Planet Golob

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.873
15.975
113
jaz sem še vedno mnenja, da ko ti človek pokaže kak je, mu verjami.
Točno tako, ne glej kaj človek govori ampak glej kaj dela. Je pa to potem jebeno za marsikoga za katerega se potem v praksi izkaže da je "malo" drugačen od tistega za kar se predstavlja oziroma kaj zagovarja. Tako v RL kjer so lep primer Svobodnjaki, ki se reklamirajo kot nekaj najboljšega pod soncem a so nato v praksi najmanj enaki, če ne kar slabši od janšistov kot tudi v VL tu gor pri alter uporabnikih, ki blejajo eno, delajo pa drugo.

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.710
-592
83
Točno tako, ne glej kaj človek govori ampak glej kaj dela. Je pa to potem jebeno za marsikoga za katerega se potem v praksi izkaže da je "malo" drugačen od tistega za kar se predstavlja oziroma kaj zagovarja. Tako v RL kjer so lep primer Svobodnjaki, ki se reklamirajo kot nekaj najboljšega pod soncem a nato so najmanj enaki, če ne kar slabši od janšistov kot tudi v VL tu gor pri alter uporabnikih, ki blejajo eno, delajo pa drugo.
Evo, tipičen odgovor osebe ki vidi samo druge le sebe ne. Ehhh saj bo. Pa lep vikend.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.873
15.975
113
Primeren odziv za nekoga, ki mora v praksi preizkusiti nekaj, kar je vsem ostalim kristalno jasno na podlagi splošnega znanja. :aplauz:

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.873
15.975
113
Pa dobro, dajte se lepo obnašati. Saj niste funkcionarji Svobode :evil:
UKZ_AllTheFucksIGive2.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.251
1.017
113
Točno tako, ne glej kaj človek govori ampak glej kaj dela. Je pa to potem jebeno za marsikoga za katerega se potem v praksi izkaže da je "malo" drugačen od tistega za kar se predstavlja oziroma kaj zagovarja. Tako v RL kjer so lep primer Svobodnjaki, ki se reklamirajo kot nekaj najboljšega pod soncem a so nato v praksi najmanj enaki, če ne kar slabši od janšistov kot tudi v VL tu gor pri alter uporabnikih, ki blejajo eno, delajo pa drugo.
Ja nič, bo treba spet nov obraz najt. To staro je dokazano zanič, zblojeno, pokvarjeno,...