a niso decembra podpisali?
A lahko povemo kot je.
Nasral so jo. Ampak ne kar tako, ampak so izkoristili, ker je "glupa ko noč" (moje osebno mnenje). Zgodil se ji je "kamion z maskami".
to je bil še dodaten aneks.a niso decembra podpisali?
to je bil še dodaten aneks.
Sorry, samo tale je pa malo lovska. Če ni ona kriva in ni vedela, kaj podpisuje, naj pa takoj zdaj s prstom pokaže na krivca in dokaže, da je to res tako. Ker v tej državi nikoli nihče ne bi prevzel odgovornosti. Recimo za podpis tega katastrofalnega posla.A misliš, da je vedela, kaj podpisuje? En ji je podtaknil prepognjeno stran ona podpisala, pa...
Pa ne zdaj, da bi morala vedet, kaj podpisuje... Pri xx podpisih na dan, je nekaj podtaknit zelo preprosto...
In ja, odletela bo ona, oseba z debelo kuverto bo pa še tam...
Že s tem, da ni vedela, kaj podpisuje, je bila kriva. Človek na taki poziciji s svojim podpisom nekaj pomeni, ne morš ti kar talat podpisov. Če je organizacija seveda normalna. Pri nas je pa to, da nisi vedel, kaj podpisuješ, po neki logiki celo olajševalna okoliščina ? Bananistan.Sorry, samo tale je pa malo lovska. Če ni ona kriva in ni vedela, kaj podpisuje, naj pa takoj zdaj s prstom pokaže na krivca in dokaže, da je to res tako. Ker v tej državi nikoli nihče ne bi prevzel odgovornosti. Recimo za podpis tega katastrofalnega posla.
Golobovo necenzurirano pa kaže prste na odvetnico. Žalostno kam so pisuni prišli. Lakaji politikov. Je imel Jajo prav glede stare obrti.
Ne vem, včeraj pri dnevniku je bilo govora celo, da je na pogodbi popravljala člene, in se pod vsak popravek zacahnala. Tako da zgodbe, da ni vedela kaj podpisuje vsaj jaz ne kupim.Že s tem, da ni vedela, kaj podpisuje, je bila kriva. Človek na taki poziciji s svojim podpisom nekaj pomeni, ne morš ti kar talat podpisov. Če je organizacija seveda normalna. Pri nas je pa to, da nisi vedel, kaj podpisuješ, po neki logiki celo olajševalna okoliščina ? Bananistan.
Nova24 si mislil, kajne ti ki nikoli ne žališ ali ne širiš sovražnega govora. Saj sem povedal, vzgoja in to kaj si se doma naučil.haha, hvala bogu, da so na nori24 vsi samostojni in neodvisni.
Ja, jaz bom očital. Imaš se za rdečega svetnika, v resnici pa si pokvarjen kot kvargl.haha... ti, holobist, bos ocital!
Ja, jaz bom očital. Imaš se za rdečega svetnika, v resnici pa si pokvarjen kot kvargl.
A ogledalo. Ne morem verjetno te dvoličnosti. Ubogi starši, kako so zamočili z vzgojo.samo ogledalo postavljam. ti zlo stezka sestavis post brez zaljivke.
neverjetno za kaksne svetnike se imate.
Budžet je treba porabiti do konca leta, drugače se vrne na MFSaj sploh ni dileme. Ženska bi morala odletet takoj, zaradi objektivne odgovornosti. Pri njej bi lahko celo kaj subjektivne našli, glede na hitrost izvedbe plačila.
Janša se ni samo ogreval, temveč je pričel s postopki nakupa. Če pogledaš, kdo je imel prste zraven zraven, boš videl, da so bili sami SDS-ovci. Najvišji položaj je pa imela cenilka.Ok, ni važno kdo je podpisal, skoraj dve leti v Golobovo. Važno je da se je Janša ogreval. Par let nazaj.
Zaradi takih whataboutizmov ne moremo imeti lepih stvari.