Ja kako to misliš, ni več tolerance? A ko pa nekdo napiše da nima tolerance do kakšne druge skupine in kako bi bilo treba obravmavat te skupine pa hitro rdeč gumbek stiskat. Madona no, saj si tak kot Svobodnjaki z njihovimi dvojnimi merili, c c c c ...
Zdej ne vem, a se delas debila ali si debil? 100x sem ze napisal da nisem levicar pa ti in podobni se vedno lajnate eno in isto. Vglavnem zehhhh.
Glede na to, da ne veš kaj bi bilo, če bi dal na mesto PVja opico in si mnenja, da bi bilo potrebno to preizkusit v praksi saj drugače do realnega zaključka enostavno ne moremo priti, ti povsem verjamem, da ne veš tudi še marsičesa drugega. Jebat ga, tako to pač je a nič hudega, bomo preživeli.
100x sem ze napisal da nisem levicar pa ti in podobni se vedno lajnate eno in isto. Vglavnem zehhhh.
100+ tvojih dejanj na forumu sicer nakazuje drugače a sem kljub temu še pred objavo tvojega zehajočega posta spremenil lastnega in odstranil oznako levičar, ker mi je po prebranem lastnem postu takoj po objavi le-ta delovala nepotrebna in preveč osebno naravnana kar pa ni bil namen moje objave.