gospa je pač podn od podna po obnašanju, kot še enih par levičarka in svobodnjakinj... nevredno imena in človeka.
Varujejo vsebino njihovih žepov (da jim jih Janez ne sprazni).Celje: Zakaj je že drugi četrtek zapored bila taka masa policije pri srečanju teh upokojencev. Se jih bojijo? Varujejo upokojence in JJ pred levičarji?
jaz sem še vedno mnenja, da ko ti človek pokaže kak je, mu verjami.Počasi morajo z jest5 pamsenjur malo glave skup staknil.
Tole je kar težko speljat. Glupa baba direkt za na psihiatrijo, ne vem.kako nodo tole upravičili
Točno tako, ne glej kaj človek govori ampak glej kaj dela. Je pa to potem jebeno za marsikoga za katerega se potem v praksi izkaže da je "malo" drugačen od tistega za kar se predstavlja oziroma kaj zagovarja. Tako v RL kjer so lep primer Svobodnjaki, ki se reklamirajo kot nekaj najboljšega pod soncem a so nato v praksi najmanj enaki, če ne kar slabši od janšistov kot tudi v VL tu gor pri alter uporabnikih, ki blejajo eno, delajo pa drugo.jaz sem še vedno mnenja, da ko ti človek pokaže kak je, mu verjami.
Evo, tipičen odgovor osebe ki vidi samo druge le sebe ne. Ehhh saj bo. Pa lep vikend.Točno tako, ne glej kaj človek govori ampak glej kaj dela. Je pa to potem jebeno za marsikoga za katerega se potem v praksi izkaže da je "malo" drugačen od tistega za kar se predstavlja oziroma kaj zagovarja. Tako v RL kjer so lep primer Svobodnjaki, ki se reklamirajo kot nekaj najboljšega pod soncem a nato so najmanj enaki, če ne kar slabši od janšistov kot tudi v VL tu gor pri alter uporabnikih, ki blejajo eno, delajo pa drugo.
Daj pojdi malo raziskovat kako bi se opica obnesla na (naj)bolj zahtevnih funckionarskih položajih pa se potem naprej tipkamo, ko se boš nekaj novega naučil.Evo, tipičen odgovor osebe ki vidi samo druge le sebe ne. Ehhh saj bo. Pa lep vikend.
Če ti manjka širine, ti ne zamerim. Tak pač si.Daj pojdi malo raziskovat kako bi se opica obnesla na (naj)bolj zahtevnih funckionarskih položajih pa se potem naprej tipkamo, ko se boš nekaj novega naučil.
Ti že veš. Ali pa tudi ne no... Ker še nisi preveril v praksi pa to.Če ti manjka širine, ti ne zamerim. Tak pač si.
Mogoče so nekateri SDS-aPa dobro, dajte se lepo obnašati. Saj niste funkcionarji Svobode
Pa dobro, dajte se lepo obnašati. Saj niste funkcionarji Svobode
Ja nič, bo treba spet nov obraz najt. To staro je dokazano zanič, zblojeno, pokvarjeno,...Točno tako, ne glej kaj človek govori ampak glej kaj dela. Je pa to potem jebeno za marsikoga za katerega se potem v praksi izkaže da je "malo" drugačen od tistega za kar se predstavlja oziroma kaj zagovarja. Tako v RL kjer so lep primer Svobodnjaki, ki se reklamirajo kot nekaj najboljšega pod soncem a so nato v praksi najmanj enaki, če ne kar slabši od janšistov kot tudi v VL tu gor pri alter uporabnikih, ki blejajo eno, delajo pa drugo.
Ti bi lepo pasal v Svobodo, si glih tak taprav po razmišljanju, oziroma nerazmišljanjuMogoče so nekateri SDS-a
A si se nasel v odgovoru?Ti bi lepo pasal v Svobodo, si glih tak taprav po razmišljanju, oziroma nerazmišljanju