Planet Golob

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Glede na to da Slovensko zunanje ministrstvo veselo sodeluje pri prikrivanju mučenja in poizkusa umora Slovenskega državljana v tujini jaz na vaših mestih nebi bil tak veseli da so na oblasti.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.467
113
Golob ne bo dovolil pospešenega učenja slovenskega jezika, ker bi šlo za segregacijo. Jim bo pa omogočil učenje jezikov prednikov v skupinah, ker tisto pa ne bo segregacija?

Poslanec Horvat je spomnil, da so v NSi že predlagali, da bi otroci, katerih materni jezik ni slovenščina, najprej hodili v pripravljalnico. Golob je na to odgovoril, da je ideja, po kateri bi otroke, ki niso iz Slovenije, segregirali in jih namesto združevanja z vrstniki dajali v posebne šole, dokler se ne naučijo slovenščine, diskriminatorna in žaljiva. "Ne bomo dovolili segregacije. Pot od segregacije do vzbujanja sovraštva je tako enostavna in kratka, da se žal kdo ne bo mogel upreti. Te možnosti mu ne bomo dali," je poudaril Golob.

jello

Guru
22. sep 2008
10.272
3.909
113
Dajva se zment da sem debil, da dava to dol z mize. Upravičenost vojske utemeljuješ s pomočjo ob naravnih nesrečah. To so naloge, ki jih lahko opravlja civilna zaščita, za kaj takega orožja ne potrebuješ.

Torej, poskus številka dve, še enkrat probaj popolnemu debilu pojasnit zakaj rabimo vojsko, če je ta usposobljena samo za takrat ko je mir.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.812
2.608
113
"Slovenska vojska je še naprej dobro pripravljena za delovanje v miru, za delovanje v vojni pa nezadostno"

Zakaj ima država (katerakoli) vojsko?
Zaradi rusov!!!!!!!

Vojska B.jpg

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
Dajva se zment da sem debil, da dava to dol z mize. Upravičenost vojske utemeljuješ s pomočjo ob naravnih nesrečah. To so naloge, ki jih lahko opravlja civilna zaščita, za kaj takega orožja ne potrebuješ.

Torej, poskus številka dve, še enkrat probaj popolnemu debilu pojasnit zakaj rabimo vojsko, če je ta usposobljena samo za takrat ko je mir.
Težko ti bom razložil glede na tvoje stanje.

Bralno pismen razume, da je vojska dobro pripravljena za delovanje v miru in slabše za bojno delovanje. To pomeni, da se to mora izboljšati.

Mimogrede, mir v katerem smo trenutno je samo trenuten. In prav je da imamo lastno vojsko.

jello

Guru
22. sep 2008
10.272
3.909
113
Odgovoril sem direktno tebi, ker si na vprašanje zakaj imamo vojsko pisal da zato ker je pomagala ob nesrečah. Pristala sva pa pri nepismenih in debilih. Ah ja.

Ko bo konec miru, kar praviš da je lahko že jutri, bomo kaj? Sprejeli sklep da nismo usposobljeni in zaprli dol?

Da se mora izboljšat za bojno delovanje, a bejž no? A to se kar lepega dne zbudiš in ugotoviš da si se izboljšal? Res imamo smolo da čakamo že 30+ let pa se vedno ni zgodilo. Koliko še? 20, 40? A toliko da poleg puchov zgnijejo tudi oshkoshi in bojno invalidne patrije?

Zato ja, se strinjam, je potrebno višje stanje zavesti da človek razume da, citiram: "Ker je mir v katerem smo trenutno samo trenuten, je prav da imamo vojsko, ki je dobro pripravljena za mir."