Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Meni je bilo hecno, ko je Dominika razlagala, kako hodi po ministrstvu, nabira dokumente (dokaze) in jih pošilja novinarjem. Kot bi hotela uničiti vse morebitne sodne postopke in preiskave.

Da so vsi naenkrat menjali telefone pa je res nenavadno. Ali je sedaj tisto obdobje, ko javni sektor dobi nove naprave?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Potem pa še hekerji napadejo vrhovno sodišče.

"Prišlo je do poskusa kibernetskega vdora v sistem vrhovnega sodišča, o čemer smo tudi obvestili pristojne institucije," so nam potrdili na vrhovnem sodišču.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Meni je bilo hecno, ko je Dominika razlagala, kako hodi po ministrstvu, nabira dokumente (dokaze) in jih pošilja novinarjem. Kot bi hotela uničiti vse morebitne sodne postopke in preiskave.

Da so vsi naenkrat menjali telefone pa je res nenavadno. Ali je sedaj tisto obdobje, ko javni sektor dobi nove naprave?

Konec leta se pogosto menjava telefone ker je treba denar porabit, samo da menjaš številko mora biti pa res nekaj posebnega. Da pa to naredijo 4 udeleženci ki imajo prste vmes pa ni nobeno naključje več.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Zdaj ne vem ali sem vmes sam postal glup ampak ko Šoltes razlaga, da je menjal telefon ker je imel tehnične težave... Kdorkoli sicer ima vsaj malo pojma dobro ve, da menjava številke nima nič s tehničnimi težavami, je pa fina zgodba za glupi narod. Če jebe sim kartica dobiš drugo z isto številko. Če jebe telefon dobiš drugega in ima še zmeraj isto SIM kartico. Koga oni to farbajo?

komu se pa hocejo tko skrit? lj je majhna, ve se kje so pisarne, kdaj se pride na siht, kam se gre na malico, kosilo... ce bi hotla enga od njih dobit, ne bi smela imeti tezav izvedeti, kje se nahaja, da ga za usesa.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.594
3.951
113
Dominika bo rešila korupcijo!

1683630887-dog3434BOR_8338-750x500.jpg

dentex

Guru
20. sep 2007
2.761
655
113
Jaz sem se kar smejal zraven ko sem to poslušal, škoda da to ni Eriki takrat potegnilo in ga ni vprašala zakaj nni telefona zamenjal, bi bila samo tišina :valjamse: . Matr tako lažejo da je že kar smešno. Tole bo še zanimivo spremljati če ne bodo vsega skupaj pometli ker očitno sta SD in SDS skupaj v tem. Pipanova bo pa letela ker potem ne bo imela nobene več pristojnosti brskati po stvareh.
Zanimivo bi bilo vedeti kaj dela foter od tega Žiberta, piše da ima s.p. za računalniške storitve samo s tem bi težko odplačeval milijon kredita če niso zadaj še kje zrihtani posli preko SD. Sploh pri njegovih letih vprašanje kje so mu sploh dali milijonski kredit.
Ti si pa res smotan, a ne veš, da je nekje pa res treba porabit denar od sodne palače, pa od ta hudih kompjuterjev:rolleyes:

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.422
113
Pomurje
Potem pa še hekerji napadejo vrhovno sodišče.

"Prišlo je do poskusa kibernetskega vdora v sistem vrhovnega sodišča, o čemer smo tudi obvestili pristojne institucije," so nam potrdili na vrhovnem sodišču.
To je ziher 100% janša odzadej

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-531
48
Valparaiso
nastop pipanove včeraj, kot da se ji sPipalo

malomarna bila, če ne pogleda, kaj se kupuje

po drugi strani pa kot pravi Simič, cena ni bila slaba

to da pogodba ni na 100 straneh je neumnost, dovolj je že cena in z.k. podatki...

nenavadna je provizija oz placilo po uspehu odvetnice :) a to je stvar prodajalca, komu je penez raztalal

če pa je kupec placal fakturo klemenčicevi, pol pa Pipanovo samo v Ljubljanico k nutrijam...

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Stranka SD kmeri v vsej svoji veličini

poslušte to......

iz 700k na 4M...
Dobr tile kmeri prodajajo svobodo...

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Trenutno tudi desnakom paše ta junakinja.
Normalno da paše desni vladi burleska in svinjarije SD stranke... Kar je najhuje, vidimo še neverjetno nesposobnost vodilnega kadra.

Poglej si Breclja in onkološki inštitut, kako so faktruo iz 700k spravili SDsovci na 4M

tako se dela, treba je Jenulčka angelčka in bunko Niko futrat ter lasnte žepe nafutrat... Obenem pa sekretarji najemajo 1.3M kredita za luxuzna stanovanja...

kmeri kmeri.....
to je ta socializam, ki ga prodajajo in svoboda...

po onkološkem pa zdravnikom grozi odsluženi policaj.

top of the top...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Zaradi slovenske trpeče duše, ker igranje žrtve najbolje razumemo in podpiramo. Zasmili se nam. Vmes ji je umrl oče. Kako naj v taki situaciji trezno razmišlja in se spopada s trivialnostmi kot je nakup 8-milijonske bajte? Nategnili so jo in ona kot prava heroina jih bo zdaj razkrinkala in poskrbela, da za svoja dejanja plačajo. Šele potem bo cankarjansko nase prevzela svoj delež krivde in se umaknila na dobro plačano evropsko delovno mesto.