Izredna novica: Novi voditelj na Nova 24 v oddaji kdo vam laže PV Dr. Robert Golob.
Samo kaj mi to imamo pod imenom SVOBODA!!!! In ja prav smešno je, da se kar sami izdajajo!!! Če bi bil tiho nihče nebi šel gledat na seznam.... In kak deluje ta psihologija bedaka. Na koncu se je izkazalo , da je ravno M.G. največji bedak na seji.... LOL
ja in oni naj bi bili strpni, državotvorni, solidarni,..... V pravi luči se kažejo.
A ti pa jih? Hinavec farški.
A potem je akcija 8marca za splav v bistvu upravičena in vso pluvanje po njih zaradi tega v resnici propagira prepoved splava?
Čakaj a ne živimo v svobodi? Nekih prepovedi in omejitev smo bili vajeni iz nekih sivih, temačnih, časov, časov temnega viteza... kako to zdaj...Cakaj a ni shod neka pravica pa to?
Ja. Jaz toleriram vse, dokler oni ne posegajo v moj prostor. Lgtb v vrtcih in šolah nima kaj početi, prav tako nasilno odstranjevanje jedilnikov oziroma del prehrane, ker nekaj nikomur ni všeč.A ti pa jih? Hinavec farški.
Eh,... če bi bilo v njem kaj ponosnega naslednika... bi ob tej omembi moral biti počaščen.Jaz sem videl uno izjavo da naj se pogleda kdo je volitve zmagal. … definitivno zanj vemo da ga skoraj gotovo ne bo vec med poslanci v naslednjem sklicu