Ni res. Stopi v suh kravjek ali pa v frišnega, bi rekel da je kar velika razlika.če maš na izbiro al boš stopu u drek al pa boš u drek stopu, pol je vseen če stopiš u drek
evo, sem ti napisu za tvoj nivo
Ni res. Stopi v suh kravjek ali pa v frišnega, bi rekel da je kar velika razlika.če maš na izbiro al boš stopu u drek al pa boš u drek stopu, pol je vseen če stopiš u drek
evo, sem ti napisu za tvoj nivo
Šarec očitno ne more iz svoje kože. Vidi da državo hudič jemlje pa bi rad za konec naredil en tak ultra mortal kombat show.Samo če ni svinjina in cviček.
Vojakom odrejajo, da morajo biti po en mesec doma, zdaj pa resničnostni šov
Šarec 1
![]()
Vojakom odrejajo, da morajo biti po en mesec doma, zdaj pa resničnostni šov
Na novico, da bo Šarčevo ministrstvo denar za šov zagotavljalo kljub zmanjšanju proračunskih sredstev, so se danes odzvali še v sindikatu Morsa.www.zurnal24.si
Šarec 2
Nov razkol v koaliciji? Poslanka Svobode Šarca poziva k odstopu
![]()
Nov razkol v koaliciji? Poslanka Svobode Šarca poziva k odstopu
Poslanka stranke Gibanja Svoboda Mojca Šetinc Pašek poziva Marjana Šarca k odstopu. Razlog? Razpis za resničnostni šov Vojak v akciji, ki naj bi nagovarjal mlade k poklicu vojaka.www.zurnal24.si
Ah vidi ga komunisteka!Več bom dajal na kupček več mi bo za vzeti.
Enkrat pa le prideš do spoznanja, da je to tisto pravo.Ah vidi ga komunisteka!
Mah niso me prepričali najprej so 50 let furali državo in jo zagonili, pogrnili so tudi pri vzgoji svojih otrok, ti jo bodo zagonili še veliko hitreje! Še dobro da se staram, pa otrok nimam, srce bi se mi paralo da bi živeli v svetu ki nastaja.Enkrat pa le prideš do spoznanja, da je to tisto pravo.
Nikomur ne bo treba na noben otok, vas je dovolj, ki genetski material hranite zase in skrbite za to da bo prostora za vse več kot dovolj. Sicer pa nam naredi uslugo in nam naslednjič že zjutraj povej da smo vsi komunajzarji, bo alter manj posran. Genialec.Upam da boste levi enkrat odjadrali na une otoke, kjer je drek res nekaj vreden, poguglaj.
Mogoče boste pa takrat iz dreka potegnili kandidata ala Chanel.
Komanda iz Murgelj je padla kaj morajo v Mladini poročat.
Tale članek je smeh. Res sicer graja Goloba ampak zato, ker je jasno, da je že odpisan in se dela podlaga za nov obraz, ki bo še bolj ekstremno levičarski, ker ta očitno ni dovolj. Na Levici si ga že drkajo
Komunisti svoj kader plasirajo od zgoraj navzdol. Najmanj pokvarjene (Drnovšek) so porabili, ostal je samo še odpad tipa Golob in še slabši. Ja, verjamem, da imajo komunsti še slabšega od goloba in še bolj pokvarjenega na lagerju. .Tale članek je smeh. Res sicer graja Goloba ampak zato, ker je jasno, da je že odpisan in se dela podlaga za nov obraz, ki bo še bolj ekstremno levičarski, ker ta očitno ni dovolj. Na Levici si ga že drkajo![]()
Ta je dobra ja.Kak nobenega od teh levakov ne izuci … da ne mores bit dovolj woke da te na koncu lastni ne pokenslajo.
Se vsak ko je masiral prebujene rinkce ga je na koncu isto doletelo.![]()
Vprašaj Žižka. Ker potem ne bi bila več levica, ampak desnica. Zato ni treba desnici, ko je v opoziciji niti s qrcem mignit. Samo nasloni se nazaj in počaka da se pokoljejo sami med sabo. Od tu dalje pa....beri tisto kar si mi včeraj polajkal z rdečim prstkom.Kak nobenega od teh levakov ne izuci … da ne mores bit dovolj woke da te na koncu lastni ne pokenslajo.
Se vsak ko je masiral prebujene rinkce ga je na koncu isto doletelo.![]()