Planet Golob

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Glavni neodvisni medij rtv ste imeli 2 leti pod seboj, pa ste se ravno tako spelali.
Ni vam pomoči.
Liderja menjajte, pa bo vse boljše. Tudi za nas, ki nismo za leve-desne

lej, večina ljudi ni za leve-desne
liderja, na katerega namiguješ lahko zamenjajo člani stranke na kongresu, pa noben drug
večina ljudi tega liderja na volitvah ni obkrožila

je pa relativna večina obkrožila leteči cirkus - kle se pritoži, samo tuki je problem pa nikjer drugje

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.628
2.406
113
Pomurje
lej, večina ljudi ni za leve-desne
liderja, na katerega namiguješ lahko zamenjajo člani stranke na kongresu, pa noben drug
večina ljudi tega liderja na volitvah ni obkrožila

je pa relativna večina obkrožila leteči cirkus - kle se pritoži, samo tuki je problem pa nikjer drugje
Člani stranke imajo pravo glasanja ali nemajo muda. Janezek se je to dobro naučil.

Jebela cesta je treba potem oba menjat, pa še ljudstvo

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113

Tole me pa na nekaj spominja...

1704998341841.png

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
r
Kaj ima kritika očitno nesposbne vlade z jamranjem veš samo ti.

človk bi pomislu, da majo določeni, ki so izvolili ta leteči cirkus, moralnega mačka, zdej pa pozivajo tiste, ki ga niso, naj grejo na bicikle...

sej bomo šli, slej ko prej bo to edini način, da bomo prišli v službo

sam jebatga, jest mam kr mal daleč... bo treba mtb zamenjat za specialko pa mal na kondiciji delat... pol se bo pa mogoče celo časovno izšlo, glede na to kakšne plane ima njihov drugi ljubljenec, ljubljanski šerif... če bi bil roglič bi že zdej bil hitrejši z biciklom...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.723
9.924
113
40
MB
človk bi pomislu, da majo določeni, ki so izvolili ta leteči cirkus, moralnega mačka, zdej pa pozivajo tiste, ki ga niso, naj grejo na bicikle...

sam jebatga, jest mam kr mal daleč... bo treba mtb zamenjat za specialko pa mal na kondiciji delat... pol se bo pa mogoče celo časovno izšlo, glede na to kakšne plane ima njihov drugi ljubljenec, ljubljanski šerif... če bi bil roglič bi že zdej bil hitrejši z biciklom...
fora je da so bili prej plačani za picikliranje.

zdaj pa bi blo treba zastonj, ker drugega plačnika za to razen kaviar komunistov ki se bojijo za svojo ablast pač ni.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.628
2.406
113
Pomurje

Nikoli volil novih obrazov.
Zdaj je čas za novega na desnici. Stari je zanič, da sem kulturen in znebili se ga ne boste.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.493
7.134
113
Obrestno mero še sporočijo.

Me ne bi presenečalo, če neka brihta vidi preračunano inflacijo iz statističnega urada (katera upošteva zrezke po 40 centov) in postavi donosnost manjšo od inflacije.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Obrestno mero še sporočijo.

Me ne bi presenečalo, če neka brihta vidi preračunano inflacijo iz statističnega urada (katera upošteva zrezke po 40 centov) in postavi donosnost manjšo od inflacije.

glede na to, da morš met trgovalni račun in plačat davek na obresti... maš najbrž čist prav, obrestna mera bo najbrž tm okol 2%
računajo pač na patriotizem populacije, ki zna na pamet parole ala: tuđe nećemo, svoje ne damo

al pa

druže tito samo piši, radićemo i po kiši
ako piše i jovanka radićemo bez prestanka

no pa da vidimo, kaj bo... k sreči je topčider ostal v eni drugi državi