Planet Golob

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.136
5.078
113
Nuku`Alofa
Delajte se norca, ampak vašim nasprotnikom je uspelo.
Sicer pa vašega kandidata vsak prekaša, še tišlar. Še v črno odeta prebivalka zoo-ja, bi ga sprašila.

Ni problem če ga prekaša boljši oziroma manj slab. Problem je, ko ljubitelji novonovih posterfrisov na oblast postavijo v črno ali v perje odetega prebivalca ki ima temu primeren intelekt.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.136
5.078
113
Nuku`Alofa
Fak ej. Sej Zlatko ni bil glih takten, sam jajca je pa pokazal in to velika.
53.jpg

pa iq je tudi temu primeren

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.136
5.078
113
Nuku`Alofa
Preostali so na neznani lokaciji v skladišču, čakajoč Godota.

Če ne vejo kaj z njimi, naj jih razdelijo naključnim 12961 državljanom.

Jaz predlagam da jih po nabavni ceni kupi kar ministrica osebno

netko

Guru
25. jul 2007
6.983
2.276
113
Potem si pa še večji frajer, ker ne uporabljaš šumnikov zato, da ljudje mislijo, da imaš ajfon.
Ne morem ti pomagat lahko pa te sprejmem takega kot si, pac tudi taki se rodijo...
Zato ti razresim tvojo uganko, sumnikov ne uporabljam, ker vecino postov napisem med opravljanjem jutranjih potreb na telefonu in sem prelen, da bi cakal na sumnik...
V postih ki jih odgovarjam na racunalniku pa bos nasel tudi sumnike

Si zadovoljen, povej prijateljem, da si resil skrivnost, ampak...

• Haha
Reactions: Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
...KSZ...

Evo, pa imamo v zgolj 10ih mesecih 500 strani v topicu na sicer s forumskimi pravili prepovedano (politično) tematiko. Lep dokaz iz prakse, da je to nekaj kar se glede na katastofalno stanje naše politike želi oz. potrebuje. In moram reči, da je po svoje prav zanimivo, ko na vsake toliko časa preberem vsebino prvega posta te teme ter nato postavim zraven aktualno dogajanje, ki vedno znova in znova potrjuje pravilnost poante tega zapisa.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Ne samo, da Asto "malo" j3bejo številke, tudi pomeni besed ji očitno delajo probleme kar me malo preseneča glede na to kako so levičarji že pregovorno razgledani, izobraženi in oh&sploh :D

Strmeti.jpg

streméti -ím nedov. (ẹ́ í)
knjiž. prizadevati si doseči, uresničiti kaj: stremeti k napredku; stremeti po resnici, znanju; stremeti za tem, da se uveljavijo mladi avtorji
// prizadevati si priti do česa, pridobiti kaj: stremeti po gmotnih dobrinah; stremeli so za ugodjem, zabavo

strméti -ím nedov. (ẹ́ í)
1. gledati, navadno nepremično: strmeti predse, v tla; molče, osuplo, srepo, topo, zamaknjeno strmeti / ekspr. za njo je strmelo mnogo pogledov
2. biti negiben, tog zaradi velikega duševnega vznemirjenja: poslušali so ga in strmeli; strmel je ob surovem vedenju svojega očeta; strmeti od groze, začudenja; tako se je spremenil, da je kar strmela / strmel je nad njeno prijaznostjo njena prijaznost ga je zelo presenečala, osupljala; presenečeno, začudeno je strmel nad tem odkritjem

sad

Guru
24. avg 2007
21.202
9.836
113

B81

22. jul 2007
37.748
11.026
113
No zdaj vemo kdo je Breda Zorko :evil:
Gospa, ki je ocenila tudi jansevo nepremicnino v Trenti :)

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.676
3.947
113
Ljubljana
hmpg.net
Pa vseeno v pogodbi piše:
"ministrstvo "s podpisom te pogodbe potrjuje, da so mu nepremičnine, ki jih kupuje, v naravi poznane tako po kvaliteti in površini" in se stavba proda "po načelu videno - kupljeno"."

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113
1705083700-kres-zpm-750x576.jpg

Ob štajerski avtocesti in glavnih cestah na Štajerskem gorijo kresovi, ki so jih v znak protesta prižgali kmetje. Kot je za N1 povedal eden izmed pobudnikov akcije, kmet iz Spodnjesavinjske doline, naj bi skupaj zakurili okoli 30 kresov. K akciji so pozivali na družbenih omrežjih. Objavo je na omrežju X delil tudi poslanec Nove Slovenije (NSi) Aleksander Reberšek.