To ima, če doma sedi in nič ne dela
Se pravi, da si volil Goloba in Svobodo, zdaj pa si za omejevanje. Tipični zmedeni LEVAK.
Delovni dan rezervnega policista ima koliko ur? Kakšna spakedravščina od twita.
Ma jaz sem prefarban "komunist" od jam dalje, kaj bi zdaj?
Hotel sem rect, da ce filma ne smes/noces niti pogledat, ne mores bit kredibilen sogovornik v tej nasi rdecobeli veselici, ker ne vidis nic od alenke naprej...ko turbobič.
Sam spremljam vse, tudi marcela. Kako pa si naj ustvaris pluralno mnenje, ce gledas samo svoje?
No, to.
Btw, Igor Omerza pravi, da je kosovka bla dejansko informatorka, tomasic ji govori laznivka, da bi sla na sodisce
Delovni dan rezervnega policista ima koliko ur? Kakšna spakedravščina od twita.
zakaj je jj lahko prefarban komunist, drugi pa ne smejo bit?
Ker ga je sistem kateremu je bil tako zelo predan "očuzil"?
Tipu se je zrolalo, da ma jajca takole lagat pred celim svetom
Sej ne laže. Samo razlaga da obstajajo sateliti in posnetki (se vidijo reke, oceni torej voda) in obstajajo poplavne karte (kjer so področja ki poplavljajo).v glavnem blef.Tipu se je zrolalo, da ma jajca takole lagat pred celim svetom
kdo tu pa je rekel, da janša ni bil komunist?debata je slo o jj v partiji in sprenevadnje desnicarjev, da jansa pa ni bil komunist, da je bil tam le zaradi "ritoliznistva". to je vso bistvo mojih zapisov teh 2 dneh. za ta dejstva ne rabis rtv, dela, demokracije, nore24, siola ali planeta ali pa gledat filma o depali vasi.
ce pa ti mislis, da je afera depala vas povezana z njegovo spreobrnitvijo,
(ceprav se je dogajala po osamosvojitvi) sem pa vedno odprt za nova spoznanja dejstev.
DAJ pridi enkrat na realna tla za zmeraj. BIL je je bistvo. Bolje BIL je kot pa JE. V sedemdesetih in osemdesetih in prej še v petdesetih in šestdesetih letih prejšnjega stoletja so bili večinoma vsi komunisti. Tisti, ki nismo bili smo trpeli ali pa so bežali v tujino.... Veliko stvari je bilo za običajneže prepovedano zato, da so lahko tisti pri vrhu imeli privilegije. To se prenaša v današnji čas. In ti si en tak briljanten primer tega. Vajen si lagodnega življenja s podporo levakov in ko kdo kaj reče proti temu gnusnemu sistemu skočiš in je takoj kriv JJ.debata je slo o jj v partiji in sprenevadnje desnicarjev, da jansa pa ni bil komunist, da je bil tam le zaradi "ritoliznistva". to je vso bistvo mojih zapisov teh 2 dneh. za ta dejstva ne rabis rtv, dela, demokracije, nore24, siola ali planeta ali pa gledat filma o depali vasi.
ce pa ti mislis, da je afera depala vas povezana z njegovo spreobrnitvijo,
(ceprav se je dogajala po osamosvojitvi) sem pa vedno odprt za nova spoznanja dejstev.
Ob tem se goloba pusti na miru.Toliko drugih stvari imamo a vi se ukvarjate a je Janša bil ali ni bil komunist
Toliko drugih stvari imamo a vi se ukvarjate a je Janša bil ali ni bil komunist
Ob tem se goloba pusti na miru.
Ne vemo, ampak ta cas ne debatiramo o njem, ki razdira drzavo na prafaktorje...se menimo o jansi.a on je bil tud?