Planet Golob

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Sam da je tega janšista pripeljala na ministrstvo ona; že ve zakaj ;)

k je točno vedla 2 leti nazaj, da bo tale afera, da ga bo lahko namočila.

Zaradi covida se ni odselil nihče. Zaradi ekonomskih razlogov se odseli po 15.000 letno. Dobimo pa jugoviče, kateri tudi gredo naprej, ko so dovolj časa tu.

In ja, sem že razmišljal o selitvi, preverjal zakonodajo. Plača x2, po upokojitvi pa vrnitev nazaj. Je pa malo jeba če nisi sam.

po špecerijo v italijo ni glih ekonomska migracija.

jugoviči pridejo, ker je prostor za njih. Če bi delodajalci pošteno plačali delavca in če bi država znižala razne davščine, ki so na plečih delodajalca, bi bilo dovolj slovencev. A jugoviči pa nimajo družin? očitno si lahko predstavljaš, kakšna jeba je tudi za njih, da morajo po EU it delat, doma pa pustit družino. Tko da tudi za njih niso to nobene počitnice.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.236
772
113
EU
To seveda ni res. Pripelje se državne sekretarje, drugi so od prej in so zaščiteni bolj kot medvedi. Tega janšista ne morejo niti nagnati, lahko ga samo premestijo
Z njo vred je na ministrstvo za pravosodje prišlo cel kup novih ljudi najprej iz SD kot je ta generalni in pa tudi un tip iz SD, ki je prevzel čez IT zadeve ter zakuhali v tem času še eno aferico https://www.delo.si/novice/slovenija/se-en-crn-oblak-nad-ministrico-za-pravosodje/ in potem so pa pripeljali še te janšiste v igro (ki so prej res delali drugje in so jih posebej pripeljali na pravosodje).

Zdaj pa zgleda v SD niso vsi dobili provizije in se ji kao odrekajo :evil:

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Mimo te famozne stavbe se dnevno vozim (namig: stavba propadlega Hermes Softlab) in že to je dovolj, da mi ni jasno, kateri kreten se je domislil selitve sem. 10 let je prazna, kar ve vsak, ki se vozi skozi Štepanjca, in bi jo bilo praktično lažje podret in na novo postavit kot renovirat.

Pa še ena naveza mi je takoj skočila v oči, potem sem pa o njej še bral: pred mnogo leti se spomnim, da je bil Sebastjan Vežnaver (zapomnil sem si ga, ker je delal traparije z Imprezo STI) dober prijatelj Rajka Hrvatiča. No, Hrvatiča pa naša mati naroda Tinca kot misica zelo dobro pozna. :sprasujemse::sprasujemse::sprasujemse:

Če ima necenzurirano prav, je stavba brez funkcionalnega zemljišča in parkirnih prostorov...

Če necenzurirano sedaj =be pernato vlado, kdo bo naslednji posterfris?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Kakršne so odpeljaji, take so pripeljali. Čudi pa me, da nihče od teh kmetov ne premore šlaufa z vodo.
Krave se z vodo in šlaufom ravno ne perejo. Prej so živele v blatu, ker je zalilo pašnik, sedaj pa so bile v "skrbnejši negi" in so živele v lastnem dreku. V primeru suhega vremena bi pri "malomarnem kmetu" živele na suhem, v primeru teh "skrbnih kmetov", ki jih je izbrala inšpekcija, pa bi tudi v suši bile posrane od lastnega dreka.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.155
11.021
113
kod Džej-Zija
Če ima necenzurirano prav, je stavba brez funkcionalnega zemljišča in parkirnih prostorov...

Če necenzurirano sedaj =be pernato vlado, kdo bo naslednji posterfris?
Ne rabiš necenzuriranega, lahko ti jaz povem iz prve roke. Med stavbo in Litijsko cesto je kakih 5-6 parkirnih mest. Stavba je bila nekoč last firme Hermes Softlab in takrat so imeli v lasti še sosednjo parcelo, na kateri je bil ogromen makadamski parking. To parcelo je kasneje ena od lastnic stavbe prodala Lidlu, tako da ima sama stavba toliko parkirišč, kot sem napisal. Za nekaj sto zaposlenih in za ogromno dnevnih strank. Razlaga ministrstva je, da to ni problem, ker v času obratovanja stavbe domačinov v okolici ni (Štepanjsko naselje) in bojo zaposleni in stranke takrat parkirali na parkiriščih blokov. :bonk::bonk::bonk::bonk::bonk:

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Krave se z vodo in šlaufom ravno ne perejo. Prej so živele v blatu, ker je zalilo pašnik, sedaj pa so bile v "skrbnejši negi" in so živele v lastnem dreku. V primeru suhega vremena bi pri "malomarnem kmetu" živele na suhem, v primeru teh "skrbnih kmetov", ki jih je izbrala inšpekcija, pa bi tudi v suši bile posrane od lastnega dreka.
Razlagaš kretenu, ki edino kravo ki jo mogoče lahko pere je v svoji spalnici.
Sej veš ta novodobna gamad iz blokov, ki bi kmete učila....

Ko pride v štalo pa ne veš kam ga bi dal, da nebi prišlo do nesreče.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.474
7.098
113
1705668645231.png

• Haha
Reactions: sixpower

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.117
16.330
113
Talenti zahtevajo, FDV da zaključi Izraelsko-palestinski konflikt? Pa kaj to kadijo? :D
Skupina študentov in alumnov FDV je v torek ob protestnem branju poezije in pričevanj iz Gaze obsodila »izraelsko okupacijo in izvajanje genocida« ter zahtevala, naj se FDV javno opredeli do dogajanja ter »uporabi vse vzvode pritiska, ki so ji na razpolago, da doseže konec konflikta in okupacije v Gazi«