Dovoljeno je samo plesat. Tudi če s ketno pripet v krogu.ma briga me. pac debatiramo. al je ta teden dovoljeno le o dodatnem zavarovanju govort?
Samo da pes ni na ketni.
Dovoljeno je samo plesat. Tudi če s ketno pripet v krogu.ma briga me. pac debatiramo. al je ta teden dovoljeno le o dodatnem zavarovanju govort?
Jst ne dojamem a ti govoriš o manjku zakonske podlage, ki v bistvu obstaja? OK, whatever, te bom pustil v miru plesat dalje.lej, ce ne dojames, ti ne bom razlagal.
En bi moral nek landing, spletno stran, narediti in ga razširiti naokoli. Ukrepi te vlade, da bo transparentno.Kot, da si grozljivko napisal....
Kaj če bi si za zgled vzeli kaksno državo, ki ke davčno razbremenila državljane? Mislim, da nam gre pobiranje davkov več kot dovolj dobro.I za kucu i macu mora se platiti porez – DW – 5. 6. 2011.
U Nemačkoj ima oko 25 miliona kućnih ljubimaca, od kojih su najomiljenije mačke 8,5 miliona, dok pasa ima oko pet do šest milona. Papiri za ljubimce su neophodni. Tu su i drugi razni troškovi, počev od plaćanja poreza.www.dw.com
domače ljubljenčke ima obdavčene kar nekaj zahodnih držav. To me načeloma ne moti.
Kje pa ste najdli dvig DDV? To pa je nedopustno. Aja, sosedi Hrvati imajo celo 25%
Ni problem v ljudstvu, ki “pač debatira”. Problem je v naših “gospodarjih” in njihovih prioritetah. Sicer pa, če se bo dovolj ljudi razjezilo, tudi te “reforme“ verig ne bo. Vsaj Golob pravi, da ne bojo delali ničesar, česar ljudstvo noče.ma briga me. pac debatiramo. al je ta teden dovoljeno le o dodatnem zavarovanju govort?
iz prve roke.....tak zakon ima Ita, torej da so sladkane pijače (npr cole, oranžade itd) dodatno obdavčene..recimo cocacola ni bistveno dražja tam pri njih kot je pri nas, oz ko je znižana so cene primerljive, mogoče celo nižjePri cigaretah pa alkohol u je še nekaj lufta.
Pa vinarjem je treba vse grozde prešteti.
Pa tisti ki imate radi sladke pijače vam je tudi treba dati po prstih.
Aja poseben davek na kavo je treba uvesti , da bo manj kafetkanja med službo.
Pa meso prestaviti iz nižjega DDV v višjega itaq škodi zdravju.
Pa za vegane davek na prdece uvesti, ne bodo oni metana v luft spuščali.
Tak bo najboljše.....
glede plesa - 2x 3x je bilo se nekako smesno, zdej se pa ze ponavljate ko ene ovce.
ce vi plesete, ko vam nekdo ukaze, nonstop do preklica, je to vas problem. jest sem naslednji dan vstal in sel na siht.
ze en manjsi moz je nekoc rekel - danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan.
Boljše Covid okrepe spreminjat, ker veš da bo enkrat konec.Kdo ti pa zapoveduje diskusijo v tej temi. Lahko tudi nehaš spremljati pritoževanje nad vsemi bučami sedanje vlade.
Prejšnja vlada je čez nč spreminjala covid ukrepe. Sedanja pa ideje o obdavčitvah. Plešemo in posvajamo opice.