Planet Golob

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.640
3.096
113
v lokalni ostariji
mi je čisto vseeno, kakšno izobrazbo ima. Ministrstva vodijo ljudje, ki so imajo čisto kontra izobrazbe, tako da ni to neka garancija za uspešno ali neuspešno vodenje ministrstva.

komentiral sem hladno prho za goloba. In ni prav, da mislijo s svojo glavoo, kot ni prav če vsi kimajo, da so spet kimavčki. solit se pejte! nikoli prav! :bonk: hahaha....
Težava je, da se leve stranke predstavljajo kot hudi intelektualci visoko izobraženi. In je njim pod častjo da je nekdo samo tehnik ali pa boh ne dej trgovec. Tukaj je deklica sama naivno napisala napačno izobrazbo, sej kdo bo pa to opazil, se je na predvolilnih bojih lepo videlo kako so oni izobraženi...

Je pa fletna ministrica... Morda bo tudi uspešna. A vseeno grenak okus da se brani tako laž.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Težava je, da se leve stranke predstavljajo kot hudi intelektualci visoko izobraženi. In je njim pod častjo da je nekdo samo tehnik ali pa boh ne dej trgovec. Tukaj je deklica sama naivno napisala napačno izobrazbo, sej kdo bo pa to opazil, se je na predvolilnih bojih lepo videlo kako so oni izobraženi...

Je pa fletna ministrica... Morda bo tudi uspešna. A vseeno grenak okus da se brani tako laž.

ne vem, jest tud nimam takega obcutka, da je izobrazba njihov adut in da bi to neki exstra izpostavljal.

kako ce bo kdo opazil, ce pa se to vedno najprej preverja ob nastopu na visje polozaje?

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
iz Slovenije, moje dežele, dežele neomejenih možnosti

a obstaja še kakšna država na svetu, kjer bi kaj takega lahko bilo minister?

no to

5-278568661_10228354045618555_5841689046720934415_n.jpg

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.640
3.096
113
v lokalni ostariji
ne vem, jest tud nimam takega obcutka, da je izobrazba njihov adut in da bi to neki exstra izpostavljal.

kako ce bo kdo opazil, ce pa se to vedno najprej preverja ob nastopu na visje polozaje?
Seveda je. Ker desničarji se predstavljajo kot neizobražen nižji sloj. Takoj ko kandidat ni visoko izobražen udarijo po njemu.

Misliš realno da je verjela da bo kdaj ministrica? Noben ne bi opazil v kolikor ne bi sedaj bila izbrana za grešnega kozla na ministrstvu