A Rupar pa ne? Ugan kdo ma več vpliva na bedake.Ma kaj ti ni jasno? Kuzla stara manipulira z bedaki in očitno ji super uspeva.
A Rupar pa ne? Ugan kdo ma več vpliva na bedake.Ma kaj ti ni jasno? Kuzla stara manipulira z bedaki in očitno ji super uspeva.
Ok da cujem, zakaj so upokojenci naenkrat bedaki? Ker to pa mi je novo od tebe.A Rupar pa ne? Ugan kdo ma več vpliva na bedake.
Iskreno, pojma nimam. Sploh ne vem kdo je Rupar, nekaj malega sem o njemu opazil zgolj na tem forumu, nisem pa ničesar zares bral ali poslušal njega ali o njemu.... me ne zanima...od mojih znancev oziroma oseb s katerimi imam stike in debate ga tudi še nihče nikoli ni omenil... Očitno ni tako glasen in ga noben medij ne promovira dovolj dobro, da bi imel kakšen poseben vpliv na širšo javnost.A Rupar pa ne? Ugan kdo ma več vpliva na bedake.
Kje si pa prebral, da so upokojenci bedaki?Ok da cujem, zakaj so upokojenci naenkrat bedaki? Ker to pa mi je novo od tebe.
Kaj to mene sprašuješ. Sem moral pogooglat tega Srečkota, wikipedia pravi, da je bil član SNS. Ni mi znan, tudi slike iz Googla ne pomagajo. Očitno res premalo spremljam politiko ali pa so to popolnoma nepomembni obrazi, ki nimajo na nič in na nikogar vpliva.Se spomniš srečka prijatelja? Cerebralnega bankrotiranca (pardon my french), ki se je v parlamentu pačil z oponašanjem gejev? Od izjemno izobraženega in inteligentnega pregledovalca mednožja ruparja ga je ločil samo odtenek. Barve za lase.
Za Makarovičko se ne dere senilna drhal po Ljubljani in Makarovička ne bo kandidirala na naslednjih volitvah in Makarovička ni kradla.Kaj se vsajaš? Pač ga ne poznam, zame je brezveznik tako, kot una Makarovička. Edino o slednji sem veliko več slišal, oziroma jo slišim.
Aha aha, zdaj so še pa senilna drhal. Ti si res en tak brezvezn človek.Za Makarovičko se ne dere senilna drhal po Ljubljani in Makarovička ne bo kandidirala na naslednjih volitvah in Makarovička ni kradla.
Haha, na 24ur je marše povedal, da je to bila izenacitev...Vidim, da Rupar dela na polno pri Golobovih privržencih. Sovraštvo do drugače mislečih je seme zla, ki uničuje Slovenijo. Če bi bil Rupar tak bedak, kot ga imate tukaj se danes Golob nebi hvali z največjim dvigom pokojnin po leti 1992. Ja Golobovi tudi GOLOB posluša Ruparja.
Zato se vsajam, ker se vsajaš kljub temu, da se ti pol qrca ne sanja o čem gre. Važno je le, da imaš mnenje, da si ga voljan deliti in da sta dve strani, da se lahko opredeliš na eno in tolčeš po drugi.Kaj se vsajaš? Pač ga ne poznam, zame je brezveznik tako, kot una Makarovička. Edino o slednji sem veliko več slišal, oziroma jo slišim.
Bi odgovoril na vprašanje, in sicer kje sem napisal, da so upokojenci bedaki, ali se boš sprenevedal dalje?Aha aha, zdaj so še pa senilna drhal. Ti si res en tak brezvezn človek.
Rupar ni bedak, ampak lopov. Bedaki so/ste tisti, ki se derejo/te po Ljubljani za njega.Vidim, da Rupar dela na polno pri Golobovih privržencih. Sovraštvo do drugače mislečih je seme zla, ki uničuje Slovenijo. Če bi bil Rupar tak bedak, kot ga imate tukaj se danes Golob nebi hvali z največjim dvigom pokojnin po leti 1992. Ja Golobovi tudi GOLOB posluša Ruparja.
Upokojence imenuješ senilna drhal. No to pa bi bilo za kako tarčo!Za Makarovičko se ne dere senilna drhal po Ljubljani in Makarovička ne bo kandidirala na naslednjih volitvah in Makarovička ni kradla.