Planet Golob

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
a to si hotu pokazat, da mu ni hotla dat roke, medtem ko se objema z zokijem?

no no, ne bi ljubosumen.

se mi pa zdi, da so fotke pobrane iz videa - dej še tist nalep, da vidimo celo sceno.
Boš komentiral Makarovičko, Kordiša, Boris Vasev.......
svet "neodvisnih novinarjev RTV" z uličnimi trasparenti
Ludvik Tomšič z krampom po glavi......

Povej mi za eno globo...
nehej no...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kaj dodatno pa bi rad videl?

oba imata nekaj postopkov, ministrica pa se z enim objema medtem ko drugemu še roke noče dat.
si res tako usekan da misliš da bosta oba deležna iste obravnave?

ah kaj govorim, vem da si.

kaj se prec vžigaš?

zanima me, kako je izpeljala to, da ni dala roke. Ker to je morjo bit res hude zamere v politiki, da se ne daje roke.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Boš komentiral Makarovičko, Kordiša, Boris Vasev.......
svet "neodvisnih novinarjev RTV" z uličnimi trasparenti
Ludvik Tomšič z krampom po glavi......

Povej mi za eno globo...
nehej no...
Za vse večkrat...
nič od nič...

Niti Vaseva niso fuknl (RTV kot javna institucija) iz hiše...
Lepo je Štefančič reku malo vas je in dobro vemo kdo ste.....

Še un k je pred sodiščem ima sedaj psihične težave in da so mu je to 8 marec naročil...

še kaj... sam vpraš
aja za kravo črno še za Prešernovo so jo predlagal in nenapovedano za rokco peljal na proslavo...
Z angelčkom skupaj...

• Haha
Reactions: bizi

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
kaj se prec vžigaš?

zanima me, kako je izpeljala to, da ni dala roke. Ker to je morjo bit res hude zamere v politiki, da se ne daje roke.
lej kekec če maš tolk časa da tok bluziš kot ga ti namenjaš dej potem nared domačo nalogo pa aktualne dogodke ali spremljaj ali pa se nauč uporabljat google.
vem da je težko kaj sam pogledat, veliko lažje je samo požirat kar ti tebi ljubi futrajo ampak daj za spremembo poskusi kdaj pa kdaj.

https://letmegooglethat.com/?q=janša+dominik+švarc je res tok težko?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Za vse večkrat...
nič od nič...

Niti Vaseva niso fuknl (RTV kot javna institucija) iz hiše...
Lepo je Štefančič reku malo vas je in dobro vemo kdo ste.....

Še un k je pred sodiščem ima sedaj psihične težave in da so mu je to 8 marec naročil...

še kaj... sam vpraš
aja za kravo črno še za Prešernovo so jo predlagal in nenapovedano za rokco peljal na proslavo...
Z angelčkom skupaj...

sprašujem za izjavo

"Ob plešastem puklastem albancu s prizadetim otrokom, ki redno pretepa ženo."

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
lej kekec če maš tolk časa da tok bluziš kot ga ti namenjaš dej potem nared domačo nalogo pa aktualne dogodke ali spremljaj ali pa se nauč uporabljat google.
vem da je težko kaj sam pogledat, veliko lažje je samo požirat kar ti tebi ljubi futrajo ampak daj za spremembo poskusi kdaj pa kdaj.

https://letmegooglethat.com/?q=janša+dominik+švarc je res tok težko?

hvala, sem poiskal tudi video.

no, pa saj je potem povedala svoje mnenje.

sicer po moje, neprofesionalno.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.569
3.931
113
Ima tudi JJ vso pravico vložit prijavo, če mu je vse tole zgoraj opisano, izrekel nekdo, javno, v intervjuju - ker po opisu sodeč, si ciljal nanjga.
Kako pozabiš, da je JJ podal prijavo in izgubil, ker kritika in smešenje pridejo skupaj z vodstvenim položajem. Tudi grožnja s smrtjo ni šla skozi, ker gre menda figurativno za "smrt politične opcije", kar ni kaznivo...

Da ne govorimo koliko pritožb je obravnavalo samo novinarsko razsodišče... npr. Rodetovega sina...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Kako pozabiš, da je JJ podal prijavo in izgubil, ker kritika in smešenje pridejo skupaj z vodstvenim položajem. Tudi grožnja s smrtjo ni šla skozi, ker gre menda figurativno za "smrt politične opcije", kar ni kaznivo...

Da ne govorimo koliko pritožb je obravnavalo samo novinarsko razsodišče... npr. Rodetovega sina...

ja sorry, res se ne spomnim, da bi to nekdo javno objavil v intervjuju.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
pa to je bilo še pred njenim mandatom, če sem prav letnice videl... A je sploh že imela kakšno funkcijo takrat?
tole danes? ja res, nobene funkcije nima.

tisto o janši lahko ignoriraš, samo objemanje danes je zrelo za odstop. to da pa nima bontona pa le kaže na kakšni ravni so levaki.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.569
3.931
113
Janša in njegovi ves čas pogrevajo zgodovino, treba je gledati naprej, ne pa se ukvarjati z nekimi preteklimi dogodki od katerih je minilo še več desetletij.

In other news...

Fvno-BpXgAA7Cmm.jpg