Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Koliko vem, ni šlo za odstranitev poslanca iz dvorana, ampak obiskovalcem, ki "bi naj" motili poslanske razprave. Kaj točno pa je bilo, pa nisem našel...
Nekdanji poslanec Pavel Rupar je prišel predstavljat vloženi predlog zakona o dvigu pokojnin za 5 do 20 odstotkov (odvisno od višine). Poslanec Svobode Premik mu je rekel, da je nekoč tudi on sedel v državnem zboru in še nekje, namigoval je na zapor. Rupar je potem rekel, da so ga zaprli ljudje njegovega kova in Urška mu je izrekla opomin ter rekla, da gre za dejstva in ne žalitev. Potem so se prerekali in zabavali gledalce še naprej.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Ko kura kuri očita da je lažnivka....
Naj predstavim Fajonkino zgodbo, njeno resnico...
1706808660292.png

Ko ji nekdo reče, da je patološka lažnjivka pa grozi z tožbo in globoko užaljenostjo. Ko sama obtožuje pa ni problema, čeprav trenutno drugo glupačo Pipanovo.

glavno da imajo ovce ki to volijo...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Ko kura kuri očita da je lažnivka....
Naj predstavim Fajonkino zgodbo, njeno resnico...
Poglej priponko 79994
Ko ji nekdo reče, da je patološka lažnjivka pa grozi z tožbo in globoko užaljenostjo. Ko sama obtožuje pa ni problema, čeprav trenutno drugo glupačo Pipanovo.

glavno da imajo ovce ki to volijo...

Je tudi tale slikica na "nivoju" - varna Slovenija ob neomajni podpori uvozu krimigrantov

424721817_924962869230025_8339392634303739540_n.png

gr69

Guru
15. dec 2009
11.644
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
dons bo pa tarca za pogledat! mogoce bo kaj bolj konkretnega povedala...

A kdo ve zakaj Simič razlaga, da je s pogodbo vse OK, a da mora ministrica zaradi odgovornoati oditi in ne sme druge v drek poriniti? Al jaz kaj ne kužim?

Disclaimer: Pipanova mora oditi (politična objektIvna odgovornost, zaenkrat nedokazana subjektivna), a se postavlja vprašanje kdo, če sploh, bo raziskal kdo je subjektivno in krivdno odgovoren.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
A kdo ve zakaj Simič razlaga, da je s pogodbo vse OK, a da mora ministrica zaradi odgovornoati oditi in ne sme druge v drek poriniti? Al jaz kaj ne kužim?

Disclaimer: Pipanova mora oditi (politična objektIvna odgovornost, zaenkrat nedokazana subjektivna), a se postavlja vprašanje kdo, če sploh, bo raziskal kdo je subjektivno in krivdno odgovoren.

sej, a se to kdaj razisce? simic pravi, so to potem kasneje resevali... pa so res?

ocitno bo ostala in se borila. in ce/ko se tole razcisti, naj odstopi in pomaha v slovo sd-ju in slo politiki in gre k ceferinu v tujino na kaksen debel stolcek.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: bizi in tomi

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.034
3.708
113
Zdaj ne vem ali sem vmes sam postal glup ampak ko Šoltes razlaga, da je menjal telefon ker je imel tehnične težave... Kdorkoli sicer ima vsaj malo pojma dobro ve, da menjava številke nima nič s tehničnimi težavami, je pa fina zgodba za glupi narod. Če jebe sim kartica dobiš drugo z isto številko. Če jebe telefon dobiš drugega in ima še zmeraj isto SIM kartico. Koga oni to farbajo?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Zdaj ne vem ali sem vmes sam postal glup ampak ko Šoltes razlaga, da je menjal telefon ker je imel tehnične težave... Kdorkoli sicer ima vsaj malo pojma dobro ve, da menjava številke nima nič s tehničnimi težavami, je pa fina zgodba za glupi narod. Če jebe sim kartica dobiš drugo z isto številko. Če jebe telefon dobiš drugega in ima še zmeraj isto SIM kartico. Koga oni to farbajo?

Jaz sem se kar smejal zraven ko sem to poslušal, škoda da to ni Eriki takrat potegnilo in ga ni vprašala zakaj nni telefona zamenjal, bi bila samo tišina :valjamse: . Matr tako lažejo da je že kar smešno. Tole bo še zanimivo spremljati če ne bodo vsega skupaj pometli ker očitno sta SD in SDS skupaj v tem. Pipanova bo pa letela ker potem ne bo imela nobene več pristojnosti brskati po stvareh.
Zanimivo bi bilo vedeti kaj dela foter od tega Žiberta, piše da ima s.p. za računalniške storitve samo s tem bi težko odplačeval milijon kredita če niso zadaj še kje zrihtani posli preko SD. Sploh pri njegovih letih vprašanje kje so mu sploh dali milijonski kredit.