Planet Golob

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Sicer je tudi ZZZS neke vrste zavarovalnica, le da posluje bolj neurejeno in nepregledno kot zasebne zdravstvene zavarovalnice. Tudi stroškovno so bolj razsipni in ne zahtevajo tako natančnih poročil o opravljenih storitvah, kot je bilo to pri zasebnih zavarovalnicah.

Vzajemna sicer ni smela imeti dobička in je presežek razdelila nazaj med zavarovance v obliki nižje premije.

Značilnost vzajemnih družb je, da poslujejo nepridobitno, kar pomeni, da ustvarijo le toliko presežka, kot je potrebnega za stabilno poslovanje, varnost zavarovancev in razvoj. Vsa ostala presežna sredstva pa vzajemne družbe uravnavajo tako, da imajo od tega neposredno korist zavarovanci.
Iz katere reklame si pa to pobral? Od kje neki jim denar za nakup Barsosa? Po tej reklami sklepam, da jim je Barsos sam plačal za prevzem. :p

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.986
113
Pac njena edina vrednost je provokacija pehote na nasprotni strani. Kar je vse skupaj bolj malo vredno, bolj instant zabava. Pol ko pa ponavlja te instant dogodke, je pa skupek njih bolj trajen.

Sta se pa lepo v tem momentu pokompala reporter in Svetlana. Vzajemna korist. Od tega kaj povzamite, ce ze iscete sporocilo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.242
113

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.990
9.528
113
Nisem omnil ne Janeza, ne udbomafije, ne tajkonov, ne komunistov. In motiš se, babnica še kako meša kakce. Če njene besede nebi imele nobene teže, predvidevam da se ti tukaj nebo oglasil, tako pa si šel v napad z vsemi bajoneti. Tole kar si napisal ne štejem druga kot "če mački stopiš na rep, zacvili".
Bajoneti? Pomisli malo, pa poizkusi izluščit bistvo tega, kar sem napisal. Meni za staro kozo dol visi, je že marsikako bedarijo pred njenim komentiranjem politike prijavila vključno z zaničevanjem svoje ciljne publike, otrok, od takrat je normalnim jasno, da je nora. In če je Janez od nje ogrožen, pol mu pa sam bog lahko pomaga, pa še ta se za glavo drži. Sam poglej kakšne je počel presvetli, ko Tonin enga bogega lista ni podpisal, je bil že Virant 2.
V trenutku, ko boš dojel to o cvetličnih koritih in dresiranih opicah bo tale tema čisto razsvetljenje zate in nikakor ne boš ponosen na nobenega, ki si ga do danes volil v tej naši lepi, o bedakih, ki nimajo pojma o osnovnih manirah komunikacije si boš pa mislil svoje, ne pa jim lajke talal samo zato, ker so kao desni. Normalni desničarji na tem forumu so se že davno umaknili iz debat, tud zate bi bil počasi čas. Mogoče bomo pa potem imel spet normalno debato in ne gnojnice.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.136
-360
63
Bajoneti? Pomisli malo, pa poizkusi izluščit bistvo tega, kar sem napisal. Meni za staro kozo dol visi, je že marsikako bedarijo pred njenim komentiranjem politike prijavila vključno z zaničevanjem svoje ciljne publike, otrok, od takrat je normalnim jasno, da je nora. In če je Janez od nje ogrožen, pol mu pa sam bog lahko pomaga, pa še ta se za glavo drži. Sam poglej kakšne je počel presvetli, ko Tonin enga bogega lista ni podpisal, je bil že Virant 2.
V trenutku, ko boš dojel to o cvetličnih koritih in dresiranih opicah bo tale tema čisto razsvetljenje zate in nikakor ne boš ponosen na nobenega, ki si ga do danes volil v tej naši lepi, o bedakih, ki nimajo pojma o osnovnih manirah komunikacije si boš pa mislil svoje, ne pa jim lajke talal samo zato, ker so kao desni. Normalni desničarji na tem forumu so se že davno umaknili iz debat, tud zate bi bil počasi čas. Mogoče bomo pa potem imel spet normalno debato in ne gnojnice.
Torej si ti nenormalni levuhar?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.670
6.429
113
Joj, kakšen blefer je Golob.

Vprašali smo tudi predsednika vlade Roberta Goloba. Iz njegovega kabineta so nam takrat sporočili, da premier ocenjuje, da so ljudske obveznice “dobra in varna naložba” in da jih bo kupil tudi sam.

A po petkovem zaprtju vpisnih točk so nam v premierjevem kabinetu potrdili, da premier obveznic na koncu ni kupil. “Predsedniku vlade zaradi časovne stiske ni uspelo opraviti nakupa obveznic,” so nam sporočili.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.423
7.023
113
Vlada pada!

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in koliko

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Vlada pada!

jonny77, jest5 in Sonny_Chiba Pa se valjajo od smeha. Kaj vse prenaša ta naša ljuba zemlja

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.311
2.942
113
Lublana
Obišči stran
Zenska je rekla, zajebala sem. Pri nas z lupo iščeš ljudi, ki bi to priznali. Tematika ni važna. Še tega, da so juho preveč solili, ne priznajo. Prav poudarila sem, da se ne spotikat ob temo, ker je za moj point irelevantna, pa enim nikakor ne gre ven iz tega okvirja.
Ma kaj ti ni jasno? Kuzla stara manipulira z bedaki in očitno ji super uspeva.

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Ja kaj vse prenaša. Nekdo kot je rupar lahko narodu proda samo drek. In prodal ga je slaboumni drhali, ki misli da je z njim v istem čolnu. Nekdo, ki je 30 let pustil v peku, 10 let na zavodu, za nagrado pa je na minimalni penziji v istem čolnu s človekom, ki je ob poslanski in županski plači še kradel. Svojim občanom, svojemu delodajalcu. Dajte mal vprašat v privat firmah kaj se zgodi s tistim ki krade na delovnem mestu? Ponavadi se ga potiho rešijo in ne prijavljajo, ker je sramota za podjetje.

Ob vsem skupaj pa jim sploh ni nerodno. Zastavo v roke in gremo krulit.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Seveda, ko vidim tvoj link z ruparjem se tudi sam čudim.
In Kaj naj bi bilo po tvoje narobe z Ruparjem. Komunisti so ga poslali v zapor na montiranem procesu človek je odslužil dolg svoji domovini in zdaj je pač eden daleč najpametnejših ljudi na slovenski politični sceni. Se čudim, da ti kot izjemno izobražen in inteligenten človek tega ne zaznaš. Zgleda, da še vedno plešeš na gru gru melodijo.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.423
7.023
113
Pa kaj sanjate tega Ruparja. Saj so NVOji sami rekli, da so dovolj protestirali in naj sedaj še vaši stavkajo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
In Kaj naj bi bilo po tvoje narobe z Ruparjem. Komunisti so ga poslali v zapor na montiranem procesu človek je odslužil dolg svoji domovini in zdaj je pač eden daleč najpametnejših ljudi na slovenski politični sceni. Se čudim, da ti kot izjemno izobražen in inteligenten človek tega ne zaznaš. Zgleda, da še vedno plešeš na gru gru melodijo.
Evo, toliko o tem kaj in komu servira Rupar. Iz prve roke. Bolj plastično se ne da povedat.

V lokalnem okolju in za tiste, ki nimajo pameti še krajše od spomina je "rupar" zmerljivka.