Planet Golob

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Pa samo sds? Kako veš, da gs ali levica niso vpleteni? Tonin je tudi nekam sumljivo tiho...
Saj veš, da nekaj nakladaš iz riti. Nihče ni pisal, da pri nakupu ventilatorjev ni sodeloval tudi sd (oziroma njihovi uradniki), tu pa kar z prsti kazat naokoli.

Hecno, da sedaj novinarji hitro izvohajo take reči, staršev Žana Mahnična pa očitno ne raziskujejo. Klinika v avstraliji še posluje?

a sem rekel, da ni drugih zraven? trenutno se omenja le SD in SDS. sej... komaj čakam, da vse pride na plano, in niti malo ne bom presenečen, če bo še kdo od drugih vpleten.

A prav razumem, da dejansko zagovarjaš sekretarja, in te moti, da so preiskali njegove starše?

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
o človek, kok ti bluziš... fak ej...

meni se ruši sistem? torej navijam, da se karte pokažejo in mene daje paranoja?! :bonk: :bonk: :valjamse: :valjamse: ali si funkcionalno čisto nepismen, ali pa ti paranoja že megli razum.

Bizi naš šefek... :valjamse::valjamse::valjamse::valjamse::valjamse::valjamse::bonk::bonk::bonk::bonk::bonk::bonk: paranoja, paranoja!!!

Aja, k javnost drugače ne bi izvedela za rabote? čudno. Ker predlog za interpelacijo je prišel mičenko ZA razkritjem te šalamstike. Tam na trstenjakovi so prebrali novico in se je en spomnil, da morjo hitr interpelacijo narest, k so glih v opoziciji. hahaha...

Kako reševati svojo rit? a ne bo letela? kaj dejansko je rešila? In ker so jo tisti zadaj namočil/prislili v nakup, se jim sedaj maščuje. Nič narobe, če še kakšna gniloba odleti z njo. pa samo na drugo delovno mesto. Bohve, koliko poslov je bilo speljanih na ta način. Samo nihče ni upal tweetnit. Je vsak raje požrl odstop in sprejel neko drugo ugodno delovno mesto.
Uporaba teh:
1707207790513.png
1707207805421.png
v enormnih količinah potrjuje tvoj sindrom. Chiba pravkar dela doktorat na tem.

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
ej, mi ne preostane drugega, kot da ti slikovno pokažem. tekstovno je očitno prezahtevno zate, ker, kot rečeno, bluziš v 3 PM.
Diagnoza sindroma je le diagnoza in ti gre v kartoteko.
Vem, da so sedaj za vas težki časi, vse se vam ruši, še do plesa vam več ni.
Komaj čakate da se Bizi vrne z navodili iz Gnoja, pardon Kloja.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.701
6.472
113

Očitno so pri SD specializirani za hitro rastoče cene nepremičnin.

Toda od leta 2017 sta k družinskemu premoženju dodala stanovanje v kompleksu Belle Vie Tivoli v Spodnji Šiški. Koliko sta zanj odštela, ni javno znano, pri Necenzurirano pa vrednost nakupa ocenjujejo na najmanj 250 tisoč evrov.
Po javno dostopnih podatkih je bilo leta 2019, ko je bil kompleks končan, na stanovanje ob nakupu vknjiženo hipotekarno posojilo v višini 210 tisoč evrov. Čeprav naj bi posojilo zapadlo šele leta 2034, je bilo poplačano že leta 2022. Necenzurirano še poroča, da je stanovanje zdaj naprodaj, in sicer za 589 tisoč evrov.

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Diagnoza sindroma je le diagnoza in ti gre v kartoteko.
Vem, da so sedaj za vas težki časi, vse se vam ruši, še do plesa vam več ni.
Komaj čakate da se Bizi vrne z navodili iz Gnoja, pardon Kloja.

no fajn. če se bo pri naših sedaj vse zrušilo, bom šel pa k vam, ker že imam edino potrebno referenco v kartoteki za prijavo v SDS.

res je... kje je bizi? BIZI!!! bizi !!! rabimo te!!! holobistu se SPET blede, k nič ne komentiraš !!!

• Objave ne odobravam

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Očitno so pri SD specializirani za hitro rastoče cene nepremičnin.

Toda od leta 2017 sta k družinskemu premoženju dodala stanovanje v kompleksu Belle Vie Tivoli v Spodnji Šiški. Koliko sta zanj odštela, ni javno znano, pri Necenzurirano pa vrednost nakupa ocenjujejo na najmanj 250 tisoč evrov.
Po javno dostopnih podatkih je bilo leta 2019, ko je bil kompleks končan, na stanovanje ob nakupu vknjiženo hipotekarno posojilo v višini 210 tisoč evrov. Čeprav naj bi posojilo zapadlo šele leta 2034, je bilo poplačano že leta 2022. Necenzurirano še poroča, da je stanovanje zdaj naprodaj, in sicer za 589 tisoč evrov.

madona mora bit Fajonova ponosna, da ima take sposobne sekretarje v kabinetu!

a ni čudno, da se dedc tud še enkrat ni pojavil v medijih, da bi vse to zanikal?

• Objave ne odobravam

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
no fajn. če se bo pri naših sedaj vse zrušilo, bom šel pa k vam, ker že imam edino potrebno referenco v kartoteki za prijavo v SDS.

res je... kje je bizi? BIZI!!! bizi !!! rabimo te!!! holobistu se SPET blede, k nič ne komentiraš !!!
Pri nas ni SDS, tako da ne vem kam boš šel ubožček.
Torej je potrjeno, da se brez šefeka še ornk usrat ne morete.

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
169
41
28
Glede na napisano si dober teoretik, Daniela pa jemljem kot praktika.
Zakaj je EU sprejela direktivo da je 4% zemlje treba namenit nepeoizvodnim površinam. Čemu točno je to namen?
Ja, Daniel je praktik. Ki komentira "teorijo". Seveda jo, ker mu ta kroji življenje. Jo sicer bolj slabo razume, ampak to ni greh.

Drugače so neproizvodne površine namenjene spodbujanju biodiverzitete na nivoju kmetij. To je cij standarda kot je to zapisala Komisija.

• Objave ne odobravam
Reactions: roCkY in Pepe

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
169
41
28
Sicer pa Feniks, če bi se kdaj dejansko kaj tudi vprašalo same kmete in ne zgolj posvetovalo z nekimi "funkcionarji" na zbornicah o tem kaj vse se bo v naslednjih letih zahtevalo in pripravljalo, bi kmetje dejansko lahko že prej povedali, kaj si o vseh teh ukrepih mislijo in mogoče podali celo boljše predloge.
Tako pa vse sprejemajo neki uradniki po pisarnah in razni zavodi, vsak s svojim interesom, kmeta pa na koncu nihče nič ne vpraša. On naj samo izvaja, čeprav vsak uradnik v tej verigi letno zasluži več, kot dobi povprečen kmet izplačil.

Še to kar sem izvedel, recimo seznam rastlin za praho in predvideno znižanje in omejitve na SOR ukrepu sem izvedel preko neuradnih kanalov, ker dejansko kmetje ne izvemo nič, če ne rijemo in sprašujemo nekje globoko po sistemu kaj vse nas čaka. Recimo seznam rastlin za praho še sedaj ni uradno nikjer objavljen, čeprav naj bi praho izvajali že od 1.1.24, za SOR pa sploh še ni vložen predlog za spremembo.

To je to. Take komentarje imam zelo rad. Tukaj se pogovarjamo o omejevanju kmetov s ciljem ohranjanja narave, okolja, vode, zraka (kaj vem kaj še) in fantje kmetje pričakujete, da se bo vsakega od vas posebej spraševalo ali se strinjate, da se vas omejuje? Navdušen sem...

Da ne pozabim; tema o kateri teče beseda velja samo za tiste kmete, ki zahtevate in prejemate plačila/subvencije. Zdaj pa naj tisti junaki, ki ti držijo prstke gor (in niso sami kmetje) povejo ali se strinjajo, da se kmetom da subvencije (davkoplačevalske) brez omejitev in nadzora. Pa ne potem z raznimi vprašanji tipa; ali kmet lahko poliva gnojevko (ali pa uporablja FFS) do roba parcele, ki meji na moj vrt in hišo. Da vas vidim.

Seznam rastlin za praho je bil pripravljen jeseni in je bil poslan na zbornico, ki ga je (vsaj mislim) objavila v Zeleni dolini. To ni materija za uredbo, ker je priporočilo. Je pa res, da je ta seznam kot priporočilo zdaj dejansko del uredbe v delu kot priporočilo; kar tudi je. Uredba je bila objavljena 12.1.2024 (sem šel posebej pogledat). Nisi vedel? Ja, pozabil sem. Vsakega od vas bi morali posebej obvestiti. Ampak samo tisto, kar vas zares zanima, ker je vsega pa res preveč in vi nimate časa slediti vsemu kar se VAS tiče. Ste sektor, ki se vas v tej državi najbolj nosi po rokah in z ustrezanjem vašim željam in zahtevam (po denarju) in tudi z obveščanjem. Ampak to ni dovolj...

Drugače (in spet) nikjer ne piše, da moraš na praho karkoli sejati. Je opcija. Če nisi prepričan in imaš obveznost, pusti zemljišče pod praho prazno. Obveznost boš izpolnil.

Ampak ampak, kaj pa je zdaj s predlogom za spremembo neproizvodnih površin, ki ga pripravlja Komisija; se ga podpre in izvede? Ker bo zelo pozen...

• Objave ne odobravam
Reactions: roCkY in Pepe

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pa kdo zaboga jo je namocil… je ministrica? Kaj je bila njena dodana vrednost pri tem nakupu? Ni je bilo
To je ena vecjih inesticij tega ministrstva in je bilo niti blizu, lahko bi bilo vse ok in bi ona bila tista pod katero se je naredilo nekaj dobrega, no bilo je ravno obratno in tako je ona tista k je odgovorna za vse gnilo, lahko pa bi v tem procesu marsikaj spremenila npr si ogledala objekt, pogledala pogodbo…
Kaj je naredila od tega? Nic, no zdej so jo pa drugi namocili, bodi resen no
Proti ceni zapora v Dobrunjah, je Litijska drobiž

• Objave ne odobravam