Planet Golob

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.873
2.651
113
Ima(!) diplomo: ima le diplomo visokošolskega strokovnega študijskega programa 1. stopnje.

Zna biti sranje z Gabrovo! (gre v njen imidž):

1704619714497.png

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.357
7.461
113
Zanimivo sem se enkrat pogledal zadnjih nekaj kreditnih pogodb in se tistih za odprta sredstva in v nobeni ne pise za koliko bom prodajal robo za katero mi dajo denar, ravno tako ne pise, da bi vstopili v proces odlocanja...
Pise pa kdaj in kako bom sredstva vrnil in kaj se zgodi v primeru da ne bom vracal
Torej mas pogodbe z rocnostjo npr treh let in odlogom odplacila glavnice?

ce je banka dovolj izpostavljena ti lahko v pogodbi doloci da bo imela svojega predstavnika v poslovodskem organu tvojega podjetja.

in lahko ima klavzulo da ce dokoncanih stanovanj ne bos prodal do datuma XX bodo prodajo prevzeli oni.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.338
2.988
113
Lublana
Obišči stran
Če lahko drugim veroizpovedim voščijo za njihov praznik bi želel da vošči tudi nam katolikom.
Jaz sem mnenja, da lahko politiki, če že, voščijo le ob uradno od države priznanih praznikih. Kakšen srbski pravoslavni božič zdaj? Kaj je zdaj to en sranje? Pa še v tujem jeziku, pa še to polpismeno. Mar bi v grabljah napisali. Zelo neprimerno. In to celo od politikov, ki se imajo za ateiste in antikrščanarje. Blesave glave.