Planet Golob

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
483
-3.293
28
Ker vidim, da vas zelo zanima delovanje vlade in vodilne stranke v DZ, vam z veseljem sporočam, da smo danes spet ustanovili mestni odbor GS v večjem Gorenjskem mestu, izvolili organe odbora in imeli konstruktivne pogovore s člani stranke in vabljenimi funkcionarji vlade in DZ, torej ministrico, ministri, s poslanci ter poslankami.:cheer:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja, pisem o manjku zakonske podlage, ki ga bojo sedaj dopolnili.

clanek, ki so ga prilepil - psi niso bili odvzeti zaradi ketne.

glede plesa - 2x 3x je bilo se nekako smesno, zdej se pa ze ponavljate ko ene ovce.

ce vi plesete, ko vam nekdo ukaze, nonstop do preklica, je to vas problem. jest sem naslednji dan vstal in sel na siht.

ze en manjsi moz je nekoc rekel - danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
  • Všeč mi je
Reactions: Matey
2. okt 2007
3.860
2.374
113
domače ljubljenčke ima obdavčene kar nekaj zahodnih držav. To me načeloma ne moti.

Kje pa ste najdli dvig DDV? To pa je nedopustno. Aja, sosedi Hrvati imajo celo 25%

• Všeč mi je
Reactions: B81

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.114
10.966
113
kod Džej-Zija
ma briga me. pac debatiramo. al je ta teden dovoljeno le o dodatnem zavarovanju govort?
Ni problem v ljudstvu, ki “pač debatira”. Problem je v naših “gospodarjih” in njihovih prioritetah. Sicer pa, če se bo dovolj ljudi razjezilo, tudi te “reforme“ verig ne bo. Vsaj Golob pravi, da ne bojo delali ničesar, česar ljudstvo noče.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no, jest nisem dobil obcutka, da je to neka prioriteta. ce bi bila, bi zihr dons v tarci o tem govorili. :) :)

pac so novinarji (in nekateri v javnosti) zgrizli v kost, ki so jim jo vrgli.

Pri cigaretah pa alkohol u je še nekaj lufta.
Pa vinarjem je treba vse grozde prešteti.
Pa tisti ki imate radi sladke pijače vam je tudi treba dati po prstih.

Aja poseben davek na kavo je treba uvesti , da bo manj kafetkanja med službo.

Pa meso prestaviti iz nižjega DDV v višjega itaq škodi zdravju.

Pa za vegane davek na prdece uvesti, ne bodo oni metana v luft spuščali.

Tak bo najboljše.....
iz prve roke.....tak zakon ima Ita, torej da so sladkane pijače (npr cole, oranžade itd) dodatno obdavčene..recimo cocacola ni bistveno dražja tam pri njih kot je pri nas, oz ko je znižana so cene primerljive, mogoče celo nižje

B81

22. jul 2007
37.601
10.893
113
Ajde tole glede zivali pa so si dobro namislili, predvsem nadzor v klavnicah.

2. okt 2007
3.860
2.374
113
/offtopic: Praga ima tudi pivo skora cenejše kot je kava /on

drugače pa sem našel, da so že 2014 bile ideje o 24% DDV, ter 2018, ko je bil PV Cerar.... očitno bodo spet to iz naftalina potegnili.

kot je zgoraj napisano, včasih so nekoga nabili na vile, ob 10% davku, sedaj pa nič, požrli bomo višji DDV, Kordiš bo onaniral, ko bodo "bogate" obdavčevali (ber tiste, ki imajo dve povprečni plači,...)....

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Predlagatelji predvidevajo, da bodo šli sami delat na ta delovna mesta pod stalen videonadzor?

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.420
7.015
113
glede plesa - 2x 3x je bilo se nekako smesno, zdej se pa ze ponavljate ko ene ovce.

ce vi plesete, ko vam nekdo ukaze, nonstop do preklica, je to vas problem. jest sem naslednji dan vstal in sel na siht.

ze en manjsi moz je nekoc rekel - danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan.

Kdo ti pa zapoveduje diskusijo v tej temi. Lahko tudi nehaš spremljati pritoževanje nad vsemi bučami sedanje vlade.

Prejšnja vlada je čez nč spreminjala covid ukrepe. Sedanja pa ideje o obdavčitvah. Plešemo in posvajamo opice.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.631
4.356
113
Kdo ti pa zapoveduje diskusijo v tej temi. Lahko tudi nehaš spremljati pritoževanje nad vsemi bučami sedanje vlade.

Prejšnja vlada je čez nč spreminjala covid ukrepe. Sedanja pa ideje o obdavčitvah. Plešemo in posvajamo opice.
Boljše Covid okrepe spreminjat, ker veš da bo enkrat konec.
Davkov te pa reši samo smrt.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.307
113
Zanimivo, vlada je začela vladati z uredbami, se pravi ni sploh izrednih razmer in daje uredbe. Ljudji prisili, da je nebovezno obvezno, podjetjem pa omejuje in diktira ceno...

Živel komunizem.......
pa tolk so čez JJ o nezakonitosti meli za povedat... Zavarovalnice že napovedujejo protiustavnost in tožbe...

Še en vprašanje za vas volilno bazo štrenastega, kdo bo ob izgubi tožbe vse to plačal....

Jeclač, pa takoj povedal da bodo delali še dodatni 150 miljonski minus v blagajni, spet vprašanje, kdo bo to plačal?

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf in roCkY