Ja, kaj pravis na to?Desni cvetober se je pofočkal? Gremo lahko dalje brez žalitev na osebi ravni?
Ja, kaj pravis na to?Desni cvetober se je pofočkal? Gremo lahko dalje brez žalitev na osebi ravni?
In normalno je tako. Včeraj sem poslušal o Celjskih grofih in njihovih "uradnikih" (https://ars.rtvslo.si/podkast/glasovi-svetov/10295743/175016081).Torej gospa ta visoka pravi, da ne bo odstopila, ker potem noben ne bo naredil red na ministrstvu? In bojo najprej letela žrtvovana jagnja? Ja kdo pa je nastavil te ljudi v vodstvo tam? Kot vem, je generalnega iz SD ona tja pripeljala, prej je bil drugi
Neee to pa ne more biti res
Lej v eni drugi temi, kako nekaj bizgecov ves čas joka, da smo absolutno dražji kot Italjani
Glede na dinamiko menjavanja ministrov in skopel nabor kandidatov, ki jim je še ostal, se v drugem mandatu lahko nadejamo migrantov na funkcijah ministrov.Migranti jih bodo dobili, da jim ne bo dolčas v centrih.
A misliš, da je vedela, kaj podpisuje? En ji je podtaknil prepognjeno stran ona podpisala, pa...
Pa ne zdaj, da bi morala vedet, kaj podpisuje... Pri xx podpisih na dan, je nekaj podtaknit zelo preprosto...
In ja, odletela bo ona, oseba z debelo kuverto bo pa še tam...
Zadnja novica,Desni cvetober se je pofočkal? Gremo lahko dalje brez žalitev na osebi ravni?
in? Usrana ko krava.Tole so pripeljali:
Poglej priponko 79272
Tole pa odpeljali češ lejte kako je!
Poglej priponko 79271
Jaz lahko naštejem vsaj 20 kategorij, kjer so zadeve v ITA dražje kot v SLO. Kaj je dražje v ITA, da ITA hodijo v SLO?Neee to pa ne more biti res
Lej v eni drugi temi, kako nekaj bizgecov ves čas joka, da smo absolutno dražji kot Italjani
2xin? Usrana ko krava.
Sam da je tega janšista pripeljala na ministrstvo ona; že ve zakajDrzava uradno se vedno ni lastnica stavbe, placala pa decembra. Postopek je zacel jansist, zdaj je pa moral it
To je tisto ko en otrok prej postavi grad iz kock in mu ga drugi podre, ker nekaj pac mora...
Sicer pa Svoboda nastavlja svojega ministra.
Ta slika je dokaz, da so ženske očitno res samo za "za šporget".
Enako ti sedajSaj si lahko zbežal iz slovenije, kjer je vladalo strahovladje.
Naši? Kateri so moji? Nisem vedel da katerikoli meni pripadajo. Očitno tebi brihtnost glih ni vrlina.vemo kdo je bil zraven takrat in kam spada. med vaše če nisi dovolj brihten da bi dojel.
tako kot radiatorji.
zato lepo prosim tebe in ostale pijavke, daj vsaj kužke po garažah pustite pri miru.
Ja da ji bo zrihtal stavboSam da je tega janšista pripeljala na ministrstvo ona; že ve zakaj
Enako ti sedaj
Ja ne, te niso odpeljali.2x
Sam tam so jo svobodnjaki odplejali, češ kaka je!!!!!
Kakršne so odpeljaji, take so pripeljali. Čudi pa me, da nihče od teh kmetov ne premore šlaufa z vodo.Tole so pripeljali:
Poglej priponko 79272
Tole pa odpeljali češ lejte kako je!
Poglej priponko 79271
To seveda ni res. Pripelje se državne sekretarje, drugi so od prej in so zaščiteni bolj kot medvedi. Tega janšista ne morejo niti nagnati, lahko ga samo premestijoSam da je tega janšista pripeljala na ministrstvo ona; že ve zakaj