In tisti, ki ga kupujejo, so mu priskrbeli pogoje za plačilo prispevkov.Oni so ga podprli direktno, z nakupom, torej ga poslušajo. Ostali pa mu plačujemo prispevke in ga ne poslušamo. Opaziš razliko?
In tisti, ki ga kupujejo, so mu priskrbeli pogoje za plačilo prispevkov.Oni so ga podprli direktno, z nakupom, torej ga poslušajo. Ostali pa mu plačujemo prispevke in ga ne poslušamo. Opaziš razliko?
Zlatko je v času epidemije od države prejemal kar visoke zneske, medtem ko je agresivno protestiral proti vladi in ob vrhu EU pozival množico ljudi, naj gredo nad Merklovo v hotel Union. Na srečo so ga policisti med pohodom pravočasno ustavili.Saj je moral, če so mu ukinili status kulturnika. In od takrat ima 2 M prebivalcev Slovenije od njega kaj točno?
In tisti, ki ga kupujejo, so mu priskrbeli pogoje za plačilo prispevkov.
Seveda ve. Jeba je zgolj v dejstvu, da so vse skupaj plačali državljani v višjih cenah elektrike. Ampak kdo bi se sekiral.Tisti, ki je nakazal, že ve zakaj
Komu od umetnikov in kulturnikom plačuje država, je urejeno v zakonu, kjer so natančno predpisani pogoji. Če te to moti, daj pobudo svojemu poslancu, da se to ukine.To je torej samo med našimi? Ali kar vsem pevcem in skladateljem država plačuje prispevke? Ker to ni tako majhen znesek, tam nekje 280 EUR mesečno, če mu plačajo za minimalca, če pa še dodatno pa je čez 300 EUR, pa če naredi kaj ali ne. Lepo privilegiji za to, da 1x na leto nekaj nakracaš na papir in zarepaš.
Glede na to, da sem bolj prakticne sorte iphone ni na listi mojih gadgetov, sem mu dal priloznost dvakrat in tretjc se ne bo zgodiloAli še nisem napisal, da imam enajsto šolo pod mostom? Ti si pa največji frajer, saj maš ajfona.
Samo z eno razliko, en to naredi za svoj denar in za to plača davek, tisti drugi, ki jih poveličuješ in opevaš pa za mojegaŠe bolj sposoben je tisti, ki ruševino vredno 14.000€ proda za 150 jurjev.
Butl, vse je "naš" denar.Samo z eno razliko, en to naredi za svoj denar in za to plača davek, tisti drugi, ki jih poveličuješ in opevaš pa za mojega
Slovenije ni več, spet gre za Jugoslavijo.glede na to, da morš met trgovalni račun in plačat davek na obresti... maš najbrž čist prav, obrestna mera bo najbrž tm okol 2%
računajo pač na patriotizem populacije, ki zna na pamet parole ala: tuđe nećemo, svoje ne damo
al pa
druže tito samo piši, radićemo i po kiši
ako piše i jovanka radićemo bez prestanka
no pa da vidimo, kaj bo... k sreči je topčider ostal v eni drugi državi
Tebe je štanca napravila, medtem ko je foter Jožeju rit brisal.Takim s pet minutnim spominom je brez veze razlagati. Namesto k jodlarjem se raje preseli v Orbanoland, pa boš videl, kaj je to diktatura. Sicer je pa takim kot si ti vseeno kje živite. Knof na štanci je lahko rdeč ali črn, povsod dela enako.
Kot en dvorni norček, kratke pameti kot 8izi.Urška v elementu ... njeni fani pa tudi...
Problem koalicije, kapiš? Manjše stranke zna Janša kar lepo kupiti. Saj smo to že videli.