Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
22.677
6.440
113
So pa sicer nekateri drugi podkasterji povedali, da dobivajo ponudbe s strani strankarskih PR svetovalcev, da bi koga povabili za gosta. Vauks jih je imel pod pogojem, da je bilo v živo. Nekateri pa jih zavračajo, ker bi morali potem vabiti še politike ostalih strank.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
ja odpreš en velik can of worms in zelo hitro polariziraš svojo publiko, razen če se greš res pogovor, pošten pogovor. kar pa na primeru goloba vidimo da to ni bil pogovor ampak PR. all in all se le redkokdaj splača.
osebno pa nisem gledal sem samo poslušal tako da nisem zasledil teh podrobnosti ter kakšnih njegovih grimas.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.571
3.934
113
Težko je... prenizka plača
FvbbcoHWIAAqfTK.jpg

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.776
2.597
113
Pirc: Otroške želje biti v avijonu.
Sicer pa, saj svoj rit ne spravi sedež v turističnem razredu. Preverjeno!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.677
6.440
113
Pirc: Otroške želje biti v avijonu.
Sicer pa, saj svoj rit ne spravi sedež v turističnem razredu. Preverjeno!
Saj bodo pri Tarči preverili ogljični odtis.

pirc ogljicni odtis letal.png

Sicer je naredila res veliko fotografij za svoja socialna omrežja ob upoštevanju, da je trenutno glavna tema naše zunanje politike feminizem.

Slovaska-predsednica-Zuzana-Caputova-predsednica-Evropske-komisije-Ursula-von-der-Leyen-predse...png

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.993
3.648
113
Že davno je bil pregovor lahko je s polno ritjo srat. Seveda pa si ga lahko tolmači vsak po svoje. Nikoli ne bo imel enakega pogleda na situacijo nek uradnik, ki je celo delovno dobo zgolj pretipkaval neke uradne dokumente in čistilka, ki so jo outsourcali na neko tretjo firmo, da se je lažje znebijo, če slučajno zboli.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.311
2.942
113
Lublana
Obišči stran
torej vidi da, čeprav ima plačo v top par % v SLO, da "težko" preživiš bi kretenčič še dvigoval davke kjer jih le lahko?
Sem že zdavnaj napisal, da Golob nima stika z realnostjo. Tak narcisoidni osebek, ki mu je bilo vse k riti prinešeno, ne more razumeti življenja povprečnega državljana. Tip ima plačo nad slovenskim povprečjem pa z njo ne pride skozi mesec in mora uporabljati prihranke. Potem pa pričakuje, da bodo ljudje s povprečno plačo, da ne omenjam tistih na minimalcu, ki zagotovo nimajo kakšnih večjih prihrankov, brez problema živeli enako udobno življenje, kot on. Seveda, ker mu nikakor ni jasno, da večina enostavno nima miljonov na računu. On misli, da so plače pač samo nekaj malega za zraven prihrankov, zato jih komot še bolj obremenijo, saj ljudje tistega dobrega jurja na mesec itak ne potrebujejo.
Iz njegovih izjav kar sem jih slišal sem že zdavnaj dobil občutek, da je on prepričan, da ima vsak polnoleten državljan v Sloveniji svojo hišo z vrtom (ne stanovanje!) in avto za najmanj 50K, ki je pa itak darilo firme, kjer je zaposlen, na računu pa vsaj nekaj miljonov.