Planet Golob

B81

22. jul 2007
37.655
10.948
113
Komentar:
Ventilatorji niso neuporabni ampak izmed vseh pridobljenih ponudb so bili (naj?)manj primerni kot razlog za to pa je Dr. R. Knafelj v včerajšnji Tarči navedel, da se v dihalnih ceveh nabira kondenz in je zato sistem za čiščenje oz. odstrenjevanje le tega treba odpreti kar bi lahko omogočilo širjenje okužbe.

A ta sistem cevi stane za en nov ventilator?

Tile so zgleda malo čudni

Enako na Golniku

2. okt 2007
3.862
2.383
113
Za kak namen so ti ventilatorji uporabni?

To naj stroka pove, koliko je razbrati iz javnih objav stroke, pravijo, da niso uporabni. Nisem jaz doktor.

Pa tudi Zdravc ni, itak je čudno, da je gospodarski minister nabavljal opremo, namesto,da bi se vključilo zdravstveno miistrstvo.

Orožje tudi kupuje obrambno ministrstvo in ne zdravstveno.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.999
6.173
113
Vprašati se je treba kdo je ta stroka, kdo jih je postavil in kaj jim je naročil da govorijo. Edini razlog, kaj jim ne paše, je to da je cevi treba čistit. No shit Sherlock! Še do danes pa ne vem čemu so izdelani in na trg poslani ti ventilatorji. Mogoče za astmatike, ne vem...

• Haha
  • Objave ne odobravam
Reactions: Borg in jonny77

erikson

Guru
25. avg 2007
22.690
6.456
113
Pa tudi Zdravc ni, itak je čudno, da je gospodarski minister nabavljal opremo, namesto,da bi se vključilo zdravstveno miistrstvo.
Šabeder in Šarec sta šla v epidemijo popolnoma nepripravljena, brez dovolj zaščitne opreme in ventilatorjev. Manjšo količino mask sta naročila februarja z dobavo do konca leta 2020. Števila ventilatorjev v državi pa v času vlade Marjana Šarca niti niso uspeli popisati.

Na srečo je nova vlada takoj pričela z delom in poskrbela za varnost državljanov med globalno epidemijo.

zaloge zascitne opreme.png

zascitna oprema.png

• Haha
Reactions: jonny77

jello

Guru
22. sep 2008
10.265
3.902
113
Prosim, razloži zakaj te tako ne motijo posli enih, te pa motijo posli drugih - ker so po tvojih besedah že 35 let v vladi.
Da je kdo v vladi 35 let nisem jaz nikjer napisal. Da pa se 35 let svaljka na sceni pa je žalostno dejstvo.

Kar se osebnega nivoja tiče si povedal že vse, ne rabiš se ponavljat, ker nisva v mlinu. Jaz pa tudi na bom več ponavljal da na tvoje whathefuckizme (kaj pa oni, kaj pa uni...) ne odgovarjam.

• Haha
Reactions: delter333

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.307
3.923
113
Da je kdo v vladi 35 let nisem jaz nikjer napisal. Da pa se 35 let svaljka na sceni pa je žalostno dejstvo.

Kar se osebnega nivoja tiče si povedal že vse, ne rabiš se ponavljat, ker nisva v mlinu. Jaz pa tudi na bom več ponavljal da na tvoje whathefuckizme (kaj pa oni, kaj pa uni...) ne odgovarjam.
Ja en whataboutthefuck je naredil Daniel, ki je v temo o ventilatorjih vnesel računalnike. Mar ne!

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.016
3.669
113
Ja en whataboutthefuck je naredil Daniel, ki je v temo o ventilatorjih vnesel računalnike. Mar ne!

Ne sekiraj se. Saj lahko namesto računalnika vneseš novo sodno stavbo. Saj ima streho, ampak nihče je noče.

Pač, tako se lahko gonimo sem in tja cele dneve, je pa trapasto, da se primerja kar precej zajebano epidemijo in rešitve, ki so se sprejemale takrat z vsesplošnim zapravljanjem denarja, kar se dogaja sedaj.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.796
2.599
113
Neustrezni ventilatorji?
Bili so tudi takrat, ko je medicinska stroka potrdila ustreznost naročila. Pred plačilom!
Tale je dene izmet tistih, ki so se strinjal!

Knafelj.jpg

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Vprašati se je treba kdo je ta stroka, kdo jih je postavil in kaj jim je naročil da govorijo. Edini razlog, kaj jim ne paše, je to da je cevi treba čistit. No shit Sherlock! Še do danes pa ne vem čemu so izdelani in na trg poslani ti ventilatorji. Mogoče za astmatike, ne vem...

zakaj pa je Biostile poslan na trg? in vsi drugi neki "medicinski dodatki"?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
To je zgodba vojnega dobickarstva, kot prticki... Kar seveda ne pomeni, da virusa ni bilo, ampak Slovencelj v svoji omejeni butari je spet pustil, da se zadeva spolitizira. Kot da je nekemu virusu vazna in se prilagaja slovenski politicni sferi. Drugega pa itak ne razume, kot "kdo je z mano, pa kdo proti meni", poleg tega si pa tudi ne pusti nič reči, ker kar on ve in kar razume je visek vedenja in razumevanja.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.435
7.050
113
To naj stroka pove, koliko je razbrati iz javnih objav stroke, pravijo, da niso uporabni. Nisem jaz doktor.

Kot imam v spominu je od stroke eden (1) samo lapal, kako so ventilatorji neuporabni.
Je pa tudi stroka trdila, da moramo hoditi z maskami po hosti.

Imamo pa napredek. Iz leta 1945 smo prišli na 1991, sedaj smo že na 2020. Še malo pa bomo lahko Goloba šimfali :evil:

Mimogrede, spet smo se zadolžili. Za pol miljarde. Pardon. Izdali smo obveznice za pol miljarde:

• Haha
Reactions: jonny77

jello

Guru
22. sep 2008
10.265
3.902
113
Kdo nam je včeraj prodal drek smo do danes že pozabili. Medtem ko za leto 1945 pa zdaj že točno vemo kdo je za katerim drevesom scal.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.529
113
Tist s hosto in aerosoli ni bila nobena stroka, ampak sekretarka Tinca Bregantova, pediater. Dejanska stroka (epidemiolog) je bil proti maskam na frišnem zraku. Sam to je itak blo kr neko nabijanje levičarjev.
Več kot očitno so pa tud Počivalškovi ventilatorji neuporabni in ni samo lapal, za lapanje ste ga označli vi, večni branitelji Heroja.