Planet Golob

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.135
11.004
113
kod Džej-Zija
Čudeža je že konec, pa saj ne boste pogrešali mojih odgovorov, ker ste teh nekaj razpravljalcev, kateri neumorno "krojite politiko foruma" popolnoma samozadostni, drugače rečeno, imate rešitve za vse probleme, ki se pojavljajo v vsakodnevnici življenja naše države.;)

Alex
Važno, da si prišel posrat enega revčka, ki se je zložil čez prag, zdaj pa rep med noge. Lepo se imej.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
GJOGLdWXEAAge78.jpg

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.023
3.680
113
Ne vem kako je pri ostalih, mene taki shodi sicer popolnoma nič ne zanimajo, ker imam v lokalnih delih čisto dovolj lastnega dela + nevšečnosti z azilom in bom pač svoje nestrinjanje izrazil na prvih volitvah, ki bojo na voljo. In če samo pomislim, da se mi je nekoč šarec zdel dobra izbira in sem celo volil zanj... Mogoče pa je povezano s tem, da sem že čez 40 in ne morem več živeti v utopiji, da bo država kakorkoli poskrbela za to, da bom preživel. V glavnem zbor občanov je minil, naprej se bo skušalo rešiti po pravni poti, potem bomo pa videli naprej kaj in kako bo. Če pravno ne bo šlo sledi državljanska nepokorščina. Sploh, ko sem danes pogledal včerajšnjo sejo, ko se sukička s kolegicami dobesedno norca dela iz te tematike me je še bolj pogrelo, da to preprečimo. Pa ona niti ni edina, očitno je Slovenija z poslance svobode njihovo lastno igrišče, kjer pač počnejo karkoli se jim zahoče.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Ne vem kako je pri ostalih, mene taki shodi sicer popolnoma nič ne zanimajo, ker imam v lokalnih delih čisto dovolj lastnega dela + nevšečnosti z azilom in bom pač svoje nestrinjanje izrazil na prvih volitvah, ki bojo na voljo. In če samo pomislim, da se mi je nekoč šarec zdel dobra izbira in sem celo volil zanj... Mogoče pa je povezano s tem, da sem že čez 40 in ne morem več živeti v utopiji, da bo država kakorkoli poskrbela za to, da bom preživel. V glavnem zbor občanov je minil, naprej se bo skušalo rešiti po pravni poti, potem bomo pa videli naprej kaj in kako bo. Če pravno ne bo šlo sledi državljanska nepokorščina. Sploh, ko sem danes pogledal včerajšnjo sejo, ko se sukička s kolegicami dobesedno norca dela iz te tematike me je še bolj pogrelo, da to preprečimo. Pa ona niti ni edina, očitno je Slovenija z poslance svobode njihovo lastno igrišče, kjer pač počnejo karkoli se jim zahoče.
Še en sanjač, ki misli da bo z pravom kaj rešil.
Idioti z papirji razumejo samo nekaj in to ni papir.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

jello

Guru
22. sep 2008
10.271
3.906
113
Takšno reklamo (finci bi temu rekli očarljivi skupinski samomor) bi mirno lahko tedensko ponavljali do volitev, rednih ali predčasnih.

Eden se na odru dere živela slovenska pomlad, spodaj pa ploska cvetober, ki to slovensko pomlad v povprečju čaka že 70+ pomladi.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in aljoman

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.023
3.680
113
Potem bo pač ubrana druga možnost, o kateri pa ne bom javno razpravljal. Pač, človek bi v osnovi pričakoval, da, če že živi v Pravni in Demokratični Republiki, da dejansko pravo tudi ima kakšno veljavo... a vsi vemo kako je na stvari.

• Haha
Reactions: jonny77 in msenjur

jello

Guru
22. sep 2008
10.271
3.906
113
Potem naj pač organizirajo shod tako da bodo oder pripeljali k publiki in ne obratno. Od zbranih jih je iz LJ točno nič.

B81

22. jul 2007
37.667
10.952
113
A to je bil shod za Trumpa....sam vprašam, ker moraš bit res premaknjen da imaš to kapo na piskru in našo zastavo v roki. Al pa majica Sam da ni Janša, pol ti pa prjavi, da je Jansa eden in edini vladar....Vrhunski veleumi.
Drugač pa ista klientela kot pri Ruparju. Če tole kar je dons lazlo po Ljubljani predstavlja pametnejši del naroda se nam slabo piše.
pa vendar ti je šlo par let nazaj bolje, kot ti gre danes, ampak zelo težko je tako velik cmok pojest, ne? :evil:

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.313
2.947
113
Lublana
Obišči stran
A to je bil shod za Trumpa....sam vprašam, ker moraš bit res premaknjen da imaš to kapo na piskru in našo zastavo v roki. Al pa majica Sam da ni Janša, pol ti pa prjavi, da je Jansa eden in edini vladar....Vrhunski veleumi.
Ali pa rdečo zvezdo na čelu v roki pa slovensko zastavo... in podobne blesarije. Protestniki na obeh straneh so v veliki meri retardiranci.