Po tvoji pismenosti sodeč (vkradel, lažnjivec) imaš ti tri doktorate.Zelo ste spustili standarde na Gnoju, pardon Knoju.
Po tvoji pismenosti sodeč (vkradel, lažnjivec) imaš ti tri doktorate.Zelo ste spustili standarde na Gnoju, pardon Knoju.
Kje sem se jaz hvalil o tem? Aja, to vam na Gnoju, ups Knoju povedo in vi potem to tukaj pišete. Reveži.Po tvoji pismenosti sodeč (vkradel, lažnjivec) imaš ti tri doktorate.
Kolikor vem, je minister za gospodarstvo Matjaž Han samo trgovec, pa se v to nihče ne spotika. Pa menda spada na levo.Težava je, da se leve stranke predstavljajo kot hudi intelektualci visoko izobraženi. In je njim pod častjo da je nekdo samo tehnik ali pa boh ne dej trgovec. Tukaj je deklica sama naivno napisala napačno izobrazbo, sej kdo bo pa to opazil, se je na predvolilnih bojih lepo videlo kako so oni izobraženi...
Je pa fletna ministrica... Morda bo tudi uspešna. A vseeno grenak okus da se brani tako laž.
Nižji sloj so samo volivci SDS.hehe, tud tega nisem opazil... da so desnicarji nizji sloj? ha...
Ja, ampak Han je tako napisal, ni oddal napacnih podatkov.Kolikor vem, je minister za gospodarstvo Matjaž Han samo trgovec, pa se v to nihče ne spotika. Pa menda spada na levo.
Že spet nimaš pojma, na kaj sem odgovarjal.Ja, ampak Han je tako napisal, ni oddal napacnih podatkov.
Kakotkoli obrnes, se je zlagala.
Nižji sloj so samo volivci SDS.
Pijes ze dopoldan?Že spet nimaš pojma, na kaj sem odgovarjal.
Torej dve tretjini Alterja?Nižji sloj so samo volivci SDS.
Vedno bolj občudujem tvojo tri sekundno pozornost.Pijes ze dopoldan?
upaš to povedati v obraz 200 000+ volilcem omenjene stranke.....majkemi da si car če gre to skoziNižji sloj so samo volivci SDS.
kamela a nardimo en sestank zadi za transformatorjem ..tisti ki nas je je**no več proti tistim ki jih je je**no maloJ.... malo vas je!
Ne gre to nekako skupaj z agendo. Manj izobražen sloj, je nižji sloj. Torej, delavci. Za delavce je kapitalist grdi mož, z velikim trebuhom, ki izkorišča njih delavce z umazanimi delavskimi rokami, ter lakoto v želodcu. Nevem kako bi v zgodbi našli skupno nit zagovorniki kapitala ter lačni delavci. Naj mi nekdo razloži prosim.upaš to povedati v obraz 200 000+ volilcem omenjene stranke.....majkemi da si car če gre to skozi
In ti volijo SDS?Dejstvo je, da nižji in najslabše plačan sloj dejansko poganja celo državo. Žal pa se sam tega ne zaveda ravno kaj dosti, zato se da z njim lepo manipulirati in živeti na njegov račun.
Pazite koga boste volili, marsikdo med politiki se je spremenil pod pritiskom. Tudi tale izgleda:
Poglej priponko 78738