Planet Golob

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
GEEfXgpXcAABhNh.jpg

a niso decembra podpisali?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.155
11.030
113
kod Džej-Zija
A misliš, da je vedela, kaj podpisuje? En ji je podtaknil prepognjeno stran ona podpisala, pa... :cool:
Pa ne zdaj, da bi morala vedet, kaj podpisuje... Pri xx podpisih na dan, je nekaj podtaknit zelo preprosto...
In ja, odletela bo ona, oseba z debelo kuverto bo pa še tam...
Sorry, samo tale je pa malo lovska. Če ni ona kriva in ni vedela, kaj podpisuje, naj pa takoj zdaj s prstom pokaže na krivca in dokaže, da je to res tako. Ker v tej državi nikoli nihče ne bi prevzel odgovornosti. Recimo za podpis tega katastrofalnega posla.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in 8888

dask

Majstr
21. sep 2023
507
571
93
Sorry, samo tale je pa malo lovska. Če ni ona kriva in ni vedela, kaj podpisuje, naj pa takoj zdaj s prstom pokaže na krivca in dokaže, da je to res tako. Ker v tej državi nikoli nihče ne bi prevzel odgovornosti. Recimo za podpis tega katastrofalnega posla.
Že s tem, da ni vedela, kaj podpisuje, je bila kriva. Človek na taki poziciji s svojim podpisom nekaj pomeni, ne morš ti kar talat podpisov. Če je organizacija seveda normalna. Pri nas je pa to, da nisi vedel, kaj podpisuješ, po neki logiki celo olajševalna okoliščina ? Bananistan.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Predstavljajte si, da direktor investicijskega oddelka v večji firmi (ki ni v državni lasti), preplaca za 6 mio nepremičnino, njegov član ekipe, pa stavbe niti pogledat ne bi šel pred nakupom. Tega ne bi videli nikoli, ni šans. Če bi bil po kakem slučaju nekdo tako glup ali koruptiven, da bi to naredil, pa bi letel TAKOJ. Oba, sef in “ekspert”.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.481
7.115
113

Ministrica Valentina Prevolnik Rupel je sicer na današnji novinarski konferenci po seji vlade pojasnila, da se pogajanj s Fidesom ne udeležuje, saj pogajalsko skupino na strani vlade po sklepu vlade vodi ministrstvo za javno upravo in sama nima mandata za pogajanja.

Hoteli so kimavca, dobili so kimavca.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.034
6.223
113
Že s tem, da ni vedela, kaj podpisuje, je bila kriva. Človek na taki poziciji s svojim podpisom nekaj pomeni, ne morš ti kar talat podpisov. Če je organizacija seveda normalna. Pri nas je pa to, da nisi vedel, kaj podpisuješ, po neki logiki celo olajševalna okoliščina ? Bananistan.
Ne vem, včeraj pri dnevniku je bilo govora celo, da je na pogodbi popravljala člene, in se pod vsak popravek zacahnala. Tako da zgodbe, da ni vedela kaj podpisuje vsaj jaz ne kupim.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ok, ni važno kdo je podpisal, skoraj dve leti v Golobovo. Važno je da se je Janša ogreval. Par let nazaj.

Zaradi takih whataboutizmov ne moremo imeti lepih stvari.
Janša se ni samo ogreval, temveč je pričel s postopki nakupa. Če pogledaš, kdo je imel prste zraven zraven, boš videl, da so bili sami SDS-ovci. Najvišji položaj je pa imela cenilka.