Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113
Saj je moral, če so mu ukinili status kulturnika. In od takrat ima 2 M prebivalcev Slovenije od njega kaj točno?
Zlatko je v času epidemije od države prejemal kar visoke zneske, medtem ko je agresivno protestiral proti vladi in ob vrhu EU pozival množico ljudi, naj gredo nad Merklovo v hotel Union. Na srečo so ga policisti med pohodom pravočasno ustavili.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.046
3.731
113
In tisti, ki ga kupujejo, so mu priskrbeli pogoje za plačilo prispevkov.

To je torej samo med našimi? Ali kar vsem pevcem in skladateljem država plačuje prispevke? Ker to ni tako majhen znesek, tam nekje 280 EUR mesečno, če mu plačajo za minimalca, če pa še dodatno pa je čez 300 EUR, pa če naredi kaj ali ne. Lepo privilegiji za to, da 1x na leto nekaj nakracaš na papir in zarepaš.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
To je torej samo med našimi? Ali kar vsem pevcem in skladateljem država plačuje prispevke? Ker to ni tako majhen znesek, tam nekje 280 EUR mesečno, če mu plačajo za minimalca, če pa še dodatno pa je čez 300 EUR, pa če naredi kaj ali ne. Lepo privilegiji za to, da 1x na leto nekaj nakracaš na papir in zarepaš.
Komu od umetnikov in kulturnikom plačuje država, je urejeno v zakonu, kjer so natančno predpisani pogoji. Če te to moti, daj pobudo svojemu poslancu, da se to ukine.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.046
3.731
113
K sreči ljudje zmeraj več berejo. In ne mislim portala predlagam vladi, kjer sem prebral že krepke bedarije. Mogoče pa bojo počasi ugotovili kdo lepo živi na njihov račun.

netko

Guru
25. jul 2007
6.983
2.277
113
Ali še nisem napisal, da imam enajsto šolo pod mostom? Ti si pa največji frajer, saj maš ajfona.
Glede na to, da sem bolj prakticne sorte iphone ni na listi mojih gadgetov, sem mu dal priloznost dvakrat in tretjc se ne bo zgodilo
Kar se pa tice 11. sole, ki jo omenjas je pa to le utvara v katero niti sam ne verjames saj je niti prebral nisi

B81

22. jul 2007
37.752
11.026
113
Če je DŠP še nekoliko odgovarjala, sta UKZ in AV totalno bluzili nekaj tretjega, nepovezano, skratka kar nekaj. Sploh AV ni vedela, kaj govori :bonk:

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.140
-378
63
glede na to, da morš met trgovalni račun in plačat davek na obresti... maš najbrž čist prav, obrestna mera bo najbrž tm okol 2%
računajo pač na patriotizem populacije, ki zna na pamet parole ala: tuđe nećemo, svoje ne damo

al pa

druže tito samo piši, radićemo i po kiši
ako piše i jovanka radićemo bez prestanka

no pa da vidimo, kaj bo... k sreči je topčider ostal v eni drugi državi
Slovenije ni več, spet gre za Jugoslavijo.