Hlapci pa ne bomo!
ameriški kapital, bljak.
Hlapci pa ne bomo!
ameriški kapital, bljak.
Zanimivo. Jaz sem pa mnenja, da obstaja (bolj) pravi čas za višanje in nižanje ter da je to vezano na splošno stanje (draginja/blaginja) saj je poleg na denarnico davkoplačevalca potrebno gledati tudi na denarnico države. In posledično ni kar vseeno kdaj se zadeve dvignejo/spustijo saj v določenih primerih to kakšni občutijo bolj kot bi sicer oziroma iz tega definitivno izhajajo plusi in minusi.resno.
kdaj je pravi cas za visanje trosarin in davkov? NIKOLI.
ne vem, ti... ulica niso le tisti na sociali, so še "umetniki", kolesarska mladež in potem njihovi sorodniki, ki jih seveda podprejo v tem "boju"...Kako ne... Prepricala je tiste, ki niso bili na ulici, da so obkrožili, kar so. Ulice same je bilo premalo. Kar pomeni, da je klosar na cesti pametnejsi od tistega, ki dela. Nimamo ni šans... To je pac nas domet in na boljs ne bo slo, dokler bomo prisegali na populizem, demagogijo in osebne diskreditacije. Sport, ki ga je pa pri nas zacel tisti, ki ga je to potem nazadnje odneslo.
Zdej pride čefo......ne vem, ti... ulica niso le tisti na sociali, so še "umetniki", kolesarska mladež in potem njihovi sorodniki, ki jih seveda podprejo v tem "boju"...
Vidiš, spet ti je janša kriv - tvoj domet si videla takrat, ko si obkrožila robija brez, da bi ti šlo hudo pod princem teme janšo.
Ampak mediji in dobra golobova pripravljenost je bila dovolj, mogoče te je tud osebno poklical, če si dovolj pomembna, sam poznam 2, ki ju je. Pomeni, da so mu lakaji dali kontakte širše poznanih ljudi, ki jih je potem povabil k sebi v Svobodo.
Kakorkoli, zmaga je bila zaslužena, ker tako kot so se pa tile pripravili, pa še nismo videli. Ampak zdaj vidimo v živo, kako se ljudje spreobračajo - sicer niso direkt za princa teme, ampak tudi golob ni več "robi".
Zanimivo. Jaz sem pa mnenja, da obstaja (bolj) pravi čas za višanje in nižanje ter da je to vezano na splošno stanje (draginja/blaginja) saj je poleg na denarnico davkoplačevalca potrebno gledati tudi na denarnico države. In posledično ni kar vseeno kdaj se zadeve dvignejo/spustijo saj v določenih primerih to kakšni občutijo bolj kot bi sicer oziroma iz tega definitivno izhajajo plusi in minusi.
Vidiš, spet ti je janša kriv - tvoj domet si videla takrat, ko si obkrožila robija brez, da bi ti šlo hudo pod princem teme janšo.
resno.
kdaj je pravi cas za visanje trosarin in davkov? NIKOLI.
lahko pa da Daniel pove, kdaj se bo folk strinjal z dvigom.
polno jih je zakaj? saj se da prevrt, če te kateri dotično zanimaPa morda veš, kdo so diplomanti te fakultete?
Morda se iz časov, ko je nosila še bolj žlahtno ime FSPN?
Ker itak premalo damo državi kajne?
Zadnjič sem na hrvaški avtocesti tankal dizel za 1,41. Prav presenetilo me je, ko sem videl račun. Ampak oni ne rabijo višjih davkov in potem zapravljajo za "neumnosti".
Pri nas pa golob poskrbi, da ne bomo zapravljali za neumnosti, ker bojo sproti vse pobrali
Mogoče pa nabirajo za obnovo podrtije ali pa bojo dejansko kaj naredili na območju poplav. Samo, da najprej nasitijo vse zaslužne, potem se pa kojci spravijo reševat vseh problemov.
Sprenevedanje.
Predlagam, da ceno bencina znižamo na pol in ga posledično lahko tankamo po euro petindvajset.ja, cena bencina je res odraz davcnega sistema v drzavi...
bonk!
Sprenevedanje. Torej po tvoje plačujemo še premalo in bi lahko trošarine še povečali. To, da tujci sploh nočejo tankati pri nas res nima nobenega vpliva kajne?
Predlagam, da ceno bencina znižamo na pol in ga posledično lahko tankamo po euro petindvajset.
a zdaj pa nimamo dobrega davčnega sistema?