Planet Golob

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
Sedaj pa dokaži, kje uradno piše, da so prenosniki RABLJENI, sicer te bom obtožil, da lažeš kot cigo. :evil:
V dokumentaciji izrecno piše, da morajo biti novi. Ta razdelek sem zate ekstra povečal in boldal. Upam, da znaš odpreti pdf.
To je Duhova dala v razpis tak Boldan tekst?
Max teža je, da bodo police v Logatcu zdržale?
Tipkovnice na Gnoju, pardon Kloju gravirate?
Mišk ni videt.

Bizi, pa tebe da v marmeladi dobijo bi se zlagal, da si šel scat, ker te prostata je be.

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
Drži se svoje štance in ne komentiraj zadev, o katerih nimaš pojma. Ali si že spravil kakega jodlarskega turista v Slovenijo?
Pridi naslednji vikend v Portorož, saj penionisti imate zastonj bus, jaz pa kosilo in pijačo plačam, da boš videl kaj delam in utihnil za zmeraj od sramu.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.661
3.939
113
Ljubljana
hmpg.net
no evo, zdej bojo mogl pa se doplacat! kaj so sli drkat, pr miru bi pustil. hehehe :bonk::bonk::bonk:

nak, v aneksu piše, da dobijo nazaj, če je manj, doplačajo pa ne.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
To je Duhova dala v razpis tak Boldan tekst?
Max teža je, da bodo police v Logatcu zdržale?
Tipkovnice na Gnoju, pardon Kloju gravirate?
Mišk ni videt.

Bizi, pa tebe da v marmeladi dobijo bi se zlagal, da si šel scat, ker te prostata je be.
Tekst sem boldal ekstra zate, ker si preneumen, da bi sam našel. :bonk:Še vedno pričakujem dokaz, da so prenosniki RABLJENI.:evil: A miške bodo pa posebej zate kazali?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
no evo, zdej bojo mogl pa se doplacat! kaj so sli drkat, pr miru bi pustil. hehehe :bonk::bonk::bonk:

Torej so kupili kv. meter za približno 1200€. Za tako ceno ne dobiš bajte niti v Gornjih Fukovcih.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
nak, v aneksu piše, da dobijo nazaj, če je manj, doplačajo pa ne.

ja, hecam se...

no, pol je pa cena za 1m2 se nizja. ajde matematiki, dejte hitr zracunat kok je potanovem cena za m2. jest ne znam, k sem bebec.

edit:
je ze bizi zracunal. kaj je pol? se vedno preplacano ali ni?

je pa veznaver al kaj je, ocitno dobil res dobro ceno takrat.

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
Tekst sem boldal ekstra zate, ker si preneumen, da bi sam našel. :bonk:Še vedno pričakujem dokaz, da so prenosniki RABLJENI.:evil: A miške bodo pa posebej zate kazali?
Kaj se niste Gnojevci, pardon Klojevci šli slikat zraven prenosnikov? Pa bi takrat pogledal in videl Refurbished! Miške si je Pahor naročil?, ker v razpisu so zahtevane.

• Objave ne odobravam
Reactions: Sonny_Chiba

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Pisal sem o hrbteničnem ROUTERJU. Seveda nimaš pojma, kaj to je. Pojdi se raje igrat s svojim telefončkom.
Majstr ne govori o čemer nimaš pojma. Routing izvaja tako požarna pregrada kot stikala (Layer3)......
Hrbtenično si pa ti iz riti potegnu..

večinoma so na juniperju, nekej je ciscota.

ps ruterčke imaš pa ti doma... v sobici, da lahko pederske levičarske oddaje gledaš...

ps če že govoriš o hrbtenici so to prej stikala kot karkoli drugega...
routerčkov pa že dolgo ni so next gen firewalli ki so v failover načinu, ali v active modu, takoimenovni wan zoni.

krucefiks ampak vi levuharčki ste res neka posebna kasta pojma od pojmov pa kr lapa....

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: Holobist in jest5

darwin

Majstr
17. avg 2007
621
401
63
600 strani in 12.000 postov v 621 dneh vlade.
- Predsednik vlade je izginil.
- 13.000 obnovljenih računalnikov še vedno nekje shranjenih čaka na boljše čase.
- Sodna palača je še vedno neracionalen nakup, čeprav so našli eno izgubljeno podstrešje.
- Minister za gubljenje vremena si je v beležko narisal 2.000 stanovanj.
- Zdravstvo razpada.
Popoplavna obnova stoji. Vodotoki so še vedno polni gramoza.
- Stopnja inflacije je zaupen podatek.

Bravo vlada, le tako naprej. Dokler države ne boste do konca uničili, bodo take politike še vedno dobivale glasove.