Planet Golob

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
ok ja, naj plača za svojo "neprevidnost", ampak prej naj podgane ven zbezajo in potem odide kot herojka.
zanimivo je kako eni obračate neprevidnost iz malomarnosti.....

Človek na vodilni funkciji pri takih poslih je malomarno, če ne kaznivo. Baba je celo pred celo Slovenijo lagala neresnice, tudi tega kar v pogodbi ni, čeprav je parafirala vsako stran.

Ti si lih za v politiko... sem bil nepreviden...

jebiga odgovarjal pa nebi, ker nism porajtov...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Seveda je potrebno preiskat celo zadevo. Sam ne pod njenim vodstvom, to bi blo samo v butalah mozno

Se strinjam da je preiskava nujna, je pa tu hakeljc - ministrstvo spada pod SD, torej bo naslednji spet njihov in prva njegova naloga bo pomesti vse pod preprogo. Zato je po moje bolje da ostane pipanova, ki je očitno jezna da so jo namočili v korist fujonke in kleptokomunajzarske kraje denarja - če je verjeti izjavam.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Pipanova je samo zabita, je pa v štartu lagala in lagala kako je posel transparenten. Še več govorila je od dejstvih, ki so evidenna laž. Navajala cenitve, ki jih ni bilo. Pospešila posel in opravičevala, da zaradi sredstev, ki so bile samo začasno na razpolago (laž).....

Za vse je vedela, le ni bila dovolj pametna, da to lahko pride v javnost. Zdaj tunka še vse vpletene, sama pa glumi izigranost...
Upam, da res ne verjamete da je nedolžna, britna pa res ni. Ker če bi bla, bi se seveda zavarovala.

Da so jo nategnili pa so samo njene izjave, drugi akterji pa nimajo besede, čeprav so namigovali, da so ji posel predstavili kot tvegan, pa da je sama pospešila posel...

SD je zelo pokvarjena stranka, zdej pa ko je v javnosti glumi glupačo, še bolj kot je.

ps ne samo da je kriva, kazensko in finančno bi morala odgovarjat!