Planet Golob

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Torej gospa ta visoka pravi, da ne bo odstopila, ker potem noben ne bo naredil red na ministrstvu? In bojo najprej letela žrtvovana jagnja? Ja kdo pa je nastavil te ljudi v vodstvo tam? Kot vem, je generalnega iz SD ona tja pripeljala, prej je bil drugi:zavijazocmi:
In normalno je tako. Včeraj sem poslušal o Celjskih grofih in njihovih "uradnikih" (https://ars.rtvslo.si/podkast/glasovi-svetov/10295743/175016081).
Plemiči so načeloma zelo redko nastradali za neke prekrške, kraje, umore. Namesto njih so s smrtjo kaznovali kakega njihovega zvestega podložnika. Zgodovina se ponavlja. Kar naprej ...
Vlada nam modra kri (rdeče barve najbrž).
:evil:

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.480
7.114
113
Neee to pa ne more biti res
Lej v eni drugi temi, kako nekaj bizgecov ves čas joka, da smo absolutno dražji kot Italjani

Saj ne se napihovati. Isti TV sem v italiji dobil 300€ ceneje kot pri nas. Čistila so precej cenejša - redna cena na nivoju naših v akciji.

Po drugi strani pa italjani navalijo na hofer, bencinske, gostilne. Celo v Tušu jih je videti, pa dvomim da kdo pozna koga, ki hodi po nakupe v tuš.

B81

22. jul 2007
37.735
11.009
113
Drzava uradno se vedno ni lastnica stavbe, placala pa decembra. Postopek je zacel jansist, zdaj je pa moral it :valjamse:

To je tisto ko en otrok prej postavi grad iz kock in mu ga drugi podre, ker nekaj pac mora... :D

Sicer pa Svoboda nastavlja svojega ministra.

• Haha
Reactions: msenjur

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.858
2.640
113
A misliš, da je vedela, kaj podpisuje? En ji je podtaknil prepognjeno stran ona podpisala, pa... :cool:
Pa ne zdaj, da bi morala vedet, kaj podpisuje... Pri xx podpisih na dan, je nekaj podtaknit zelo preprosto...
In ja, odletela bo ona, oseba z debelo kuverto bo pa še tam...

Ali Bavčar za čoln 101.

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.138
-369
63
Desni cvetober se je pofočkal? Gremo lahko dalje brez žalitev na osebi ravni?
Zadnja novica,

ker so Svobodnjaki zgubili tožbo proti mlekarnam:

svoboda.png

Se bodo preimenovali v stranko KalimeroTI

kalimero.jpg

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.236
772
113
EU
Drzava uradno se vedno ni lastnica stavbe, placala pa decembra. Postopek je zacel jansist, zdaj je pa moral it :valjamse:

To je tisto ko en otrok prej postavi grad iz kock in mu ga drugi podre, ker nekaj pac mora... :D

Sicer pa Svoboda nastavlja svojega ministra.
Sam da je tega janšista pripeljala na ministrstvo ona; že ve zakaj ;)

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.279
983
113
vemo kdo je bil zraven takrat in kam spada. med vaše če nisi dovolj brihten da bi dojel.
tako kot radiatorji.

zato lepo prosim tebe in ostale pijavke, daj vsaj kužke po garažah pustite pri miru.
Naši? Kateri so moji? Nisem vedel da katerikoli meni pripadajo. Očitno tebi brihtnost glih ni vrlina.
Kar se pa kužkov tiče , pa mal povpraši tudi med vrstami tvojih, boš marsikaj odkril, mogoče še ti še kak pedofil razkrije.