Pokvarjenost je must have opcija če hočeš bit politik.Želiš reči, da so ga (po)kvarili, ko je začel z mandatom?
Pokvarjenost je must have opcija če hočeš bit politik.Želiš reči, da so ga (po)kvarili, ko je začel z mandatom?
obrni se na raifasen banko pa boš mel dokazeZ dokazi na plan.
Ti torej misliš, da "vlada dela dobro" (prebrano z žametnim glasom Boruta Sajovica), samo tega ne zna skomunicirati?Kar pa jaz tukaj komentiram, nima s stranko nobene veze, to je pač moje prepričanje in ne uradni PR stranke, ki je po tudi moje precej šibak in bi moral včasih malo drugače ukrepati, zato pa posledično prihaja do raznih nesporazumov, kar se tiče dela vlade, da ne omenjam posledičnih spinov, zavajanj in direktnega laganja s strani opozicije in njihovih kletnih trolov.
Ma ne bi ljudstvo s plebiscitarno večino volilo pokvarjenca.Pokvarjenost je must have opcija če hočeš bit politik.
Evo ga.....bodočega ministra za sovražni govor.....v drugem mandatu Svobode.Zakaj to jokcanje? jaz osebno vsakemu, ki ga smatram za bedaka, to tudi povem-in dotični je že davno spoznan ravno za to, seveda ne samo z moje strani, ampak je "slaven" tudi širše..če je to kateremu sprejemljivo, je to seveda njegov problem, ampak se pa mora tudi takšen malo pogledati v ogledalo in se vprašati po zdravju.
Kar pa jaz tukaj komentiram, nima s stranko nobene veze, to je pač moje prepričanje in ne uradni PR stranke, ki je po tudi moje precej šibak in bi moral včasih malo drugače ukrepati, zato pa posledično prihaja do raznih nesporazumov, kar se tiče dela vlade, da ne omenjam posledičnih spinov, zavajanj in direktnega laganja s strani opozicije in njihovih kletnih trolov.
Alex
Zakaj to jokcanje? jaz osebno vsakemu, ki ga smatram za bedaka, to tudi povem-in dotični je že davno spoznan ravno za to, seveda ne samo z moje strani, ampak je "slaven" tudi širše..če je to kateremu sprejemljivo, je to seveda njegov problem, ampak se pa mora tudi takšen malo pogledati v ogledalo in se vprašati po zdravju.
Načeloma ne parlamentiram z dežurnimi troli, ampak naj bo- "eriksona", kot ga jaz poznam iz preteklosti, očitno ni več med živimi, ti si pa slab nadomestek-če misliš, da ni res zalufaj Wayback Machine in boš videl, zakaj to mislim..Ti torej misliš, da "vlada dela dobro" (prebrano z žametnim glasom Boruta Sajovica), samo tega ne zna skomunicirati?
Tale paše sem:Načeloma ne parlamentiram z dežurnimi troli, ampak naj bo- "eriksona", kot ga jaz poznam iz preteklosti, očitno ni več med živimi, ti si pa slab nadomestek-če misliš, da ni res zalufaj Wayback Machine in boš videl, zakaj to mislim..
No no, takega izbruha besnila na ta verski praznični dan pa ne bi pričakoval od neke "dame", čeprav samo anonimne Jabe..Kaj ni bilo jasno... Gredo ti na zivce omejeni anonimnezi, kar si tudi sam in vsi, ki uporabljajo tvoj nick. Startas iz predpozicije, da imas oziroma imate vsi vi Svodobnjaki vec med ušesi kot endvatri. In to je anonimnez, ki ti gre na zivce. Ki ga potem poklices in serviras z njegovim pravim imenom, medtem ko se ti, kot navadna podgana, se vedno skrivas.
Morebiti ni uradni PR trenutne vlade, je pa vsekakor referenčen. Žalost vse skupaj... Kot tudi vse ostalo, cesar se pipne, žal.
, ne bi vedel.
Ne bi? Ta je dobra! Upam da je to napisano z veliko mero sarkazma.Ma ne bi ljudstvo s plebiscitarno večino volilo pokvarjenca.
če bi kar oddal: "janša je kriv", ne bi rabil toliko pisatNačeloma ne parlamentiram z dežurnimi troli, ampak naj bo- "eriksona", kot ga jaz poznam iz preteklosti, očitno ni več med živimi, ti si pa slab nadomestek-če misliš, da ni res zalufaj Wayback Machine in boš videl, zakaj to mislim..
In ja, vlada dela dobro, sploh glede na katastofalne razmere, ki jih je pustila za sabo prejšna vlada na vseh področjih, da ne omenjam naravnih ujm, ki so dodatno načele že tako obubožano blagajno.
Seveda bi bile nekatere stvari lahko peljane drugače, pa tudi tukaj ne moremo mimo "podtaknjencev" prejšnje vlade, ki delajo samo v korist svojega lastnika in stranke, ki jo ima v lasti kot podjetje.
Ampak tistim, ki se gredo politiko za "šankom" je to nemogoče dopovedati, tistim, ki pa to jemljemo in delujemo z drugačnega vidika, je pa marsikaj jasno.
Alex
Vidim da ti kot ljudje v vladi živite v nekem vzporednem svetu.Načeloma ne parlamentiram z dežurnimi troli, ampak naj bo- "eriksona", kot ga jaz poznam iz preteklosti, očitno ni več med živimi, ti si pa slab nadomestek-če misliš, da ni res zalufaj Wayback Machine in boš videl, zakaj to mislim..
In ja, vlada dela dobro, sploh glede na katastofalne razmere, ki jih je pustila za sabo prejšna vlada na vseh področjih, da ne omenjam naravnih ujm, ki so dodatno načele že tako obubožano blagajno.
Seveda bi bile nekatere stvari lahko peljane drugače, pa tudi tukaj ne moremo mimo "podtaknjencev" prejšnje vlade, ki delajo samo v korist svojega lastnika in stranke, ki jo ima v lasti kot podjetje.
Ampak tistim, ki se gredo politiko za "šankom" je to nemogoče dopovedati, tistim, ki pa to jemljemo in delujemo z drugačnega vidika, je pa marsikaj jasno.
Alex
Dragi "kolega", to je vam "drugače mislečim", to vas je približno 18% volilcev, povedala plebiscitarna večina na volitvah..tako, da ne vem, če ta tvoja teza drži.Vidim da ti kot ljudje v vladi živite v nekem vzporednem svetu.
Meni osebno dol visi za javnomnenjske ankete in njihovo merjenje podpore ali nepodpore- kot je nekoč izjavil tudi sam lastnik SDS, so edina prava anketa volitve in to velja tudi zame..pošteno?kako se pa kaj danes počutite, ko vaša "svobodna stranka" uživa manj podpore od najbolj osovraženih v slovenski politiki po tem, ko je slavila tako na dolgo in široko?
Je to le prehodnega značaja in se bo podpora vrnila?
No, zame je napad besnila, če nekoga označiš za podgano- potem bi pa še rada, naj se predstavim tukaj s polnim imenom- mislim, da določenih pojmov nimaš razčiščenih.