Saj si jih videl na posnetku, kako bel prah snifajo.Daj se odloči, a so vsi v SDS 70+ ali imajo podmladek.
Glavni so 70+, slike iz protesta ti pa povedo kdo je podmladek.
Saj si jih videl na posnetku, kako bel prah snifajo.Daj se odloči, a so vsi v SDS 70+ ali imajo podmladek.
Leta 2011 je imela desnico vlado - izvoljeno. Katarina Kresal je pred tem padla, vsi so hoteli njen las. A zakon ni bil sprejet.Kokrkol. Šanse da gre tak zakon skozi so ble večje kot s posvetovalnim referendumom.
Levi podmladek je ful boljši priznam, država bo prosperirala na vseh področjih vsi bomo enaki, enako revni, pohlevni tako kot v preteklosti, no nekateri posvečeni bodo izjeme. Vladajočih.Sončki, zaposleni v pisarnah svojih staršev so naša prihodnost ja. Produktivni da kar šprica. Še par postov nazaj je netkič nabijal o pridnih desnih mravljicah, ki si reveži trgajo od ust za praktično kompletna 2 miljona prebivalcev, tukaj se pa hvalite s podmladkom, ki si še službe ne zna sam poiskat.
V enem zamahu sam sebe za rit se remu reče.
Levi, desni, spodnji, zgornji, vaši, naši, strankarski podmladek je odlična odskočna deska in garancija, da od človeka ne bo nič ali da bo v najboljšem primeru na državni zizi do penzije. Brez dneva v gospodarstvu. Ampak ok, vi jih kar hvalite, samo spomnite se nanje ko vas bodo spet polna usta prihodnosti.Levi podmladek je ful boljši priznam, država bo prosperirala na vseh področjih vsi bomo enaki, enako revni, pohlevni tako kot v preteklosti, no nekateri posvečeni bodo izjeme. Vladajočih.
No... nič ne bodo izjeme! Samo bolj enaki bodo!, no nekateri posvečeni bodo izjeme. Vladajočih.
Tako da se dereš na meji "open borders" ??? In odstranjuješ ograjo...?Kako boš pa omejil pritok državljanov določene države?
Saj ste polni idej, kako omejiti šiptarje, kako jih deportirati, preprečiti cuzati socialo,... Res da samo v času levih vlad, ko je desna, se malo umirite in to ni več problemKako boš pa omejil pritok državljanov določene države?
Na začetku je imela 52 glasov, na koncu je to padlo na 43.Adejgalomt? A da je bla manjšinska?
Dokler svoje socnke jaz placujem te niti ne briga niti ne stane, medtem ko nvojvsko sodrgo in ostale v javni upravi zasluzno zaposlene placujem tudi jaz...Sončki, zaposleni v pisarnah svojih staršev so naša prihodnost ja. Produktivni da kar šprica. Še par postov nazaj je netkič nabijal o pridnih desnih mravljicah, ki si reveži trgajo od ust za praktično kompletna 2 miljona prebivalcev, tukaj se pa hvalite s podmladkom, ki si še službe ne zna sam poiskat.
V enem zamahu sam sebe za rit se remu reče.
Zapoveš obvezno zamenjavo bele kapice s šajkačo.Kako boš pa omejil pritok državljanov določene države?
Ko sem prebral označeno zadevo, me je popadel smeh in sem moral nehati- res ti moram čestitati za humor, kakršen pač je..boljši kot nič.Zadeva je logicna, delovno aktivni kreativni ustvarjalci dodane vrednosti, ki nam je blizja desna stran politicnega pola nimamo cas niti namena hodit po teh procesijah, mogoce celo narobe, ker bomo pustili, da gredo zadeve predalec, da nas bodo ekstremni levičarji ne samo potapljali ampak dokoncno potopili.
zakaj je leva mobilizacija uspesnejsa? Ker dejansko imajo v protestih svoj interes, oni gredo na ulice zato, da ohranjajo svoje privilegije, poglej strukturo tam imas brezposelne, nvojevce, pa izbrisance pa celo paleto lgbtqpsmackazirafagrmgrablje pa jugonostalgiki in se vse ponosne naslednike, itak da je ta mobilizacija neprimerljiva
Ko sem prebral označeno zadevo, me je popadel smeh in sem moral nehati- res ti moram čestitati za humor, kakršen pač je..boljši kot nič.
Ampak, če pustimo humor, je pa v resnici strašljivo, da nekateri ljudje res "padejo" na tako retoriko, ki jim jo prodajajo "nadpoštenjaki" in mislijo, da je to resnica.
V bistvu se mi taki ljudje smilijo, ki se pustijo manipulirati in nimajo nič od tega, še svoja sredstva dajejo za pogon te mašinerije, od katere imajo nekateri določeni privilegiranci koristi že vrsto let.itd...
Alex
Nepismen ali samo na pol? Ne domišljaj si da me kaj ti in kaj ti ne briga kaj bolj kot letina krompirja 1992.Dokler svoje socnke jaz placujem te niti ne briga niti ne stane, medtem ko nvojvsko sodrgo in ostale v javni upravi zasluzno zaposlene placujem tudi jaz...
Drugace ti svoje pripeljem pa jih vprasaj kako soncno se pocutijo in ali bi rajsi "nedelali" v javni upravi
Po vsem napisanem se ti nadvse smili ljubljeni vodja, Sončni kralj, zmanipuliran s strani svoje konkubine. Ubogi revež, ki ga krmili samo spodnji kompas.Ko sem prebral označeno zadevo, me je popadel smeh in sem moral nehati- res ti moram čestitati za humor, kakršen pač je..boljši kot nič.
Ampak, če pustimo humor, je pa v resnici strašljivo, da nekateri ljudje res "padejo" na tako retoriko, ki jim jo prodajajo "nadpoštenjaki" in mislijo, da je to resnica.
V bistvu se mi taki ljudje smilijo, ki se pustijo manipulirati in nimajo nič od tega, še svoja sredstva dajejo za pogon te mašinerije, od katere imajo nekateri določeni privilegiranci koristi že vrsto let.itd...
Alex