torej vidi da, čeprav ima plačo v top par % v SLO, da "težko" preživiš bi kretenčič še dvigoval davke kjer jih le lahko?
Sem že zdavnaj napisal, da Golob nima stika z realnostjo. Tak narcisoidni osebek, ki mu je bilo vse k riti prinešeno, ne more razumeti življenja povprečnega državljana. Tip ima plačo nad slovenskim povprečjem pa z njo ne pride skozi mesec in mora uporabljati prihranke. Potem pa pričakuje, da bodo ljudje s povprečno plačo, da ne omenjam tistih na minimalcu, ki zagotovo nimajo kakšnih večjih prihrankov, brez problema živeli enako udobno življenje, kot on. Seveda, ker mu nikakor ni jasno, da večina enostavno nima miljonov na računu. On misli, da so plače pač samo nekaj malega za zraven prihrankov, zato jih komot še bolj obremenijo, saj ljudje tistega dobrega jurja na mesec itak ne potrebujejo.
Iz njegovih izjav kar sem jih slišal sem že zdavnaj dobil občutek, da je on prepričan, da ima vsak polnoleten državljan v Sloveniji svojo hišo z vrtom (ne stanovanje!) in avto za najmanj 50K, ki je pa itak darilo firme, kjer je zaposlen, na računu pa vsaj nekaj miljonov.