Najbolje, če ne bi nabavil neuporabne opreme
A ti nabaviš trosilec dreka, če potrebuješ plug?
mah dobr. ce ne bi nic nabavil, bi ga pa folk in mediji raztrgal. bolje ista nego nista.
na koncu pa - volk sit, koza cela - bi bil primeren pregovor.
Najbolje, če ne bi nabavil neuporabne opreme
Za kak namen so ti ventilatorji uporabni?
mah dobr. ce ne bi nic nabavil, bi ga pa folk in mediji raztrgal. bolje ista nego nista.
na koncu pa - volk sit, koza cela - bi bil primeren pregovor.
volk sit, koza cel, v privat žepih pa €€€€
Jasno da si tudi tokrat zamudil priložnost, da ne bi skočil na kritiko ivana. Kdo je čustven, kdo prizadet, kdo pa oboje pa naj vsak sam presodi, prvo zase, potem še za druge.Znake prizadetosti si zelo dobro demonstriral s temle svojim zapisom... So te custva zanesla?
Ne, krožne brane. Ampak meni gnojišče in njiva ne delata sile (pritisk javnosti). Torej so ti ventilatorji tako uporabni kot prenosniki. Delajo, a jih nihče noče.Najbolje, če ne bi nabavil neuporabne opreme
Šabeder in Šarec sta šla v epidemijo popolnoma nepripravljena, brez dovolj zaščitne opreme in ventilatorjev. Manjšo količino mask sta naročila februarja z dobavo do konca leta 2020. Števila ventilatorjev v državi pa v času vlade Marjana Šarca niti niso uspeli popisati.Pa tudi Zdravc ni, itak je čudno, da je gospodarski minister nabavljal opremo, namesto,da bi se vključilo zdravstveno miistrstvo.
Da je kdo v vladi 35 let nisem jaz nikjer napisal. Da pa se 35 let svaljka na sceni pa je žalostno dejstvo.Prosim, razloži zakaj te tako ne motijo posli enih, te pa motijo posli drugih - ker so po tvojih besedah že 35 let v vladi.
Ja en whataboutthefuck je naredil Daniel, ki je v temo o ventilatorjih vnesel računalnike. Mar ne!Da je kdo v vladi 35 let nisem jaz nikjer napisal. Da pa se 35 let svaljka na sceni pa je žalostno dejstvo.
Kar se osebnega nivoja tiče si povedal že vse, ne rabiš se ponavljat, ker nisva v mlinu. Jaz pa tudi na bom več ponavljal da na tvoje whathefuckizme (kaj pa oni, kaj pa uni...) ne odgovarjam.
Ja en whataboutthefuck je naredil Daniel, ki je v temo o ventilatorjih vnesel računalnike. Mar ne!
Vprašati se je treba kdo je ta stroka, kdo jih je postavil in kaj jim je naročil da govorijo. Edini razlog, kaj jim ne paše, je to da je cevi treba čistit. No shit Sherlock! Še do danes pa ne vem čemu so izdelani in na trg poslani ti ventilatorji. Mogoče za astmatike, ne vem...
Neustrezni ventilatorji?
Bili so tudi takrat, ko je medicinska stroka potrdila ustreznost naročila. Pred plačilom!
Tale je dene izmet tistih, ki so se strinjal!
Poglej priponko 82254
To naj stroka pove, koliko je razbrati iz javnih objav stroke, pravijo, da niso uporabni. Nisem jaz doktor.