Znake prizadetosti si zelo dobro demonstriral s temle svojim zapisom... So te custva zanesla?Nehaj mi že srat po glavi, a sem pred sodiščem? Si prizadet?
Znake prizadetosti si zelo dobro demonstriral s temle svojim zapisom... So te custva zanesla?Nehaj mi že srat po glavi, a sem pred sodiščem? Si prizadet?
A si ti sposoben odgovort na enako vprašanje?Prosim, razloži zakaj te tako ne motijo posli enih, te pa motijo posli drugih - ker so po tvojih besedah že 35 let v vladi.
A ti prihaja na lajke? Še teb kakšnega stisnem?Jaz ti nisem 0 lajkal....za razliko od....
Poglej priponko 82250
Meni deluje kot da si tam 2 norčka priklical
fake ej kake cifre.... majkemi delaš dva tedna kak dan več po potrebi pa maš povprečno slo plačo garantirano.....pa pretegneš se tud ne, tak da sanjska služba za izbraneFak ej....golobiĆarji so hujši kot palesinski teroristi
A si ti sposoben odgovort na enako vprašanje?
Čak, kdo je tokrat Janšo privlekel v to temo? Mal poskrolaj, boš presenečen.Si v argumentirani debati. Ker sedaj samo cepetaš in pišeš, da je "Janša slab".
Prosim, razloži zakaj te tako ne motijo posli enih, te pa motijo posli drugih - ker so po tvojih besedah že 35 let v vladi. In v temi o Golobu pišeš o Janši.
Ps: osebni nivo. Sem potegnil ven tvojo dvoličnost pa si malo v kot potisnjen?
Dej vsaj poglej s kom debatiraš... ni čudno da ne veš kdo je presvetlega privlekel v temo.Se vedno nisi odgovoril na vprašanje za katerega si cepetal, da si na sodišču.
Seveda, je treba v času ko vladi strmoglavi priljubljenost, spet javnost malo spomnit in pogrevat stare grehe. Sploh da se prikrije svinjarija trenutne vlade. Kako pričakovano. Naj uganem, kaj bo jutri novica... Patrija?Lej ga lejga, ko so tukaj eni govorili, kako je Zdravc reševal SLO in hitro nabavil ventilatorje. Očitno je reševal samo privat žepe, in ne z golfi, ampak s spački, ki so povrh neuporabni....
Počivalškovi ventilatorji po oceni zdravnikov neustrezni: romali so v skladišča | 24ur.com
V času epidemije so bili za zdravljenje hujših bolnikov ključni ventilatorji. Vendar pa pri njihovi nabavi ni šlo brez afer. Tedanji minister Zdravko Počivalšek je dejal: "V izrednih razmerah nismo kupovali mercedesov, ampak golfe." S temi golfi pa so še vedno težave. Javna agencija za zdravila...www.24ur.com
Najbolje, če ne bi nabavil neuporabne opremeZagotovo bi ti v času, ko so države že pričele krasti material ena drugi zadevo rešil bolje in dobavil top of the line robo za pol cene.
Zagotovo bi ti v času, ko so države že pričele krasti material ena drugi zadevo rešil bolje in dobavil top of the line robo za pol cene.