Planet Golob

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
sama penzija al pa retarded frisi
1711052552176.png

Ta današnji "protest," oz shod stranke SDS je izpadel precej klavrno, v bistvu se je pokazal domet mobilizacije tistih, ki naj bi podpirali Janševo politiko in bili voljni prisostvovati- torej večinsko starejša populacija in tisti, ki so jih "vzeli zraven", vseh skupaj okoli 2000 oseb..malo za ves vložen trud v reklamiranju "dogodka".

Alex

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.387
5.662
113
Pomojem slika vzeta iz konteksta....glede na to da policaja drži za zapestje...

Če je isti kot sliko višje...ima etak berglo....lahko da je padel...in ga policaj dviguje?

• Všeč mi je
Reactions: Matey

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.005
9.529
113
A to je bil shod za Trumpa....sam vprašam, ker moraš bit res premaknjen da imaš to kapo na piskru in našo zastavo v roki. Al pa majica Sam da ni Janša, pol ti pa prjavi, da je Jansa eden in edini vladar....Vrhunski veleumi.
Drugač pa ista klientela kot pri Ruparju. Če tole kar je dons lazlo po Ljubljani predstavlja pametnejši del naroda se nam slabo piše.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in Matey

nacek

Guru
13. okt 2012
2.958
605
113
Poglej priponko 82830
Ta današnji "protest," oz shod stranke SDS je izpadel precej klavrno, v bistvu se je pokazal domet mobilizacije tistih, ki naj bi podpirali Janševo politiko in bili voljni prisostvovati- torej večinsko starejša populacija in tisti, ki so jih "vzeli zraven", vseh skupaj okoli 2000 oseb..malo za ves vložen trud v reklamiranju "dogodka".

Alex
Kot lahko vidimo mora biti na Gen-I nekaj narobe, da se bojijo uvedbe preiskovalne komisije, ker reakcija Zdolška in Bandlja je res čudna, da ne omenjam klicev "prijateljev".

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
Modelu pomagajo vstat, ker se je precej očitno zložil po tleh.

Velikonočni čudež se je že zgodil, in to predčasno. Alex je prišel odgovarjat na alterjevska vprašanja. Kdo začne?
Čudeža je že konec, pa saj ne boste pogrešali mojih odgovorov, ker ste teh nekaj razpravljalcev, kateri neumorno "krojite politiko foruma" popolnoma samozadostni, drugače rečeno, imate rešitve za vse probleme, ki se pojavljajo v vsakodnevnici življenja naše države.;)

Alex