Mislim, pa ti....se zavedas, da ti gre zdaj slabse kot pod princem teme ali ne? Pac tak kaj se menimo..?no vidiš. nikoli prav.
namesto, da bi bili veseli, da je na dopustu, ker še vedno je bolje, da nič ne dela, kot pa da dela slabo, a ne?
Mislim, pa ti....se zavedas, da ti gre zdaj slabse kot pod princem teme ali ne? Pac tak kaj se menimo..?no vidiš. nikoli prav.
namesto, da bi bili veseli, da je na dopustu, ker še vedno je bolje, da nič ne dela, kot pa da dela slabo, a ne?
Mislim, pa ti....se zavedas, da ti gre zdaj slabse kot pod princem teme ali ne? Pac tak kaj se menimo..?
Ne. Ni. Imamo antiJJ, to je narod izvolil. In to je tudi edina kvaliteta vseh vlad, ki jih ni sestavil JJ. Edina. Več kot očitno je da tega tudi po treh vajah ne razumete. Zato zaenkrat kaže da bomo vajo ponavljali. Še najmanj n-krat.Po tvojem mnenju je prav, da imamo nesposobneža na oblasti. Zanimivo.
Jeba je samo ker je res, ne glede na messengerja.Ja glih taprav se je najdu komentirat
Oprosti torej za zmoto, zaradi citata ter izbranih besed sem si to torej napačno razlagal in res mislil, da leti (tudi) name.govoril sem v množini, torej nisem tebe osebno mislil. berejo pa tole tudi drugi... resda sem citiral tebe, ampak mišljeno je nasplošno.
Od 13. avgusta 2024 dalje znaša trošarina za: neosvinčeni bencin 0,49693 evra na liter,Kdo je ravnokar povišal trošarine na rekordno raven. In to iz dopusta?
Če narod dovolj dolgo pumpaš preko medijev, ki jih imaš v last bi še mrtvega Broza izvolili.Ne. Ni. Imamo antiJJ, to je narod izvolil. In to je tudi edina kvaliteta vseh vlad, ki jih ni sestavil JJ. Edina. Več kot očitno je da tega tudi po treh vajah ne razumete. Zato zaenkrat kaže da bomo vajo ponavljali. Še najmanj n-krat.
Krasen čas za podiranje novih rekordov.
Sam res - kdaj je pa boljši čas za navijanje davkov, če ne v času draginje?!?kdaj pa je pravi cas?
si mogoče pijavka?pa povej, kako mi gre slabse? jest ne opazim neke razlike.
Definitivno sedaj. Kdaj pa, če ne pod človekom, ki ne ve kaj bi z nižjimi obdavčitvami.Očitno sedaj. Verjetno se spet kak nov razpis za "opolnomočenje" pripravlja.
Sam res - kdaj je pa boljši čas za navijanje davkov, če ne v času draginje?!?
Pa pustimo zdaj to a gre za rekord ali ne, saj še naš StatistikaMan ne ve točno vse te trošarinske statistike (zna pa napisat, da je bila v času janševe vlade višja, lol).
No, Slovenci so mislil, da je pravi cas ob zadnjih parlamentarnih volitvah. Mocno zmagala je stranka , ki je v program dala, da bo razveljavila vse predloge o razbremenitvi plač in uničila normirance.
Ulica nima nič s plačami, niti nič z normiranci.