Planet Golob

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.364
7.464
113
Skupinske kuhinje bodo, ker moderni ljudje malo individualno kuhajo. Kpl strošek gradnje bo 2000/m2 prodajna bo 3000/m2 torej ima 1000/m2 dobička in je matematika.
Bo treba se kak pravilnik spremenit da bo to slo cez.

cez par let bomo pa vsi mel za celo leto dela s predelavami instalacij k si bodo vsi kuhinje vgrajevali hahahah

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
Ne da sem strašni ljubitelj Goloba, vseeno jaz bi se zamislil na virom. Spodaj iz rtvslo.

Čalušić, tudi podpredsednica odbora DZ-ja za kmetijstvo, je po izobrazbi inženirka agronomije in hortikulture, specializirana kot kvalificirana svetovalka s področja varstva kmetijskih rastlin. Kot je zapisano ob njeni predstavitvi na spletni strani stranke, od tod izvira njena ljubezen do podeželja in kmetijstva. Diplomirala je na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani, opravljen pa ima tudi tečaj za sommeliera prve stopnje pri Društvu za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije.

"Kot poslanka se zavzemam za vitalnost in konkurenčnost kmetijstva in prehranske industrije ter skrajšanje dobavnih verig in lokalno samooskrbo. Skrb za učinkovitejšo rabo naravnih virov, naše kulturne dediščine in hkratni razvoj diverzifikacije podeželskih skupnosti so moja zaveza tako sebi kot vsem prebivalkam in prebivalcem Slovenije," piše na spletni strani stranke.

Delovne izkušnje je, kot so sporočili iz kabineta predsednika vlade, Čalušić pridobivala tudi v družinskem podjetju, ki se ukvarja z gradbenimi instalacijami in gostinstvom. "V zadnjih letih je uspela povezati in v okviru lokalne dobavne verige združiti več mladih istrskih vinarjev. V svoji viziji poudarja potenciale Slovenije, ki bi lahko postala prepoznavnejša zelena destinacija, za kar pa je treba več vlagati v znanja in inovacije, vitalnost in konkurenčnost podeželja, spodbujati kratke dobavne verige in lokalno samooskrbo, predvsem pa poskrbeti za učinkovitejšo rabo naravnih virov in diverzifikacijo podeželskih skupnosti," so zapisali.
Tako na uč bi rekel da je RTV baročno spisal njen CV kateri je bil podan na kratko zgoraj. Pa pustimo ženski neki cajta, mogoče bo pa ena redkih katera se izkaže.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
Ne ne…prepoved biomase in plina. On pa lastnik firme za proizvodnjo elektrike.

mi kot narod si to zasluzimo. Ce bi bili normalni bi tip v azil v juzno ameriko pobegnil
Kako smo mi lahko normalen narod? Srb vodi glavno mesto in v vse pore poslovanja uvaža balkanske posle. Za vladajočo strukturo države pa imamo kar imamo. Narod idiotov, kot je Lenin rekel koristnih idiotov.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
Veš birokratek, če so šele novembra pričeli z dokumentacijo jim ne bo uspelo še 5 do 10 let je skupaj spravit.
A se tebi sanja koliko se čaka pri WEC na izdelavo in montažo? Vrsta je, to vam na Gnoju, ups Kloju niso povedali? So imeli naši šanso nekaj časovno pridobit v paketu z Bolgari, pa se je Sončni kralj odločil za celice, mu finančno bolj ležijo.
V trenutku ko je putin napadel Ukrajino, bi prava politika začela z planom NEK2. Še Avstrijcev ne bi bilo treba prepričevati.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
So, samo ce se ti sam lotis vrtcev in sol potem jih bos tudi financiral. Razen ce se racuna da bo javni del pokrila obcina skozi javno zasebno partnerstvo.

Takoj ko za projektom stoji banka s projektnimi krediti ti enostavno nisi vec sam gospodar ampak imajo vec ali manj vzvodov da vplivajo na prodajo zadev ki jih financirajo.
Ni mi jasno zakaj se Boscarol gre takšne zgodbe, stanovanja, Kolizej pa še projekt v Mariboru. Tip je bil vajen cel lajf vodit en posel in to uspešno sedaj pa kar vse povsod. Pa ni ravno rosno mlad.....

B81

22. jul 2007
37.777
11.044
113
Lahko bi užival starost itd....kot razmišlja marsikdo, ki ni premožen... možno pa, da je njemu v zadovoljstvo, da proba naredit kaj koristnega za vse in ob tem zaslužit.

Ker takega zanosa, ko je govoril o projektu, še nisem videl pri nobenem politiku, je blo super za videt :)

• Všeč mi je

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
Golob že toži tisto romunsko podružnico Raiffeisen, kjer so mu bojda ukradli identiteto in v njegovem imenu odprli TRR ter vnesli njegov domač naslov za kraj bivanja (Gorica nekaj) ?

1178591.width-660.jpg
Ne bi se čudil da je sam ustvaril račun z 0 evrov in dal zahtevek na FURS da ga najde.:cool:

• Všeč mi je

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
Lahko bi užival starost itd....kot razmišlja marsikdo, ki ni premožen... možno pa, da je njemu v zadovoljstvo, da proba naredit kaj koristnega za vse in ob tem zaslužit.

Ker takega zanosa, ko je govoril o projektu, še nisem videl pri nobenem politiku, je blo super za videt :)
Imaš prav samo mislim da vstopa na njemu bolj neznano področje. Imam malo vpogleda v to in gradbeništvo v Sloveniji je ......groza.;)

hdx

Guru
1. jun 2011
1.547
2.256
113

Vsi milijonarji/milijarderji delajo več kot navadna raja. Konkretno več

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.643
3.104
113
v lokalni ostariji
Ni mi jasno zakaj se Boscarol gre takšne zgodbe, stanovanja, Kolizej pa še projekt v Mariboru. Tip je bil vajen cel lajf vodit en posel in to uspešno sedaj pa kar vse povsod. Pa ni ravno rosno mlad.....
Morda ima poln k raznih ljudi ki hodijo k njemu in mu predstavljajo "vrhunske ideje" tako pa sedaj vsakemu pove da nima več denarja ker ga vlaga v svoje ideje...

Ampak če gledamo tarčo stanovanja po 3k niti niso tako zelo poceni.