Planet Golob

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
Če misliš na članarino 50 evrov letno je tisto članarina za navadne člane. Tu pa gre za funkcionarske članarine.

Sicer pa, če imaš drugačne informacije, nam pa ti povej, kakšen je pravi odstotek.
Človek, zavajaš že z limanjem članka, v katerem je navedena napačna višina navadne članarine, ki ni 50, ampak je 25e, potem pa pričakuješ, da se bom jajcal o ostalih nebulozah? najdite si ti in tebi podobni drug hobi, legitimno izvoljeni vladi (kar janševa ni bila) pa pustite, da opravlja svoje delo.

Alex

• Haha
Reactions: XXXL

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Vlada dviguje najvišje plače za javne uslužbence za nekje 50%, iz prejšnjih ~5500€ bruto na novih rekordnih 8500€ bruto. In to brez kakih protestov ali podobnega.

Torej bodo po dvigu vseh možnih davkov in uvedbi vseh novih, dvignili se dodatno place v javnem sektorju, privatni pa naj se trese za zaposlitev, kaj sele za povišice.

Zdi se, da na planetu svoboda vsak dan samo brainstormajo kako pobrati več od ljudi, ki so si prišvicali to kar imajo.

Čakam samo še, da Nika prevzame nadzor nad Alterjem kot šefica sovražnega govora.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
Torej bodo po dvigu vseh možnih davkov in uvedbi vseh novih, dvignili se dodatno place v javnem sektorju, privatni pa naj se trese za zaposlitev, kaj sele za povišice.

Zdi se, da na planetu svoboda vsak dan samo brainstormajo kako pobrati več od ljudi, ki so si prišvicali to kar imajo.

Čakam samo še, da Nika prevzame nadzor nad Alterjem kot šefica sovražnega govora.
Če zanemarimo nebuloze, ki si jih natresel v slogu največjega janšista in se osredotočimo na zadnji stavek- ti ne bi ustrezalo, da se sankcionira nekoga, ki se tukaj redno spotika čez "srbine", ić- e in "izbrisane-prebrisane"?

Alex

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Če Janšist pomeni, da si proti dodatnem obdavčevanju dohodkov, potem sem Janšist.

Če Janšist pomeni, da vse Svobodne odločitve slabo vplivajo predvsem na privat sektor in zaposlene tam, potem sem Janšist.

Če Janšist pomeni, da si proti izrazito subjektivno politično nastavljeni šefici svobodnega govora, potem sem Janšist.

Lahko nadaljujem tudi kako z Jankovičem. Pa ne, ker je na IČ.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Človek, zavajaš že z limanjem članka, v katerem je navedena napačna višina navadne članarine, ki ni 50, ampak je 25e, potem pa pričakuješ, da se bom jajcal o ostalih nebulozah? najdite si ti in tebi podobni drug hobi, legitimno izvoljeni vladi (kar janševa ni bila) pa pustite, da opravlja svoje delo.
50 EUR je članarina za leto 2022, ki je objavljena na uradni spletni strani stanke Svoboda:

Letos imate torej 50% popust?

Se strinjam - Golobova vlada naj končno prične opravljati svoje delo, ne pa da samo govori o nekih časovnicah, daleč v prihodnosti.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
50 EUR je članarina za leto 2022, ki je objavljena na uradni spletni strani stanke Svoboda:

Letos imate torej 50% popust?

Se strinjam - Golobova vlada naj končno prične opravljati svoje delo, ne pa da samo govori o nekih časovnicah, daleč v prihodnosti.
Aha, za lansko leto si ti mislil, poglej ga kljukca, napisal pa seveda nisi, da velja za lani, letos pa ne več..tipična propagandistična poteza, saj bo mogoče veliko takih, ki vse verjamejo nasedlo.
Luka, malo si prekratek s to svojo prozorno propagando, kakšnega velikega dometa nimaš.
Kar se tiče dela-če bi bil pošten bi priznal, da se je vlada od začetka morala ukvarjati z zajebavanjem opozicije, namesto z resnim delom.

Alex

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
Če Janšist pomeni, da si proti dodatnem obdavčevanju dohodkov, potem sem Janšist.

Če Janšist pomeni, da vse Svobodne odločitve slabo vplivajo predvsem na privat sektor in zaposlene tam, potem sem Janšist.

Če Janšist pomeni, da si proti izrazito subjektivno politično nastavljeni šefici svobodnega govora, potem sem Janšist.

Lahko nadaljujem tudi kako z Jankovičem. Pa ne, ker je na IČ.
Ti si samo lolek, ki ga janšizem izrablja.

Alex

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Aha, za lansko leto si ti mislil, poglej ga kljukca, napisal pa seveda nisi, da velja za lani, letos pa ne več..tipična propagandistična poteza, saj bo mogoče veliko takih, ki vse verjamejo nasedlo.
Kar se tiče dela-če bi bil pošten bi priznal, da se je vlada od začetka morala ukvarjati z zajebavanjem opozicije, namesto z resnim delom.
Še vedno nam nisi napisal, kakšen je pravilen odstotek funkcionarske članarine.

Ves čas govorite, da ste 24.4.2022 dosegli "zgodovinsko zmago" in da imate veliko večino v parlamentu. V čem konkretno vas opozicija lahko ovira, da ne pričnete z resnim delom? Časovnice se samo prestavljajo nekam v prihodnost.

Ponovno boste uvedli obvezo jemanja računov, kot da imate vse podjetnike za prevarante in da davčne blagajne ne obstajajo. Čeprav vam je Simič razložil, da so ob nedeljah trgovine sedaj zaprte in je logično, da je zato manj izdanih računov.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jonny77 in Matey

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113

Alex
Opa zdej pa smo tam... Janseva vlada ni bila legitimna??? A to vas na prvi uri sprejema v stranko ucijo...
Pa bodi malo bolj konkreten je to mnenje tebe ali nam lahko za to izjavo priskrbis tudi potrditev od stranke?

• Všeč mi je
Reactions: B81 in Matey

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
A to je ta visok nivo komunikacije? Ali gre zgolj za namensko miniranje teme za ponoven zaklep?

Ne bom hranil trola… predlagam tudi drugim.
A ne bi raje predlagal kar izbris mojega nicka, kot je predlagal še en vrli, ampak tudi rahlo snežinkasti član foruma?

Kar se pa tiče hranjenje trola- to bom raje ukrenil pri sebi, ker vam "drugače mislečim" nikakor ne prideš do dna-če vam janšizem govori, da je drek užiten boste ploskali, četudi se "normalna večina" ( po Hojsevih besedah) drži za nos in se zgraža.

Alex

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
V bistvu opažam, da ko nekdo začne uporabljati besede janšist, janšizem.. To pomeni, da nima argumentov, samo brani se z napadom, ki ga je nekdo izumil pred časom in sedaj ga vsi ponavljajo ko ovce brez domišljije...
To misliš? zakaj pa ne, saj celo obstaja na Wiki.:cool:

Dočim "golobizem", "pernati ipd" je pa čista izmišljotina oz. skovanka, ki pride prav obupancem in poražencem zadnjih volitev in referendumov.

Alex

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
To misliš? zakaj pa ne, saj celo obstaja na Wiki.:cool:

Dočim "golobizem", "pernati ipd" je pa čista izmišljotina oz. skovanka, ki pride prav obupancem in poražencem zadnjih volitev in referendumov.

Alex
Bo golobizem tudi enkrat vnesen v Wikipedijo :) ni to neka referenca. Zakaj se izvijas in zalis souporabnike? Jaz bi pričakoval od predstavnika bolj napredne stranke, kulturne itd da lepo napišeš članarina ni več 50 EUR ampak je sedaj 25. In donacija je 2% npr. Temu se reče spoštljivi dialog. Ne pa zmerjanje z jansizmom itd.