Planet Golob

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ogromno policajev varuje računalnike v Logatcu
Posnetek zaslona 2024-01-18 210144.jpg

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.030
6.222
113
To velja za aneks in ne za pogodbo. Ta aneks je bil napisan že letos, v njem se zahteva še enkrat premero površine in če je ta zgoljufana, da se višek denarja vrne.
Aja... potem, ker ni imela pojma kaj je podpisala v pogodbi, je morala aneks malo popravit. Super potem. Sve prema protpisima, bi rekli na kloju.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.254
3.702
113
Predstavljajte si, da direktor investicijskega oddelka v večji firmi (ki ni v državni lasti), preplaca za 6 mio nepremičnino, njegov član ekipe, pa stavbe niti pogledat ne bi šel pred nakupom. Tega ne bi videli nikoli, ni šans. Če bi bil po kakem slučaju nekdo tako glup ali koruptiven, da bi to naredil, pa bi letel TAKOJ. Oba, sef in “ekspert”.
*v zasebnih podjetjih imajo zaposleni z močjo odločanja pri takšnih zadevah v pogodni vedno klavzulo, da za (namerno) povzročeno škodo odgovarjajo z vsem svojim premoženjem.
Tako, da če bi tak "biznis" naredil kdo v zasebni firmi, bi ga lastnik 100 % še tožil za povzročeno škodo.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Probas probas....zajebali so, raje ne komentiraj, ker to izpade zalostno..

ne razumem, kaj probavam? ocitno v torek se nisem vedel, ali je denar ze nakazan. ali zakaj bi drugace napisal "ČE je denar ze nakazan..." a ti si ze 29.12. vedel, da je denar nakazan al kaj hoces povedat? mal si zabluzil zdele.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.279
983
113
Nimam nič proti, če se upravičeno koga napada, ampak da napadajo tisti, kateri so prej na pas mater branili nakup par sto kil sekret papirja z elastiko za milijon, pa par ventilatorjev za 30M€, pa ministra ki je izgubil kamion....:bonk:

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: aljoman in cappy

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.480
7.114
113
Nimam nič proti, če se upravičeno koga napada, ampak da napadajo tisti, kateri so prej na pas mater branili nakup par sto kil sekret papirja z elastiko za milijon, pa par ventilatorjev za 30M€, pa ministra ki je izgubil kamion....:bonk:

Ampak sedaj je Svoboda! To se ne bi smelo več dogajati! Saj so povedali, da bo sedaj vse drugače, da se čuti neka sproščenost.