Planet Golob

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Očitno za USB ključek še nisi slišal? :bonk:Pisal sem o efektivnem delu in ne o odpakiranju in zapakiranju. In ja, v dveh dneh sem skloniral 30 identičnih računalnikov, pa se nisem preveč pretegnil.
uaaaau.....
majstr kapo dol....
bumbarček, če kloniraš postaviš pxe boot server kjer deployaš image....

to delajo osnovšolci, kar počneš ti....

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
uaaaau.....
majstr kapo dol....
bumbarček, če kloniraš postaviš pxe boot server kjer deployaš image....

to delajo osnovšolci, kar počneš ti....
Bumbarček, za to moraš dati računalnik na mrežo. Pri USB ključku to ni potrebno. Pa pxe boot server je namenjen za to, da se pri uporabniku avtomatsko naloži image, ko prvič prižge nov računalnik in ni potrebe, da je prisoten računalničar. Že vidim, da imaš firmo z najmanj 1000 zaposlenimi. :cheer:

darwin

Majstr
17. avg 2007
621
401
63
Pa na to si pozabil. In taki hočejo višje plače

Sem hotel uloviti trenutek 12.000. posta. Nesmislom najslabše vlade po osamosvojitvi ni in ni videti konca.
Ampak tokrat jih pa res potrpežljivo opazujem. Ne pozivam k odstopu. Naj uničijo. Naj obdavčijo inženirje strojništva, naj prepovejo ogrevanje objektov, naj uvedejo obvezno desetino za nevladne organizacije, naj se sprejo z jedrno Evropo, naj ...

Nerona si ne bi nihče zapomnil, če ne bi požgal Rima.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
600 strani in 12.000 postov v 621 dneh vlade.
- Predsednik vlade je izginil.
- 13.000 obnovljenih računalnikov še vedno nekje shranjenih čaka na boljše čase.
- Sodna palača je še vedno neracionalen nakup, čeprav so našli eno izgubljeno podstrešje.
- Minister za gubljenje vremena si je v beležko narisal 2.000 stanovanj.
- Zdravstvo razpada.
Popoplavna obnova stoji. Vodotoki so še vedno polni gramoza.
- Stopnja inflacije je zaupen podatek.

Bravo vlada, le tako naprej. Dokler države ne boste do konca uničili, bodo take politike še vedno dobivale glasove.

inflacija je objavljena, precednika sem pa tud nekaj slisal dons na radiu. naredi malo updatea.

ostalo drzi.

se pa zdi, da je bila se ena tema o vladi v parlamentu, pa je sla po gobe...

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Bumbarček, za to moraš dati računalnik na mrežo. Pri USB ključku to ni potrebno.
Ja kako drugače pa si ti mislil kloniranit naenkrat več računalnikov (13k) z kjučki?

fak...

Zdej začem verjeti da si nek home made majstr ki je pameten na netu...

če se gre v tako kloniranje imaš neko 48 p stikalo ki ima vsaj 10gb sfp+ in potem deplojaš kot po tekočem traku.
pa še to ni 10 minut na komp...

Dej še mal prbijej me zabavaš...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ja kako drugače pa si ti mislil kloniranit naenkrat več računalnikov (13k) z kjučki?

fak...

Zdej začem verjeti da si nek home made majstr ki je pameten na netu...

če se gre v tako kloniranje imaš neko 48 p stikalo ki ima vsaj 10gb sfp+ in potem deplojaš kot po tekočem traku.
pa še to ni 10 minut na komp...

Dej še mal prbijej me zabavaš...
Saj, če nabaviš še za kak milijon opreme, jih lahko 13k deplojaš v eni uri in to kar v logaškem skladišču. :cheer:

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Saj, če nabaviš še za kak milijon opreme, jih lahko 13k deplojaš v eni uri in to kar v logaškem skladišču. :cheer:
48p stikala se mi po bajti valajo kot dreka... recimo

evo pod mizo, verjamem da to ni v tvojem dosegu, za neko malo firmo pa to ni problem...
buzi buzi
kot rečeno drž se foto puba
evo pod mizo pa še poe je...

1707757412946.png

ti pa si lefukarček... miljon je reku.... sej verjamem tko oni delajo projekte miljoni za nič...

sej boje tebe z ključki klical, za vtikat si dober....

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.661
3.939
113
Ljubljana
hmpg.net
dodatni kv.metri:
streha (je ravna, je pohodna)
dve terasi (pokriti in pohodni)
21 balkonov (pokrith in pohodnih)

A bodo tu pisarne, arhivi ali sodne dvorane niso pojasnili.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
no evo, zdej bojo mogl pa se doplacat! kaj so sli drkat, pr miru bi pustil. hehehe :bonk::bonk::bonk:

c/p
Od skupno več kot 6200 kvadratnih metrov površin jih skoraj polovica oz. 2945,8 kvadratnega metra odpade na poslovne prostore, dobrih tisoč kvadratnih metrov pa na odprto teraso, balkon in ložo.

Kateri kvadrati pa so v pogodbi? Bruto, neto, stopnišča in hodniki,...??? ker poslovnih prostorov je pol manj kot so jih kupili...