Planet Golob

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.838
6.501
113
sliši se lepo za na pamfletek, ampak vseeno povprašaj, če je bila res Hipokratova prisega ali kaka izpeljanka Ženevske deklaracije. Kmalu bo morala slediti nova, ker trenutni, ki so prisegli, ne smejo evtanazirat.

2. jul 2020
5.035
6.570
113
Ko začnejo na 24ur.com za opremo člankov izbirati čimbolj čudne fotografije politika veš, da je izgubil njihovo naklonjenost.

Poglej priponko 94399

Zakaj nisi še članka objavil?

Tina in njen fant gredo verjetno na počitnice ali ogled tekme :evil:

• Všeč mi je
Reactions: erikson

koliko

Guru
21. avg 2007
4.366
2.404
113
SV SLO

Pa plesalcev je vedno manj. Zgleda, da so ostali samo forumski in par zunanjih.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Matey

B81

22. jul 2007
36.874
10.443
113

Pa plesalcev je vedno manj. Zgleda, da so ostali samo forumski in par zunanjih.
Še oni svobodnjak iz table se je skril nekam.

Še malo, pa bo imel najnižjo janševo podporo v času pecikliranja.

Kaj pa je takega storil Prebilič za tretje mesto?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.892
113
v lokalni ostariji
Kje si se to izgubil?
Kako bi pa ti rešil če se ti noben ne prijavi za plačo, ki jo ponujaš.

Imaš tri možnosti od katera je tretja opcija načeloma nelegalna.

- Ponudiš višjo plačo.
- Zapreš vseskupaj, ker vidiš, da ne gre ker ni delavcev (torej si se zakalkuliral, če misliš, da je problem drugje - z besedo na plan. Vsak ima lahko ideje kako vodit firmo pa zaposlene plačevat pest fižolov)
- Tako ali drugače prisiliš ljudi, da delajo za nižjo plačo, kot so pripravljeni.

-Uvozis cenejšo delovno silo.

Mimogrede, tudi tvoja lokacija je pomembna...

Je pa smešno da eni mislijo, da bodo ljudje delali zaradi visoke plače. Ne bodo.

2. jul 2020
5.035
6.570
113
Zakaj nisi še članka objavil?

Tina in njen fant gredo verjetno na počitnice ali ogled tekme :evil:

Pa saj človek ne ve ali bi se jokal ali smejal.

Že ta teden bo zato predvidoma vlada obravnavala predlog o omejevanju cen električne energije, a to naj ne bi bil edini ukrep, neuradno naj bi v teh dneh pretresali tudi morebitne dodatne ukrepe.

VRHUUUUUUNSKI MANAGER, VRHUUUUUUNSKIIIIII!!!!!!!

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

koliko

Guru
21. avg 2007
4.366
2.404
113
SV SLO
Še oni svobodnjak iz table se je skril nekam.

Še malo, pa bo imel najnižjo janševo podporo v času pecikliranja.

Kaj pa je takega storil Prebilič za tretje mesto?
S strani medijev se Prebilič napihuje kot možen nov obraz.... Bodo spet šli vsi golobovi plesalci k Prebeliču..... Saj ti plesalci ne znajo misliti s svojo glavo in volijo tisto kar jim ukažejo mediji. Se je izkazalo na ameriških volitvah letos 99%medijev je bilo proti Trumpu in za Kamelo. Sam Američani so pameti in so se posral na lažnive medije in glasovali po svoji vesti in prepričanju, da so mediji hudičevo delo levakov.

2. jul 2020
5.035
6.570
113
Dvomim. Vsaj ne v neki masovi številki.

2 leti so nas mediji farbali o strahovladju, odlokih, opoziciji namenjali enak screen time kot Kacinu... ovce so potem šle volit novo mesijo. Ne bom lagal, tudi meni so prodali Goloba, kot top izbiro. Dokler ni izustil tiste o davkih, sem posumil, da iz te moke ne bo kruha. Sedaj teh 400.000 ov'c ni nikjer za videti, delež ostaja samo v nekih anketah. Dvomim, da bo na naslednjih volitvah tako visoka udeležba.

JJ pa se zna spet s svojim egom zaklati. Tonin je lepo povedal za stranko logarja, da konkurenca je vedno dobrodošla, da se izboljša stvari. JJ bi lahko ubral podoben dialog, češ, da na opažene pomankljivosti lahko ponudi boljšo alternativo (in bi povedal še en monolog o satelitih, SD - zveza komunistov, Levica - I8M, Alenka in Šarc in Golob iz Pozitivne slovenije....).

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.112
5.032
113
Nuku`Alofa
Proti anticiganizmu (mimogrede - zelo mi je zanimiv izbor besede saj sem mislil, da cigan ni sprejemljiv za uporabo s strani tako wannabe etično & moralno visokoleteče vlade) lahko največ naredijo Cigani sami, sploh mlajše in srednje stare generacije z obnašanjem vrednim civilizirane družbe tako da menim, da so svojo energijo usmerili v napačno smer. Pa pustimo to, da so se spet lotili takšnega projekta od katerega ne bo na koncu nič in gre za čisto zapravljanje časa, denarja in energije, edini rezultat tega pa bo na koncu moralno samozadoščenje organizatorjev projekta ali pa še to ne.

saj bi napisal da je denar za vse razen naše otroke (vrtce) in ostarele pa bo spet apollu šla para čez ušesa

• Všeč mi je
Reactions: brane_new in koliko

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.112
5.032
113
Nuku`Alofa
Kako bi ti stimuliral bolj pametne od taubija, da primejo za delo?
S 6500€ bruto?

Kdo pri zdravi pameti, bi se šel tega. Vidiš da se samo bolniki, narciseki in lopovi pojavljajo v politiki.

1. thaler je imel krepko višjo plačo pa vemo kaj se je zgodilo

2. pametni taubi je šel iz 15 + milijon nagrade na 5 jurjev. Zdrava pamet oziroma še eden iz tvoje definicije

• Všeč mi je
Reactions: koliko

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.950
-417
48
Valparaiso
Screenshot_2024-11-13-07-22-21-074_com.android.chrome.jpg

• Haha
Reactions: jest5 in aljoman