Planet Golob

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Jaz sem mnenja, da lahko politiki, če že, voščijo le ob uradno od države priznanih praznikih. Kakšen srbski pravoslavni božič zdaj? Kaj je zdaj to en sranje? Pa še v tujem jeziku, pa še to polpismeno. Mar bi v grabljah napisali. Zelo neprimerno. In to celo od politikov, ki se imajo za ateiste in antikrščanarje. Blesave glave.

ja tega njihova ljubičica bela ne bi lajkala, če bi bla še živa

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.338
2.988
113
Lublana
Obišči stran
Pa, če se greje kakor neke tolerantneže in vsi enaki in vsi skupaj veseli in podobne fore, upam, da se spomnijo tudi na budiste, hindujce,pa žide pa kaj jaz vem kdo vse še živi tukaj... Ali so oni za njih pač manj vredni?

Pa še nekaj, božič so voščili zgolj srbskim pravoslavcem. Kaj pa rusi in Ukrajinci, ki živijo v sloveniji? Oni niso vredni čestitke. Samo srbi so zdaj kar nekaj zelo posebnega. Zakaj te razlike?

Kakšna zblojena golazen je ta vlada. Ogabno res.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.052
6.244
113
Zgolj in samo politično zbiranje glasov. Hindujci, Budisti, Ukrajinci tile nimajo volilne pravice, hebe se njim za njih. Vedo da če skrbijo za srbe, in SD za kosovce, da je to v današnjih časih nezanemarljiv procent glasov. Pri zavestnih Slovencih so opleli, ostanejo jim samo nebodigatreba.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.016
6.240
113
blizu močvirne prestolnice
Zgolj in samo politično zbiranje glasov. Hindujci, Budisti, Ukrajinci tile nimajo volilne pravice, hebe se njim za njih. Vedo da če skrbijo za srbe, in SD za kosovce, da je to v današnjih časih nezanemarljiv procent glasov. Pri zavestnih Slovencih so opleli, ostanejo jim samo nebodigatreba.
No ja,pri šiptarjih s sd si lepo podajajo roko tudi tisti iz sds. Enako kot pri TEŠ. Aja, večina razkolnikov ima na isti dan Božič kot mi, le srbski in ruski drek sta imela včeraj.

dax

Majstr
22. maj 2012
934
2.018
93
So pozabili en r? Robber? :rolleyes:

416056348_7289960767722150_2852443791384502026_n.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

erikson

Guru
25. avg 2007
22.732
6.503
113
Niti med seboj se ne morejo zmeniti.

Vse je bilo dogovorjeno, vendar so zaradi Adamičeve odsotnosti (bil je v tujini) kandidaturo prestavili na čas po počitnicah. Vmes se je vrnil, prišel na pogovor na poslansko skupino, kjer pa z njim niso bili zadovoljni. Najbolj glasen nasprotnik je bil najmlajši poslanec Lenart Žavbi, prav tako naj bi njegovi kandidaturi nasprotovala tudi Nataša Avšič Bogovič, pred volitvami svetovalka v družbi Gen- I, torej premierjeva tesna sodelavka. Vodja poslanske skupine Borut Sajovic pa naj bi kar zapustil sestanek.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pa še nekaj, božič so voščili zgolj srbskim pravoslavcem. Kaj pa rusi in Ukrajinci, ki živijo v sloveniji? Oni niso vredni čestitke. Samo srbi so zdaj kar nekaj zelo posebnega. Zakaj te razlike?

Kakšna zblojena golazen je ta vlada. Ogabno res.
Ukrajinci so uradno prestavili božič za 14 dni, Ruse se pa sme omenjati samo v zvezi z vojno v negativnem pomenu.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Všeč so mi komentarji na izobrazbo...
Vidi se, da imajo vsi uporabniki alterja vsaj fakulteto, če ne doktorata ali Nobelove nagrade... Kot imajo vse kar se da v športu..
Nisem na levi strani, ampak...
:valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse:

vidi se ti tudi da imaš morda le OŠ končano pa še to je vprašanje.

ps: lagala in zavajala je, to je point. ne izobrazba, njena izobrazba(tista prava, ne ta izmišljena) je čisto ok. ti raje napišem ker vidim da ti ne nese prav daleč.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new