Bo rekla, da zato pa upravlja kulturo. Tam se ni treba spoznat na številke, bolj gre za introspekcijo duše.
Res. Od četrtka se pojavljajo težave. DDoS omejujejo s filtriranjem IPjev.
Otroće, sej vem da ne razumeš.400.000 vas je blo.....pa vas ne moremo preštet niti na obe tišlerjevi roki....
Ste normalni?
Aja ok, potem pa v tvitu malo cudno pise.Res. Od četrtka se pojavljajo težave. DDoS omejujejo s filtriranjem IPjev.
Naša najboljša vlada je uspela znižati cene do DNA. Bolje da so prenehali s popisovanjem ker se 2 popisa pa bi trgovci plačevali kupcem. Bravo naša vlada.Aktung!
Popis košarice ni več potreben, saj se je inflacija umirila!
Dajmo hitro v okope in v bran, našemu presvetlemu pravičniku sončnemu kralju.Z dokazi na plan.
Če bi res bila kraja identitete kot trdite verniki v leteže živali, bi Holob objavil dokaze v vseh medijih, ki jih nadzira. Verjami!Z dokazi na plan.
Zakaj premijeju ne verjameš na besedo?Z dokazi na plan.
Če bi res bila kraja identitete kot trdite verniki v leteže živali, bi Holob objavil dokaze v vseh medijih, ki jih nadzira. Verjami!
Ce bi bil tisto res pravi racun za pranje denarje, kot trdite verniki enega in edinega, najbolj postenega, Janeza, bi Janez objavil dokaze v vseh medijih, ki jih nadzira.
Dajmo hitro v okope in v bran, našemu presvetlemu pravičniku sončnemu kralju.
Pa.nebom začel z watabautizmom o avstralski kliniki, ampak da verjemeš pravljicam, da je nekdo ukradel indetiteto v nekem zakotnem mestu, ki je mimogrede glavno mesto Romunije, s skoraj toliko prebivalci, kot cela Slovenija, na banki, ki je sreljaj oddaljena od sedeža tamkajšnje izpostave GenI-ja....
A še čakaš Božička, če kaj prinese pod smerkico? A danes ti je velikonočni zajček prinesel čokoladno jajčko?
Na žalost je bilo dejansko tako, da se je dalo oddati od čudnih urah, ko strežniki niso bili obremenjeni. Sicer so 21. marca poslali obvestilo:Aprila pa lukcevi inšpektorji lepo pogledat Time stamp oddanih poročil pa kaznovati računovodje zaradi nespoštovanja delovnega časa))
Ti bom kar citiral odgovor nekoga drugega:
Golob producira pojasnila na nivoju Zokijevih "mi bankrotiran sin vrača posojila", vi pa v bran ven vlečete Janšo. In zato smo v temu shitholu politike.
Ti bom kar citiral odgovor nekoga drugega:
Golob producira pojasnila na nivoju Zokijevih "mi bankrotiran sin vrača posojila", vi pa v bran ven vlečete Janšo. In zato smo v temu shitholu politike.
Zakaj to jokcanje? jaz osebno vsakemu, ki ga smatram za bedaka, to tudi povem-in dotični je že davno spoznan ravno za to, seveda ne samo z moje strani, ampak je "slaven" tudi širše..če je to kateremu sprejemljivo, je to seveda njegov problem, ampak se pa mora tudi takšen malo pogledati v ogledalo in se vprašati po zdravju.No, ja... Samo Aleksov je toliko. To je/so un/uni, ki mu/jim gredo na zivce anonimusi na Alterju. Za primer da/jo enega, ki ga poimensko iz RL poklice...