Mislim, da kar vsi potrebujemo trdo roko, kar je SDK bil.
ja pa tito pa goli otok
nije žvaka za seljaka, nije demokratija za budale
Mislim, da kar vsi potrebujemo trdo roko, kar je SDK bil.
Torej si levosučni, gremo naprej
Težava je, da se leve stranke predstavljajo kot hudi intelektualci visoko izobraženi. In je njim pod častjo da je nekdo samo tehnik ali pa boh ne dej trgovec. Tukaj je deklica sama naivno napisala napačno izobrazbo, sej kdo bo pa to opazil, se je na predvolilnih bojih lepo videlo kako so oni izobraženi...mi je čisto vseeno, kakšno izobrazbo ima. Ministrstva vodijo ljudje, ki so imajo čisto kontra izobrazbe, tako da ni to neka garancija za uspešno ali neuspešno vodenje ministrstva.
komentiral sem hladno prho za goloba. In ni prav, da mislijo s svojo glavoo, kot ni prav če vsi kimajo, da so spet kimavčki. solit se pejte! nikoli prav! hahaha....
Pa si prebral kaj gnide pišejo?
Težava je, da se leve stranke predstavljajo kot hudi intelektualci visoko izobraženi. In je njim pod častjo da je nekdo samo tehnik ali pa boh ne dej trgovec. Tukaj je deklica sama naivno napisala napačno izobrazbo, sej kdo bo pa to opazil, se je na predvolilnih bojih lepo videlo kako so oni izobraženi...
Je pa fletna ministrica... Morda bo tudi uspešna. A vseeno grenak okus da se brani tako laž.
manipulatorček se je oglasil, kako lepo.PROGRAM SDS: Nedopustne čakalne dobe bomo skrajšali v treh mesecih
Takoj bomo pristopili k interventnim ukrepom za skrajševanje čakalnih dob. Nedopustne čakalne dobe bomo skrajšali v treh mesecih.www.sds.si
Pa si prebral kaj gnide pišejo?
Da se bo hrana podražila.... da kmetje protestirajo, ker jim hocejo ukinit subvencije za gorivo ?
kaj si pa ti razbral iz, drugace cisto preprostega, clanka?
senjurček kopuje govedino po 1 €/ kilaDa se bo hrana podražila.
Meni je všeč. Sredi polja, zajček v naročju....iz Slovenije, moje dežele, dežele neomejenih možnosti
a obstaja še kakšna država na svetu, kjer bi kaj takega lahko bilo minister?
no to
Meni je všeč. Sredi polja, zajček v naročju....
Seveda je. Ker desničarji se predstavljajo kot neizobražen nižji sloj. Takoj ko kandidat ni visoko izobražen udarijo po njemu.ne vem, jest tud nimam takega obcutka, da je izobrazba njihov adut in da bi to neki exstra izpostavljal.
kako ce bo kdo opazil, ce pa se to vedno najprej preverja ob nastopu na visje polozaje?
Jaz sem zajčka imel v naročju potem pa v loncu. Sem velik ljubitelj živali sploh s prilogo.a dej nehej, ves da se zajcka ne sme imet v narocju. sej vidis, da ji je se spol spremenil, tok ga je vznemirilo.
On samo video pogleda, bralno razumevanje mu ne gre.... da kmetje protestirajo, ker jim hocejo ukinit subvencije za gorivo ?
kaj si pa ti razbral iz, drugace cisto preprostega, clanka?
večna ti hvala. neki sm bil zaprt, po 30 sekundah posnetka sem teku sratTole nekako paše v temo: