Se ne bi čudil, ko človek misli da smo dosegli dno znate iti še nižje.Naslednjič popravljamo svojo napako in jo bomo izvolili.
Ne to je low-low slovenske politike, da VP nima kej za pokazat kot konkubino in da padajo komentarji kdo bi jo in kdo ne.To je pa vloga in naloga Tince.. Da se z njo ukvarjate ne z njegovo familijo, ki jo je snel s tapete. Tapeta je pa od Tince služba po definiciji. Win-win.
Lahko glumiš gljivo, ampak točno veš kaj sem mislil. Sicer se mi j3be kako se ona oblači, samo tisto je bil mimosun širših razsežnosti, kar so pa naši vrli levi mediji lepo potlačili.ja, skoda da je tako.
to nima veze s tem kar je kalbo pisal in sem mu odgovarjal.
no, mislim, da svojo babo si pa dedc lahko sam izbere. al bi tudi za to bil potreben referendum?
pac ni klasicna zenka v ozadju... mislim pa, da ji pripisujete veeeliko prevec vpliva.
ampak saj razumem... nekaj pac mora bit za pljuvat... ce ni drugega, je pa tud tinca dobra, da se ventile spusti.
ma veš kaj bi morali in kaj je prav sta dva pojma... demokratično so bli izvoljeni in prav je, da oddelajo mandat.gledam Utrip...
včeraj bi že morali spakirat. Uničili državo, ki ze tak ni blo bogve kaj.
ni prav ker so nategnili svoje volilce. al pa so vsi tak glupi, pol je ok.ma veš kaj bi morali in kaj je prav sta dva pojma... demokratično so bli izvoljeni in prav je, da oddelajo mandat.
Za nas dna ni, ker drvimo v svetlo prihodnost.Se ne bi čudil, ko človek misli da smo dosegli dno znate iti še nižje.
Ker potem jih brez pavze čaka še en.ma veš kaj bi morali in kaj je prav sta dva pojma... demokratično so bli izvoljeni in prav je, da oddelajo mandat.
Ta res ni diht. Razen nizke inflacije je ostalo laž.
Mislis, da zavaja in se nekdo drug izdaja zanj?dobro jutro! nov dan in nove neumnosti...
res ni diht ja, da misli, da tole on osebno objavlja... hahaha....
Jaz mislim da je to klasičen primer kraje identitete. Ne bi bilo prvič, bogi revček, naš robiMislis, da zavaja in se nekdo drug izdaja zanj?
Mislis, da zavaja in se nekdo drug izdaja zanj?