, ki ga dobimo ker smo levuharji v 10 ali 20 letih že zaključili in ti boš potem ponosen levuhar, levuharskih prednikov in boš častil levuharsko ideologijo s tem, da boš nič delal in s pomočjo soseda napravil potomca (tretjo generacijo levuharjev).
Vsaka podobnost tu spodaj podpisanih levuharjev je zgolj naključna.