Idioti zagamani. Mi nismo vredni države.Od 13.000 računalnikov so do sedaj uspeli razdeliti celih 39! S takim tempom bodo zadnji le še za v muzej.
Idioti zagamani. Mi nismo vredni države.Od 13.000 računalnikov so do sedaj uspeli razdeliti celih 39! S takim tempom bodo zadnji le še za v muzej.
seveda nisi dojel napisanega...Šteješ samo pufe center vlad ali desnih tudi?
prašičem popuščajo živci?Idioti zagamani. Mi nismo vredni države.
Saj ima prav. To kar se sedaj dogaja ni nobeni stvari podobno.
kolesarit pa ne greš? Zakaj ne?ja, to je res, ampak kaj mamo mi s tem?
jest nič, jest tega letečega cirkusa nisem volil, niti nisem 4x referendumiral in orgazmiral na to temo
kolesarit pa ne greš? Zakaj ne?
Kako, če so ponavadi spontani?Za proteste se mora najprej pojavit kakšen pobudnik, oziroma več njih, ki znajo motivirat množico...
To je domena Ćordića in ostalih izmečkov.kolesarit pa ne greš? Zakaj ne?
Delajte se norca, ampak vašim nasprotnikom je uspelo.
Sicer pa vašega kandidata vsak prekaša, še tišlar. Še v črno odeta prebivalka zoo-ja, bi ga sprašila.
Daj mi vso moč medijev, Nike Kovač, in še kakega medijskega aberverznika in čez en mesec bo na čelu vlade sedelo tole:Delajte se norca, ampak vašim nasprotnikom je uspelo.
Sicer pa vašega kandidata vsak prekaša, še tišlar. Še v črno odeta prebivalja zoo bi ga sprašila.
RTV pa neodvisni medij, saj se šališ ali pa si res tako butast?Glavni neodvisni medij rtv ste imeli 2 leti pod seboj, pa ste se ravno tako spelali.
Ni vam pomoči.
Liderja menjajte, pa bo vse boljše. Tudi za nas, ki nismo za leve-desne