Planet Golob

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
jap, prosto po narod je glup...
a številke so precej višje kot 30%...ocenjujem da je vsaj 80 do 90% naroda glupega (ne glede na izobrazbo).

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Si si prebral mojo razlago tri poste nad tvojim? Upam samo, da ne jemlješ to skupino ljudi za manjvredne, ponižujoče....
Zavedam se, da je veliko teh ljudi ponižanih in užaljenih in upajo, da jim bo SDS s svojo domobransko retoriko prinesel neko zadoščenje. O njihovi politični modrosti pa malo dvomim, ker niso nič drugega kot verniki v Janeza Brezmadežnega.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Zavedam se, da je veliko teh ljudi ponižanih in užaljenih in upajo, da jim bo SDS s svojo domobransko retoriko prinesel neko zadoščenje. O njihovi politični modrosti pa malo dvomim, ker niso nič drugega kot verniki v Janeza Brezmadežnega.

kaj pa misliš o politični modrosti tistih, ki so volili par dni pred volitvami kupljeno stranko brez programa in brez kadrov?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.124
16.347
113
idiot.jpg

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Vse je boljše, kot še nekaj let diktature.
eh bizi, to je parola
a ni neka osnova politične modrosti glih to, da ne nasedaš na parole?

sicer pa, na volitvah je blo če se prav spomnim 21 strank oz. list
zakaj bi politična modrina obkrožila glih to, ki jo je nek bolj ali manj neznan možakar, ki ne zna povedat nič pametnega razen, da ljudje plešejo na ulicah, ko ga vidijo, kupil tik pred volitvami in nima ne kadrov ne programa?

samo to me zanima, ne janša gor al pa dol... ga pač ne maraš, sej nisi edini
ne zakaj janša ne, ampak zakaj golob ja... od kje črpate to politično modrost, da ste glih goloba izvolili, ne pa recimo Nestrankarsko ljudsko listo gibanja Zdrava družba?

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.140
-378
63
saj vidiš da ti lefta.rdi ki "imajo" izobrazbo - sodnik, kmetijska, tale iz elesa... pa to so samo zadnji primeru ki se jih je razkrilo.
3/4 njih ma kupljene papirje očitno, glede na to kaj gobcajo pa 95%.
Masleša tudi ni upal razkrit papirjev, ubogega dedeka iz Desusa pa je kvazi novinarska tutka pritiskala do onemoglosti, ni pa zmogla opravičila ko je videla diplomo. To Gnoj fakultet ne nauči.

Res si en patentiran tepec. V članku lepo piše, da 30% volivcev SDS sestavljajo ljudje z OŠ ali manj. To je približno 80.000 ljudi. Ker v Sloveniji po moje ni veliko več polnoletnih prebivalcev, ki bi imeli samo OŠ ali manj, torej drži, da ta nižji sloj v glavnem voli SDS.
bizi če gledaš cifre kot člane SDS ne prideš na 80 jurjev, je manj, če gledaš kot celotno udeležbo volilcev SDS (stranka + simpatizerji, torej 1/3 le - teh) je pa cifra tud ne pride skozi. Kakorkoli obračaš številke ne lažejo z razliko od tebe

ker janez je edina alternativa...jaooo bizi
bizi kako je pa kaj verovati v kloj? ste kak korak pred zgoraj omenjenimi?

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco
Mi ni čudno da ga ne razumete. Ste le volilci sds, kar pomeni, da ste v velikem % končali s OŠ.
In težko vam % gredo v bučo.
seveda smo..samo potem pride SŠ, pa UNI...pa zgleda smo prepametni za vas, ali vi prezabiti za nas...verjento bo tu nekje resnica
v bučo gre precej več sploh po prebranem tu gor. Vidim da bizija številke mučijo nič ne de,vzamemo v zakup.
Sicer pa ja sm volu SDS (da ti polepšam večer) pa bi rekel da bizi doživlja diktaturo že ko vidi janeza po TV, če preklopi (pomotoma) na Novo24 pa sm prepričan da naslednjih par dni ne spi ker ga janez preganja. niti rdeča knjižca pod vzglavnikom pa slika joškota nad posteljo nista temu sovragu kos